Pikavippi 14 vrk - Hae lainaa 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla

Kun tarvitset yllättäen rahaa jonkin pienen asian hankintaan tai korjaamiseen, silloin ratkaisuna voi olla pikavippi 14 vrk takaisinmaksuajalla.

Pikavippi 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla tuo helpotusta akuuttiin rahan tarpeeseen ilman kalliita korkokuluja. Voit jättää hakemuksen kätevästi netissä ja usein saat rahat käyttöösi jo saman päivän aikana.

Alla olevalta listalta löydät kaikki lainantarjoajat, joiden tarjonnasta löytyy pikavippi 14 vrk takaisinmaksuajalla. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sinulle paras pikavippi!

Pikavippi 14 vrk takaisinmaksuajalla

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

Mistä voi saada pikavipin 14 vuorokauden maksuajalla?

Yleisesti ottaen pikalainojen maksuajat alkavat kuukaudesta eteenpäin. Jos siis haluat esimerkiksi hakea pikavipin 14 vuorokauden maksuajalla, tarjolla olevia vaihtoehtoja on hieman vähemmän.

Jos kiikarissasi on pikavippi 14 vrk maksuajalla, voit hakea sitä esimerkiksi näiltä pikavippiyrityksiltä:

Molemmat lainayritykset ovat samantyyppisiä maksupalveluita. Pikavipin 14 vuorokaudeksi saa kyseisiltä palveluilta luotettavasti ja nopeasti suoraan netistä.

Yritykset käsittelevät lainahakemuksia viikon jokaisena päivänä ja ne pyritään maksamaan tilille mahdollisimman nopeasti kello 07-23 välisenä aikana.

Joustoluotto vai pikavippi lyhyellä takaisinmaksuajalla?

Kun mietit omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaa lainaa, on hyvä pitää mielessä että lainat eivät ole ilmaisia. Eli lainaat rahaa ja maksat siitä yritykselle korkoa sekä erilaisia kuluja. Tämän takia pikavippi kannattaa maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti.

Kun kiikarissassi on pikavippi 14 vrk maksuajalla, kannattaa kuitenkin tutustua myös joustoluottoihin.

Joustoluotto on mahdollista maksaa takaisin omalla aikataululla ja se voi siten tulla jopa edullisemmaksi kuin pikavippi 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Joustoluottoja tarjoavat muun muassa seuraavat rahoitusyhtiöt:

1. Saldo limiitti

Saldo

Saldo.com tarjoaa monipuolisen lainavalikoiman, josta löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaisen henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen. Lainahakemuksen voi jättää helposti netissä, eikä sen liitteeksi vaadita vakuuksia tai todistuksia tuloista ja omaisuudesta. Voit saada joustoluottoa arjen pieniin tarpeisiin ja maksuerät sovitetaan hakijan henkilökohtaiseen tilanteeseen.

2. Vippi.fi

vippi-hae-lainaa

Vippi.fi tarjoaa vakuudetonta luottoa ja sen voi saada omaan käyttöön todella nopeasti. Joustoluoton voi maksaa takaisin vaikka 14 vuorokauden jälkeen tai joustavasti osamaksulla kuukausierissä. Nopea ja joustava luottoi on hyvä ratkaisu, kun tarvitset pikavipin heti tilille.

Hae pikavippiä 14 vuorokauden maksuajalla - toimi näin!

Nykyään elämä on helppoa, kun lainatarjouksia ei tarvitse lähteä jonottamaan ja pyytämään erikseen jokaisesta pankista, vaan ne on mahdollista kilpailuttaa kätevästi netissä.

Pikavippi 14 vuorokaudeksi on usein suuruudeltaan pienempi ja se maksetaan kerralla takaisin. Jos haluat hakea pikavippiä lyhyellä takaisinmaksuajalla, toimi näin:

Pikavippi 14 vrk on edullinen ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen

Vaikka pyrkisimme elämään taloudellisesti mahdollisimman tasapainoista arkea, toisinaan voi tulla niin paljon yllättäviä menoja että kuukauden lopussa tili näyttää tyhjää.

Samaan aikaan laskun eräpäivä on mennyt aikoja sitten tai bussilippu pitäisi saada ladattua, että olisi mahdollista päästä kulkemaan töissä.

Tällaisessa tilanteessa pikavippi 14 vrk maksuajalla voi auttaa selviämään arjen menoista eikä lyhyellä maksuajalla korkokulutkaan ehdi kasvamaan kovin suuriksi.

Mikä parasta, lainasopimuksia ei tarvitse itse lähteä neuvottelemaan pankkiin, vaan pikavipin hakeminen onnistuu helposti netissä.

Jos luottotiedot ja muut perusasiat ovat kunnossa, voit saada rahat tilille jo samana päivänä ilman vakuuksia tai takaajia.