Nopea laina heti tilille

Kaikkeen ei voi varautua ja joskus rahantarve yllättää. Tällöin nopea laina voi auttaa kattamaan yllättäviä kustannuksia.

Nopea laina on vakuudeton laina eli kulutusluotto, jonka voi saada tilille nopeasti – parhaimmillaan vain minuuttien sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Vertaa kaikki nopeat lainat

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

50 - 2000 €
1 - 12 kk
0 - 19 %

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

60 pv 0% korolla!

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 19 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

1

25 – 2000 €

7 - 90 vrk

19 %

Lainaa nopeasti tilille ilman vakuuksia

Nopea laina tuo helpotusta välittömään rahantarpeeseen

Nopea laina on vakuudeton laina eli kulutusluotto, jota kutsutaan joskus myös pikavipiksi. Aivan perinteiset pikavipit ovat poistuneet sääntelyn myötä markkinoilta ja nykyiset pikalainat ovat kustannuksiltaan huomattavasti kohtuullisempia, oli sitten kyseessä nopea pikalaina tai isompi vakuudeton laina pidemmällä maksuajalla.

Vakuudettoman lainan hakeminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia ja päätös lainan myöntämisestä tehdään hakijasta tehtävän riskinarvion perusteella.

Useimmat lainanmyöntäjät hyödyntävät automaattista päätöksentekoa, joka mahdollistaa hakemusten erittäin nopean käsittelyn. Päätöksen lainan myöntämisestä saa pääsääntöisesti heti ja pienemmän lainasumman voi saada käyttöön jo saman päivän aikana.

Mihin nopeaa lainaa haetaan?

Nopeaa lainaa hakiessa ei tarvitse erikseen kertoa, mihin lainasumma on tarkoitus käyttää. Tällaista lainaa haetaan yleensä yllättävissä tilanteissa, kun tilin saldo ei riitä kattamaan kustannuksia.

Tällaisia tilanteita voi tulla vastaan yllättäen, kun auton rengas puhkeaa, puhelin tippuu ja rikkoutuu tai tärkeä kodinkone tulee käyttöikänsä päähän. Vaikka tilillä olisi säästöjä, ne eivät välttämättä aina riitä kattamaan kaikkia kustannuksia.

Nopea laina voidaan hakea myös tavalliseen arjen kulutukseen tai matkustamiseen. Siitä voi olla apua esimerkiksi silloin, kun huomaa mahtavan matkatarjouksen, joka ei ole voimassa enää seuraavana palkkapäivänä. Isompi vakuudeton laina puolestaan soveltuu esimerkiksi mökin tai veneen ostoon, häiden tai muiden isojen juhlien järjestämiseen tai isomman remontin toteuttamiseen.

Nopealle lainalle on monia käyttötarkoituksia ja lainan käyttökohteen voi päättää aina itse.

Jos huomaat, että haet useammin pieniä vakuudettomia lainoja arjen joustoksi, voi olla viisaampaa harkita joustoluottoa.

Joustoluotto on luottokortin tapainen jatkuvaluonteinen luotto, josta on mahdollista nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa. Käytetyn luoton voi maksaa pois kerralla tai osissa ja vain käytetylle luotolle kertyy korkoa.

Lainaa nopeasti netistä - näin se onnistuu!

Lainaa saa tänä päivänä todella nopeasti, sillä koko lainanhakuprosessi hoituu netissä. Vaikka tarkoituksenasi olisikin saada lainaa nopeasti, ei silti kannata kuitenkaan hyväksyä ensimmäistä vastaantulevaa lainatarjousta. Lainatarjousten kilpailuttaminen käy minuuteissa ja löydät hetkessä edullisimman lainan tarjousten joukosta.

Kun tarvitset lainaa nopeasti, toimi seuraavalla tavalla:

1. Täytä hakemus lainanvälittäjän sivuilla.

2. Odota lainatarjouksia

3. Vertaile tarjouksia todellisen vuosikoron perusteella.

4. Valitse edullisin laina parhailla ehdoilla.

5. Allekirjoita sopimus pankkitunnuksillasi.

6. Nauti lainarahoista!

Muista että lainahakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti, jotta sen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Joskus hakemukselle pyydetään liitteitä ja hakemuksen käsittelyn nopeuttamiseksi voikin varata tositteet omista tuloista valmiiksi saataville.

Näin hakemuksen käsittely sujuu nopeammin ja saat parhaimmillaan lainan tilille jopa samana päivänä.

Erilaiset nopeat lainat

Nopeiden lainojen kenttä on laaja, ja lainanhakijoille on tarjolla useita lainavaihtoehtoja. Pikavipit, kulutusluotot ja joustoluotot ovat näistä yleisimpiä. Pikavipit ovat pieniä, lyhytaikaisia lainoja, jotka maksetaan yleensä kerralla takaisin.

Kulutusluotot puolestaan tarjoavat suurempia lainasummia ja pidempiä maksuaikoja, mutta niiden korko on yleensä korkeampi. Joustoluotto puolestaan on jatkuva luotto, jonka puitteissa asiakas voi nostaa rahaa aina tarpeensa mukaan.

Valitse oikea lainatyyppi huolellisesti, vertaile eri palveluntarjoajia ja huomioi lainan kokonaiskustannukset ennen päätöksen tekemistä.

Kuka voi saada lainaa nopeasti?

Nopea vakuudeton laina voidaan myöntää silloin, kun hakijalla on hyvät edellytykset maksaa laina takaisin. Lisäksi lainantarjoajat vaativat usein sitä, että hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin. Lainanmyöntäjät edellyttävät vakuudettoman lainan hakijoilta yleensä ainakin seuraavia asioita:

Nopea laina - kulut ja takaisinmaksuaika

Kaikki lainan kustannukset

Vakuudettoman lainan kustannukset muodostuvat lainan korosta ja sivukuluista. Lainan pääomaa lyhennetään kuukausittain, kunnes se on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

Kuukausittaisen lyhennyksen yhteydessä maksetaan korko ja muut kulut. Näitä ovat esimerkiksi lainan avaamisesta veloitettava avauspalkkio, tilinhoitomaksu ja laskutuslisä. Erityisesti silloin, kun lainasumma on pieni, lainan sivukuluista voi tulla merkittävä lisäkustannus itse lainanlyhennyksen päälle.

Vakuudettoman lainan takaisinmaksuajan voi päättää usein itse ja isommissa lainoissa se voi olla jopa 15 vuotta. Yleensä laina kannattaa kuitenkin maksaa mahdollisimman nopealla aikataululla pois, sillä mitä pidemmästä maksuajasta joutuu maksamaan enemmän korkoja ja muita kuluja.

Kilpailuta edullisin nopea laina

Nopea laina kannattaa aina kilpailuttaa – myös silloin, kun rahantarve on akuutti. Lainan kilpailutus on erittäin nopeaa, eikä se kestä pidempään kuin yksittäisen lainan hakeminen.

Lainatarjoukset voi kilpailuttaa lainanvälittäjän kautta tai täyttämällä lainahakemuksen useiden pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla. Hakemusten täyttäminen ja tarjousten pyytäminen ei velvoita ottamaan lainaa. Jos mieleisiä tarjouksia ei löydy, ei lainaa siis ole pakko hyväksyä.

Kilpailuttaessa kannattaa huomioida lainatarjousten todelliset vuosikorot. Todellinen vuosikorko huomioi kaikki lainaan liittyvät kustannukset ja kertoo siten parhaiten lainan todellisista kustannuksista.

Lainatarjouksista löytyy usein myös arvioitu laskelma lainan kokonaiskustannuksista. Tämä voi kuitenkin muuttua esimerkiksi ylimääräisten lyhennysten tai maksuvapaiden kuukausien johdosta.

Laskelmaa kannattaa kuitenkin aina hyödyntää lainatarjousten vertailun yhteydessä, sillä vain vertailemalla lainojen todellisia kustannuksia voi löytää edullisimman lainan.

Usein kysyttyä nopeista lainoista

Lainapäätöksen saa yleensä muutamissa minuuteissa, ja rahat siirretään tilille usein saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Luottotietojen menettäneiden on vaikea saada nopeita lainoja, sillä useimmat lainantarjoajat vaativat puhtaat luottotiedot. Joissakin tapauksissa pienempiä lainoja voi kuitenkin saada takauksella tai vakuuksilla.
Nopeiden lainojen korko on yleensä korkeampi kuin perinteisten pankkilainojen, sillä ne ovat lyhytaikaisia ja usein vakuudettomia.
Kyllä, voit hakea lainojen yhdistämistä helpottaaksesi lainojen hallinnointia ja mahdollisesti alentaa kuukausittaista maksutaakkaasi.
Suunnittele lainan käyttö ja takaisinmaksu huolellisesti, älä ota lainaa enempää kuin tarvitset, ja vertaile eri lainatarjouksia. Muista aina maksaa lainat ajallaan ja ota yhteyttä lainantarjoajaan, jos kohtaat maksuvaikeuksia.
Monet lainantarjoajat mahdollistavat nopeiden lainojen hakemisen yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja auttaa saamaan paremmat lainaehdot, kuten alhaisemman koron.
Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, asua vakituisesti Suomessa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee usein esittää todisteet säännöllisistä tuloista, kuten palkka- tai eläketodistus.
Lainantarjoajat arvioivat hakijan maksukyvyn ja velkaantumisasteen ennen lainan myöntämistä. Jos hakijalla on monta samanaikaista lainaa, hakijan voi olla vaikea saada lisää lainaa, tai lainaehdot voivat olla huonommat.
Monet lainantarjoajat sallivat lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ilman lisäkuluja. Tarkista asia lainasopimuksesta tai kysy lainantarjoajalta ennenaikaisen takaisinmaksun mahdollisuudesta.