Pikavippivertailu (2024)

Hakusessa pikavippi heti tilille? Tällä sivulla vertaat kaikki pikavipit 50 – 60 000 € väliltä.

Käyttämällä tämän sivun lainavalitsinta voit löytää juuri sinulle sopivimmat pikavipit. Pikavippivertailun halvin laina on ensimmäisenä taulukossa. Pikavippivertailussamme näet myös laina-ajat, mahdolliset lainamäärät sekä ikärajan.

Tervetuloa vertailemaan pikavippejä ja säästämään satasia!

Miksi pikavippejä kannattaa vertailla?

Tänä päivänä pikavippien vertailu on lähes välttämätöntä, sillä niitä myöntäviä rahoituslaitoksia on markkinoilla kymmeniä. Pikavippien koroissa ja kuluissa on myös suuria eroja keskenään. Kilpailuttamalla pikavipit voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Pikavipin vertailu onnistuu tältä sivulta löytyvän lainavertailun avulla. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja vakavaraisia rahoituslaitoksia.

Pikavippejä voit hakea toki myös suoraan rahoituslaitoksilta. Se on kuitenkin hidasta ja aikaa vievää puuhaa, sillä hakemus tulee laittaa jokaiselle rahoituslaitokselle erikseen.

Vertailupalvelun kautta lainaa haettaessa riittää vain yhden hakemuksen täyttäminen. Parhaimmillaan saat sähköpostiisi kymmeniä tarjouksia saman päivän aikana. Pikavippien vertailu on myös ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Tutustu näihin ominaisuuksiin ennen pikavipin hakemista

Ennen pikavipin hakemista kannattaa kuitenkin tutustua muutamiin tärkeisiin asioihin. Pikavippiä ei kannata ottaa harkitsemattomasti, sillä se on joka tapauksessa maksettava takaisin.

Olemme listanneet seuraavaksi tärkeimmät pikavippien ominaisuudet, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vertailussa:

Todellinen vuosikorko kertoo mikä pikavippi on halvin

Todellinen vuosikorko tarkoittaa pikavipin nimelliskorkoa ja sen päälle tulevia muita kustannuksia. Nimelliskorko on sivujemme kautta haettavissa pikavipeissä noin 4,5–20 % välillä.

Pikavippeihin sisältyy usein myös muita kustannuksia, joista yleisimmät ovat tilinhoitomaksut, avausmaksu ja mahdolliset nostokulut.Todellinen vuosikorko kertoo mikä pikavippi on kokonaiskustannuksiltaan halvin.

Lain mukaan lainoista saa periä enintään 20 % vuosikorkoa ja sen päälle liittyvät kulut saavat olla enintään 150 euroa vuodessa. Kulut eivät kuitenkaan saa olla suurempia kuin 0,01 % päivässä. Sivujemme kautta saamissasi lainatarjouksissa kerrotaan tarkasti pikavipin korko ja kulut.

Pikavipin hakeminen - 5 helppo vaihetta

Pikavipin hakeminen ei ole vaikeaa. Kysymys on tyypillisestä lainahakemuksesta. Vaikka hakemuksen täyttäminen on helppoa, kannattaa se tehdä tarkasti. Saat tarjouksia hakemuksessa antamisesi tietojen perusteella. Ohessa pikavipin hakemisen eri vaiheet:

Muista vertailla myös pikavippien takaisinmaksuaikoja

Todellinen vuosikorko ei ole ainut vertailtava asia lainatarjouksissa. Pikavippien takaisinmaksuajoilla on myös merkityksensä, sillä mitä pidempi takaisinmaksuaika – sitä pienemmän kuukausierän pikavippiisi saat. Muista kuitenkin että pikavipin kokonaiskustannukset nousevat laina-ajan kasvaessa korkeammiksi.

Toisinaan voi olla järkevämpää ottaa pikavippi pidemmällä maksuajalla, vaikka kustannukset hieman nousisivat – näin varmistat, että selviät kuukausittaisista maksuista.

Mikäli rahatilanteesi on kokonaisuudessaan hyvällä pohjalla ja saat maksettua pikavipin pois nopeasti, kannattaa valita lyhempi laina-aika pienemmillä kustannuksilla.

Epävarmassa taloustilanteessa taas lyhyemmällä maksuajalla valittava pikavippi on varmin valinta, sillä voit halutessasi lyhentää sitä aina mininimikuukausierää suuremmalla summalla ja näin säästää lainakustannuksissa.

Vertaa pikavipit ja säästä satasia!

Pikavippien vertailu on nykypäivää. Netissä on niin paljon pikavippejä myöntäviä pankkeja ja rahoituslaitoksia, että lainan hakeminen jokaiselta lainantarjoajalta erikseen veisi todella paljon aikaa ja vaativaa.

Palvelumme kautta voit helposti vertailla kaikkia pikavippejä ja hakea lainaa mieluisasta rahoitusyhtiöstä.

Pikavippien vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota haettavaan summaan, nimelliskorkoon, todelliseen vuosikorkoon ja takaisinmaksuaikaan. Todellinen vuosikorko kertoo kaikki pikavippiin sisältyvät vuosittaiset kulut.

Saadaksesi lainaa tulee sinun kuitenkin täyttää luotonantajien kriteerit, joita ovat täysi-ikäisyys, säännöllisesti tulot, osoite suomessa ja puhtaat luottotiedot. Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa verrata myös pikavippien takaisinmaksuaikoja ja miettiä, mitkä tekijät sinun kannaltasi ovat olennaisimpia vippiä valittaessa.