Rahalaitos kokemuksia: Tutustu kotimaiseen lainanvälittäjään ja sen palveluihin

Rahalaitos kuuluu Suomen tunnetuimpiin ja suurimpiin lainapalveluihin. Rahalaitoksen kautta voi hakea monia eri lainoja ja kilpailuttaa lainatarjoukset yhdellä hakemuksella.

Tässä artikkelissa otamme selvää Rahalaitoksen lainavaihtoehdoista, käymme läpi ehdot lainan hakemiseen ja selvitämme kuinka lainanhakuprosessi toimii. Lisäksi tutustumme Rahalaitokseen yrityksenä ja sen saamaan asiakaspalautteeseen.

4.5/5

Lainamäärä:

500 – 70 000 €

Takaisinmaksu:

1 – 15 vuotta

Korko:

4,5 – 19 %

Ikäraja:

20v

Millaisia lainoja Rahalaitoksen kautta voi hakea?

Rahalaitos myöntää erilaisia lainatyyppejä, mukaan lukien kulutusluotto, joustoluotto, pikalaina, autolaina ja yhdistelylaina. Rahalaitoksen kautta voi hakea vakuudetonta lainaa 500–70 000 euron välillä. Lainan maksuaika on 1–15 vuotta. Lisäksi Rahalaitoksen kautta voi hakea yrityslainaa, tosin eri ehdoin kuin kuluttajille suunnattua lainaa.

Asiakas voi halutessaan maksaa lainan takaisin sovittua maksuaikataulua nopeammin ilman kuluja. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä.

Mitä vaatimuksia Rahalaitoksella on lainan hakemiseen?

Kuten muillakin lainanvälityspalveluilla, myös Rahalaitoksella on omat vaatimuksensa sille, kuka voi hakea lainaa. Lainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa.

Rahalaitokselta voi hakea lainaa seuraavien vaatimusten täyttyessä:

Miksi laina kannattaa hakea Rahalaitoksen kautta?

Rahalaitos on luotettava suomalainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta voi hakea vakuudetonta lainaa moniin eri tarkoituksiin. Rahalaitos on kilpailuttanut suomalaisten lainahakemuksia jo yli 10 vuoden ajan. Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on yksinkertaista, ja hakuprosessi sujuu kätevästi verkossa.

Rahalaitoksen lainavertailun avulla yhdellä hakemuksella on mahdollista tavoittaa lukuisia eri pankkeja ja rahoituslaitoksia. Näin mahdollisuudet lainan saamiselle ovat paremmat, ja lainan voi saada järjestymään nopeasti ja helposti.

Rahalaitoksen lainanhakuprosessi - yksityiskohtaiset ohjeet

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on nopeaa ja helppoa. Lainan hakemiseen riittää yksi hakemus, jonka Rahalaitos välittää yhteistyökumppaneilleen. Rahalaitos ei siis itse myönnä lainaa, vaan välittää yhteistyökumppaneidensa lainatarjoukset.

Koska lainahakemus tehdään verkossa, voi lainaa voi hakea mihin aikaan tahansa viikon jokaisena päivänä. Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita hakija mihinkään eikä siitä aiheudu mitään kuluja.

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta onnistuu seuraavasti:

  1. Lainahakemus täytetään netissä Rahalaitoksen sivuilla.

  2. Rahalaitos kilpailuttaa hakemuksen yhteistyökumppaneillaan.

  3. Hakija saa henkilökohtaisen lainatarjouksen 24 tunnin kuluessa.

  4. Mikäli hakija saa lainatarjouksia, voi niitä vertailla keskenään ja valita itselle parhaan vaihtoehdon.

  5. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat maksetaan hakijan tilille viimeistään parin päivän sisällä.

Minkälainen korkotaso Rahalaitoksen lainoissa on?

Jokaisen lainatarjouksen korko on aina henkilökohtainen, ja se perustuu luotonmyöntäjän arvioon hakijan maksukyvystä ja taloudellisesta tilanteesta. Rahalaitoksen yhteistyökumppanit tekevät päätöksen siitä, minkä suuruista lainaa ja millaisilla koroilla ne sitä tarjoavat.

Lainan kustannukset riippuvat muun muassa haettavan lainasumman suuruudesta, laina-ajasta, lainanhakijasta ja luotonmyöntäjästä.

Lainan todellinen vuosikorko ilmoitetaan aina selkeästi lainatarjouksessa, joten se on selvillä ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Todellinen vuosikorko sisältää lainan nimelliskoron sekä kaikki muut mahdolliset maksut ja kulut.

Rahalaitoksen yrityslaina

Rahalaitoksen yrityslaina tarjoaa joustavan ja nopean rahoitusvaihtoehdon pienille ja keskisuurille yrityksille. Lainanhakuprosessi on yksinkertainen ja sen voi tehdä kokonaan verkossa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Yrityslainaa voi hakea 1 000–250 000 euron välillä.

Lainasumma määräytyy yrityksen tarpeiden ja maksukyvyn mukaan, ja takaisinmaksuehdot ovat joustavat. Monet yritykset ovat kertoneet hyötyvänsä Rahalaitoksen tarjoamasta rahoitusratkaisusta, joka auttaa niitä kasvamaan ja kehittämään liiketoimintaansa.

Mitä yhteistyökumppaneita Rahalaitoksella on?

Rahalaitos tekee yhteistyötä jopa 25 eri luotonantajan kanssa. Rahalaitoksen yhteistyökumppanit on listattu näkyvästi sen verkkosivuilla, joten ajantasainen lista on helppo tarkistaa.

Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin kuuluu niin kotimaisia kuin ulkomaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Kaikki Rahalaitoksen yhteistyökumppanit ovat luotettavia ja säänneltyjä toimijoita.

Mikä yritys toimii Rahalaitoksen taustalla?

Rahalaitos on perustettu vuonna 2011, ja se on nykyään osa ruotsalaista Sambla Group AB:tä. Rahalaitos siirtyi Samblan omistukseen yrityskaupan myötä.

Sambla on yksi Pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä, ja se on perustettu vuonna 2014. Suomessa Sambla aloitti toimintansa vuonna 2017 ja se toimii Suomen lakien alaisuudessa.

Rahalaitoksen asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahalaitoksen asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista torstaihin klo 08.30–16.00 ja perjantaisin klo 08.30–15.00. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai Rahalaitoksen verkkosivuilla olevan chatin kautta.

Asiakkaiden kokemuksia Rahalaitoksesta

Rahalaitoksen asiakkailla on suurimmaksi osaksi erittäin myönteisiä kokemuksia lainoista ja saamastaan palvelusta. Asiakkaat kehuvat Rahalaitoksen palvelua nopeaksi ja selkeäksi. Lisäksi asiakkaat antavat hyvää palautetta rahalaitoksen ystävällisestä ja osaavasta asiakaspalvelusta.

Usein kysytyt kysymykset

Rahalaitos on suomalainen palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella. Palvelun avulla asiakkaat voivat helposti kilpailuttaa lainansa ja saada parhaan mahdollisen tarjouksen.
Monet asiakkaat kokevat Rahalaitoksen käytön positiivisena. He arvostavat mahdollisuutta kilpailuttaa lainat useiden eri rahoituslaitosten kesken ja säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi asiakaspalvelun nopeutta ja ammattitaitoa on usein kehuttu.
Kyllä, Rahalaitoksen käyttö on asiakkaalle maksutonta. Rahalaitos saa korvauksen yhteistyökumppaneiltaan, ei asiakkailtaan.

Valitettavasti Rahalaitoksen kautta ei yleensä voi hakea lainaa, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Rahoituslaitokset ja pankit arvioivat lainahakemuksia erityisen tarkasti, ja luottotietomerkintä voi olla este lainan saamiselle.

Lainapäätöksen saaminen voi vaihdella eri rahoituslaitosten välillä. Useimmissa tapauksissa saat lainapäätöksen kuitenkin jo saman päivän aikana, mutta joissakin tapauksissa se voi kestää muutaman päivän.
Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitset yleensä perustiedot itsestäsi, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen, sekä tiedot taloudellisesta tilanteestasi, kuten tulot ja menot. Rahalaitos saattaa pyytää lisätietoja tai asiakirjoja hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Muistathan, että antamiesi tietojen tulee olla aina ajan tasalla.