Pikavippi yöllä tilille - Näin voit saada lainaa ympärivuorokautisesti!

Pikavippi on mahdollista saada tilille yöllä heti, mutta siihen liittyy tiettyjä rajoituksia.

Ihan yhtä vapaata pikavippien öinen hakeminen ei ole kuin taannoin, mutta lainan saaminen yöllä ei silti ole mahdotonta.

Lainaa hakevien kannattaa olla tietoinen näistä rajoituksista. Tällä sivulla olemme tutustuneet muutamiin lainantarjoajiin, jotka myöntävät lainaa myös yöllä.

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19,9 %

60 pv 0% korolla!

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 20 %

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19,97 %

Joustoluotto 24/7

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
4,5 - 20 %

1

100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19,9 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 20 %

Hae pikavippi tilille yöllä viikon jokaisena päivänä

Hae lainaa yöaikaan

Pikavippi on mahdollista hakea tilille myös yöllä, kunhan olet tietoinen muutamista rajoituksista. Ensinnäkin uuden pikavippilain mukaan mikään lainoja tarjoava yritys ei saa myöntää ja maksaa uutta lainaa asiakkaan tilille kello 23:00 jälkeen eikä ennen kello 07:00 aamulla.

Jos kuitenkin olet jo saanut lainantarjoajalta lainaa aikaisemmin ja olet jo asiakas, voit hakea pikavippiä yöllä tietyiltä lainantarjoajilta. On hyvä muistaa, että kaikki lainantarjoajat eivät tarjoa lainaa asiakkailleen keskellä yötä, vaikka olisitkin jo asiakas, joten vaihtoehtoja on järkevää vertailla etukäteen.

Vaikka tietyt lainapalvelut myöntävät lainaa 24/7 asiakkailleen, uusien asiakkaiden pitää odottaa ainakin aamuseitsemään saakka ennen kuin lainapalvelu voi käsitellä hakemuksen ja myöntää lainan.

Hyödynnä 24h joustoluotto

Pikavippi yöllä ei ehkä onnistu, jos sinulla ei ole jo asiakkuutta pikavippipalvelussa, mutta joustoluottoa on mahdollista käyttää mihin kellonaikaan tahansa.

Myöskään joustoluottotiliä ei voi avata keskellä yötä, mutta jos sinulla on jo joustoluottosopimus lainantarjoajan kanssa, voit kirjautua joustoluottotilillesi ja tehdä noston koska tahansa.

Jos arvelet, että sinulle saattaa tulla tarvetta lainan hakemiseen yöaikaan, kannattaa joustoluottohakemus laittaa vetämään jo päiväsaikaan ja hyvissä ajoin.

Joustoluotossa nimittäin maksat vain käyttämästäsi luotosta, joten jos luottoa ei käytä, sinun ei tarvitse myöskään maksaa lainanlyhennyksiä.

Näin ollen sinulla voi olla joustoluottotili avoinna hätävaraa varten samaan tapaan kuin esimerkiksi perinteinen luottokortti.

Joustoluottoa myönnetään tyypillisesti kuitenkin vain muutamiin tuhansiin euroihin saakka, mutta tililuoton avulla voit nostaa pikavipin puhelimella heti tilillesi.

Muut paikat joista voit hakea vippiä yöllä

Vaikka Suomen lain mukaan vippejä ei voidakaan maksaa hakijoiden tilille yöaikaan, lainahakemus on silti mahdollista laittaa vetämään koska tahansa.

Jos siis laitat hakemuksen eteenpäin keskellä yötä, se on yleensä käsitelty jo aamuun mennessä ja voit saada vipin tilillesi aamutuimaan.

1. Vippit.fi

Vippit.fi on erinomainen palvelu, jonka kautta voit hakea pikavippiä 20 eurosta aina 2000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aika on maksimissaan 90 päivää.

Vippit.fi kertoo vastaanottavansa hakemuksia 24/7, eli voit lähettää heille hakemuksen pikavipistä myös yöaikaan.

Palvelu muistuttaa kuitenkin jo heti etusivullaan, etteivät hekään maksa lainoja kello 23:00-07:00 välisenä aikana, mutta päiväsaikaan vipit maksetaan tilille nopeasti.

2. Lainamaan.fi

Lainamaan.fi on toinen pikavippejä myöntävä palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat hakea lainaa aina 20 eurosta 2000 euroon saakka ilman vakuuksia ja takaajia.

Laina-aika on 7 päivästä 90 päivään ja lainahakemuksen voi laittaa vetämään myös yöllä.

Luotettava Lainamaan.fi myöntää pikavippejä vähintään 18-vuotiaille Suomessa pysyvästi asuville henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot. Laina maksetaan asiakkaan tilille mahdollisimman nopeasti.

Muista hakea lainaa yöllä vastuullisesti

Yöaikaan nettiä selaillessa tai ulkona rallattaessa heräteostokset ja baarikierrokset saattavat houkutella nostamaan rahaa omalta joustoluottotililtä.

Muista myös, että kynnys pikavippihakemuksen täyttämiseen ja lainan hakemiseen on paljon alhaisempi esimerkiksi alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena.

On kuitenkin tärkeää hakea lainaa yöllä vastuullisesti. Vaikka baarikierroksen rahoittaminen joustoluotolla tai heräteostoksen maksaminen netissä pikavipin voimin saattaa keskellä yötä tuntua hyvältä idealta, aamulla saattaa kaduttaa.

Pikalainan hakeminen kannattaa siis jättää ajankohtaan, jolloin et ole päihteiden vaikutuksen alaisena ja pystyt miettimään mahdollisten ostosten tekemistä ja lainan hakemista kirkkain mielin.