Koroton pikavippi

Koroton pikavippi voi kuulostaa mahdottomuudelta, mutta sitä se ei ole. Ilmaisia lounaita todellakin on tarjolla rahoitusalalla.

Korottoman pikavipin voi yleensä saada ensilainan yhteydessä. Usein koroton pikavippi sisältää tarjouksen, jossa saat lainan kuukaudeksi tai kahdeksi ilman mitään kustannuksia.

Pikavippiä ei myöskään tarvitse maksaa kerralla takaisin, vaan voit lyhentää vippiä kuukausittain.

Listaamme tällä sivulla kaikki korottomat lainat. Jos tarjouksia ei ole kuitenkaan saatavilla, esittelemme halvimmat pikavipit.

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

Tietoa ilmaisista pikavipeistä

Koroton pikavippi

Ilmaisia pikavippejä tarjotaan ensisijaisesti asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tänä päivänä pikavippejä myöntäviä luottoyhtiöitä on useita, ja yritykset kilpailevat asiakkaista kiivaisesti.

Kysymys on siis markkinoinnista, josta hyötyvät sekä asiakas että luottoyhtiö.

Pikavippiyritys voi myöntää korottoman pikalainan joustoluottona tai kertalainana ja korotonta maksuaikaa voi saada jopa 60 vuorokauteen asti.

Luonnollisesti mitä suuremmasta lainasummasta on kyse, sitä suuremman hyödyn koroton laina tarjoaa asiakkaalle.

Kuinka suuren korottoman pikavipin voi saada?

Korottomia ensivippejä on saatavilla hyvin erisuuruisina. Monet pikavippifirmat tarjoavat korottomia pikavippejä esimerkiksi 2000 euroon asti, jolloin ensimmäinen kuukausi voi olla täysin koroton ja kuluton.

Toinen yleinen tarjousmuoto on 2 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Jos maksat luoton kokonaisuudessaan pois tänä aikana, saat lainan täysin ilman korkoja ja kuluja. Mikäli tarvitset pidemmän maksuajan, ensilaina jatkuu normaalina kulutuslainana korottomien ja kuluttomien kuukausien jälkeen.

Hae ensimmäinen pikavippi ilman korkoa näin:

Muut tavat saada ilmaista lainaa

Koroton pikavippi ei ole suinkaan ainut tapa saada korotonta maksuaikaa lainalle. Myös jotkut luottokorttiyhtiöt tarjoavat korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Esimerkiksi Bank Norwegian myöntää luottoa täysin ilman korkoja ja kuluja, jos maksat nostamasi luoton kokonaisuudessaan pois ennen ensimmäistä eräpäivää.

Pikalainan tarpeessa voit kartoittaa myös perheenjäsenet ja sukulaiset läpi. Usein ystäviltä tai sukulaisilta saadusta lainasta ei pyydetä lainkaan korkoa.

Mikäli olet varma lainan takaisinmaksukyvystäsi, ajaa koroton pikavippi saman asian kuin sukulaisilta tai perheenjäseniltä pyydetty laina.

Koroton maksuaika kannattaa aina hyödyntää

Pikavippien korko saa olla lain mukaan enintään 20 % vuodessa. Pikavippien korot vaihtelevat kuitenkin suuresti eri yhtiöiden välillä, joten pienetkin pikavipit kannattaa kilpailuttaa.

Korottomat pikavipit kannattaa myös aina hyödyntää, oli kyseessä sitten pieni tai suuri laina.

Vaikka et saisi maksettua pikavippiä tai muuta luottoa takaisin kokonaan tarjousaikana, kannattaa koroton maksuaika hyödyntää. Voit esimerkiksi lyhentää ensimmäisen kahden kuukauden ajan vippiä normaalia suuremmalla summalla.

Usein kysyttyä korottomista lainoista

Korottomia pikavippejä on tarjolla hyvin erisuuruisina. Yleinen hintahaitari on kuitenkin välillä 50–2000 euroa.

Korottomilla pikavipeillä halutaan houkutella uusia asiakkaita luottoyhtiöille. Kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa ja ilmaiset kuukaudet ovat tehokas tapa hankkia  lisää asiakkaita.

Ilmaisia pikavippejä myönnetään usein vain ensilainoina, mutta niitä voidaan tarjota myös vanhoille asiakkaille. Vaatimuksena pikavipin saamiselle on 18-vuoden ikä, riittävät säännölliset tulot ja luottotiedot.

Tällä hetkellä yksikään pikavippiyritys ei tarjoa ilmaisia pikavippejä. Päivitämme tätä sivua kuitenkin säännöllisesti ja listaamme aina uusimmat korottomat lainat listamme kärkeen.