Uusi pikavippi avattu - Katso uusimmat pikavipit vuonna 2024

Uudet pikavipit 2024 ovat markkinoilla ja niiden ansiosta rahoituksen ala saa entistä enemmän kilpailua. Terve kilpailu johtaa parempiin tarjouksiin asiakkaan näkökulmasta ja lainojen kulut pienenevät, sillä kuka nyt haluaisi maksaa liikaa!

Uudet pikavipit ovat kuitenkin siitä hankalia, että niistä ei löydy kovinkaan paljon kokemuksia netistä. Osa toimijoista on kuitenkin todella hyviä ja saattaa tarjota ensimmäisille asiakkailleen merkittäviä alennuksia. 

Voit tutustua tällä sivulla kaikkiin uusiin pikavippipalveluihin ja niiden etuihin.

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

Uusimmat pikavipit vuonna 2024

Vuosi 2024 tuo mukanaan useita uusi pikavippejä. Jokainen Suomessa lainoja myöntävä taho on käynyt läpi pitkän lisensiointiprosessin. Näin ollen uudetkin yritykset ovat turvallisia. Myös olemassa olevat lainayritykset myöntävät uusia lainatuotteita. Lue lisää yrityksistä ja niiden tarjoamista lainoista tästä artikkelista!

vippi-hae-lainaa

Vippi.fi

Vippi.fi on täysin suomalainen lainapalvelu, joka on tarjonnut kaikenlaisia pikalainoja jo vuodesta 2006 lähtien. Sen lainat myöntää Tact Finance Oy ja sen lainatarjontaan kuuluvat kulutusluotto ja joustoluotto.

Vippi tarjoaa 1000 – 10 000 euron kulutusluottoa ja maksimissaan 2000 euron joustoluottoa. Vipin pienen pikavipin saa heti tilille näppärästi netissä ja luottojen maksu käy joustavasti osamaksulla. Kulutusluoton maksimimaksuaika on 88 kuukautta ja joustoluotto on joustavasti aina voimassa tarpeen mukaan. Luottoa saa kulutusluottojen ehdot täyttävä suomalainen.

sambla

Sambla

Sambla on jo vuodesta 2014 toiminut ruotsalainen lainapalvelu. Yritys lanseerasi toimintonsa myös Suomessa ja se tarjoaakin myös lainanvälitystä suomalaisille asiakkailleen. Samblalla on Suomessa 22 yhteistyökumppania, joiden lainoja se välittää.

Samblan kautta voi saada 500 – 60 000 euroa lainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainojen todellinen vuosikorko sisältää aloitusmaksun, kuukausikulut ja lainan nimelliskoron. Lainoja myönnetään vakuudettomien luottojen ehdot täyttäville asiakkaille asiakkaan maksukyvyn mukaan.

omalaina_logo

Omalaina

Omalaina on täysin suomalainen lainavertailu, jonka omistaa LVS Brokers Oy. Sivusto tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa henkilö- tai yrityslainat ja sillä on yli 30 yhteistyöpankkia tai -rahoituslaitosta.

Omalainan lainat ovat suuruudeltaan 100 – 60 000 euroa, mutta palvelu suosittelee yli 10 000 euron lainojen hakemista yhteishakijan kanssa. Maksuaikaa lainoilla on 1 – 10 vuotta ja lainojen todellinen vuosikorko riippuu siitä, kuina yhteistyökumppani lainansa hinnoittelee. Lainoja voi hakea vähintään 18-vuotias hakija, mutta osa luotonmyöntäjistä saattaa käyttää omia ikärajojaan vippien myöntämisessä.

monefit

Monefit

Monefit on palvelu, jonka omistaa Creditstar Group. Vaikka monefit on itsessään uusi, on Creditstarilla jo yli 15 vuoden kokemus alalta. Monefit tarjoaa asiakkailleen luottotilin 100 – 10 000 euron luottorajalla.

Monefit myöntää lainoja vakuudettoman luoton ehdot täyttäville suomalaisille. Luottotilin minimilyhennys on 8% ta 10 euron kuukaudessa. Kulut koostuvat nimelliskorosta ja tilinhoitomaksusta. Lisäksi Monefitin tarjonnassa on vuosittain tarjottava koroton 100 – 1000 euron Monefit SPLIT laina, joka tulee maksaa takaisin 3 kuukauden sisällä.

Creditstar

Creditstar

Creditstar on osa Creditstar Groupia, joka on perustettu jo vuonna 2006. Suomessa Creditstar tarjoaa joustoluottoja, joiden maksimilainasumma on 2000 euroa. Lainaa saa 1 – 12 kuukauden ajalle ja laina on mahdollista lyhentää myös kerralla.

Creditstarin joustoluoton todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron ja tilinhoitomaksun. Lainaa saa vakuudettoman luoton ehdot täyttävä asiakas, joka on Suomen kansalainen tai jolla on oleskelulupa Suomessa.

zmarta-logo

Zmarta

Zmarta on lainanvertailupalvelu, joka tarjoaa henkilö- ja yrityslainoja suomalaisille asiakkailleen. Zmartalla on yli 30 yhteistyökumppania, joiden lainoja se myöntää. Saatavilla on 1000 – 60 000 euron vakuudettomia luottoja 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Zmartan lainat myönnetään vakuudettomien henkilöluottojen ehdot täyttäville asiakkaille. Lainojen todellinen vuosikorko muodostuu nimelliskorosta ja muista kuluista. Varsinainen lainasopimus tehdään pankin tai rahoituslaitoksen kanssa.

rahalaitos

Rahalaitos

Rahalaitos on suomalainen lainanvertailupalvelu, joka tarjoaa vakuudettomia luottoja yksityishenkilöille, sekä suomalaisille yrityksille. Tarjolla on vakuudettomia kulutusluottoja 500 euron lainasummasta aina 70 000 euroon saakka. Saatavilla oleva laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Rahalaitoksen lainat voi hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa ja niiden todellinen vuosikorko riippuu lainan summasta ja laina-ajasta. Lainaa saa vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, joka täyttää Rahalaitoksen asettamat ehdot.

Etua

Etua

Etua on suomalaista palvelua tarjoava lainanvälityspalvelu, joka kautta saa asunto- sekä kulutuslainoja. Kulutusluottojen lainan määrä on 500 – 60 000 euroa ja laina-aika 1 – 18 vuotta. Kyseessä on jo vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäiseksi lainavertailuksi tituleerattu lainapalvelu.

Etua -vertailu välittää yli 20 yhteistyökumppanin lainoja ja lainan saa nopeasti netistä. Sopimus tehdään pankin tai rahoituslaitoksen kanssa, joka päättää millä ehdoin ja kenelle laina myönnetään.

lainaa24-fi

Lainaa24

Lainaa24 on suomalainen lainavertailu, joka toimii yhteistyössä Rahalaitos.fi -palvelun kanssa. Kilpailutukset hoitaa Rahalaitos.fi ja saatavilla on noin 25 suomalaisen pankin tai rahoitusyhtiön luottoja. Lainan suuruus on 500 – 70 000 euroa ja laina-aika 1- 15 vuotta.

Lainaa24 lainat myönnetään vähintään 20 vuotta täyttäneille hakijoille, jotka täyttävät vakuudettomien luottojen perusehdot. Todellinen vuosikorko riippuu lainan suuruudesta ja sen takaisinmaksuajasta.

Lainaneuvos

Lainaneuvos

Lainaneuvos on Leadout Oy:n omistama lainavertailu, joka tarjoaa kulutusluottoja, sekä joustoluoton. Lainaneuvoksella on 26 yhteistyökumppania, joiden luottoja välitetään. Saatavilla on 500 – 50 000 euron pikavippejä 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Lainaneuvoksen luoton voi saada vähintään 20-vuotias hakija, joka täyttää muut ehdot. Yhteishakijan lisäämällä luoton saamisen todennäköisyys paranee.

Kaikki uudet pikaluotot

Kaikki uudet pikaluotot ovat perusominaisuuksiltaan hyvin samanlaisia. Niiden maksimilainasumma jää yleensä 50 000 – 70 000 euron välille ja niiden korko muodostuu nimelliskorosta ja muista kuluista.

Osa pikaluotoista sopii 18-vuotiaille hakijoille, mutta osa vaatii 20 vuoden ikää. Osalla kilpailutussivustoista on oma tulorajansa hakijoille, kun taas osa käsittelee kaikki hakemukset ja jättää päätöksenteon pankille tai rahoitusyhtiölle. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, sillä vain näin löytyy halvin pikavippi!

Usein kysytyt kysymykset uusista pikavipeistä

Vuonna 2024 markkinoilla on täysin uusia rahoituslaitoksia, mutta myös vanhoja, tuttuja luotonmyöntäjiä.

Uudet tai Suomen markkinoille juuri tulleet yritykset tarjoavat usein ensimmäisille asiakkailleen lainoja hyvillä ehdoilla. Uuden pikavipin ottaminen siis saattaa taloudellisesti kannattaa, kunhan vain varmistaa, että yritys on asianmukaisesti rekisteröity ja toimii vastuullisesti!
Yhtä tiettyä parasta pikaluottoa ei ole vaan paras tarjous on se, joka on sinulle edullisin. Vertaile siis lainat kilpailutuksen avulla ja tee päätös annettujen tarjousten perusteella!
Turvallisen lainan löytää parhaiten valitsemalla jonkin meidän listamme lainoista. Valitse lainoista paras ja tiedät, että saat vastuullisen ja turvallisen lainanantajan.
Pikavippiä ei voi yleensä saada ilman luottotietoja. Hoida siis ensin luottotiedot kuntoon vaikkapa velkaneuvojan vinkein ja tämän jälkeen olet oikeutettu myös rahoitukseen.