Pikavippiyritykset (2024)

Nykyään markkinoilla on monia erilaisia yrityksiä ja palveluita, joiden kautta suomalaiset voivat ottaa pikavipin, joustolainan tai kulutusluoton.

Ennen pikalainan ottamista on kuitenkin tärkeää tehdä taustatutkimusta ja tutustua luotettaviin pikavippiyrityksiin. Näin varmistat, että lainaehdot ja kulut ovat sinulle selkeät eivätkä pääse yllättämään sinua. 

Alla oleva pikavippivertailu kattaa kaikki vuoden 2024 parhaat pikavippiyritykset, jotka palvelevat suomalaisia rautaisella ammattitaidolla.

Suosituimmat pikavippiyritykset Suomessa

Pikavippiyrityksiä on toiminut Suomessa jo vuodesta 2005 lähtien. Vuosien saatossa useimmat pikavippiyritykset ovat kuitenkin lopettaneet toimintansa tai unohtuneet unholaan. Seuraavaksi esittelemme kaikki pikavipit ja yhä toiminnassa olevat pikavippifirmat.

1. Omalaina.fi

Omalaina on suomalainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon saakka. Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot. Omalainan kautta voit hakea niin pienlainaa, joustoluottoa, kulutusluottoa kuin yrityslainaa.

2. Zmarta

Zmarta on Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa toimiva lainoja vertaileva palvelu, jonka kautta voit hakea monenlaisia eri lainoja. Voit hakea esimerkiksi pienlainaa, remonttilainaa ja kulutusluottoja aina 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Zmarta on saanut suomalaisten lainaajien keskuudessa erinomaiset arvosanat.

3. Sambla

Sambla on Ruotsista lähtöisin oleva lainoja vertaileva palvelu, joka aloitti toimintansa jo vuonna 2014. Sambla kilpailuttaa lainat yli 20 pankin kesken ja auttaa lainaajia löytämään mahdollisimman edullisen lainan. Lainaa voi hakea 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

4. Rahalaitos

Rahalaitos on yksi suosituimmista lainoja vertailevista palveluista suomalaisten keskuudessa. Suomalainen Rahalaitos on saanut korkeimman luottoluokituksen ja erinomaiset arvostelut lainaajien keskuudessa. Sen kautta voit kilpailuttaa nopeat lainat ja saat lainaa jopa 500 eurosta 70 000 euroon ilman vakuuksia ja takaajia.

5. Vippi.fi

Vippi.fi on suomalainen pankki, jonka kautta voit hakea jatkuvaa joustoluottoa. Vipin kautta voit saada jatkuvaa luottoa aina 300 eurosta jopa 2000 euroon saakka. Pienlainan ja joustoluoton hakeminen Vipin kautta on nopeaa ja jatkuva joustoluotto voi auttaa arjen pienten menojen kattamisessa.

6. Etua.fi

Heti Etua.fi:n etusivulla komeilee suomalainen avainlippu, mikä kertoo siitä, että kyseessä on täysin suomalainen palvelu. Etua.fi -palvelun kautta voit kilpailuttaa ja vertailla lainat 500 eurosta 60 000 euroon saakka nopeasti ja suomalaisella ammattitaidolla. Saat niin kulutusluotot, pienlainat kuin muut lainat Etua.fi:n kautta jopa 18 vuoden maksuajalla.

7. Suomen Yhdistelylaina

Suomalainen lainapalvelu Suomen Yhdistelylaina auttaa suomalaisia lainanhakijoita yhdistämään niin pienlainat kuin suuremmat lainat aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Suomen Yhdistelylaina on lainanhakijoiden keskuudessa suosittu palvelu, jonka kautta voit yhdistää pikavipit vaivattomasti.

8. Lainaneuvos

Lainaneuvoksen kautta voit vertailla vakuudettomat lainat aina pikavipeistä kulutusluottoihin. Voit vertailla lainat aina 500 eurosta 50 000 euroon saakka nopeasti yhdellä hakemuksella. Lainaneuvos on suhteellisen uusi pikavippi, jonka pääkonttori sijaitsee Turussa.

9. Lainamaailma

Lainamaailma on suomalainen lainanvälittäjä, jonka kautta voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 70 000 euroon. Lainamaailman kautta voit hakea vakuudettomia lainoja, kuten pienlainoja, joustoluottoja ja kulutusluottoja.

10. Monefit

Monefit on pikavippejä tarjoava lainapalvelu, joka on osa kansainvälistä Creditstar Groupia. Monefitissä voit avata luottotilin alkaen 9,9 prosentin korolla tai nostaa pikaluottoa heti tilille jopa 10 000 euroon asti.