Pikavippi 20v - Katso kaikki lainaa 20-vuotiaalle tarjoavat yritykset

Pikavippi auttaa silloin, kun tili on tyhjä ja rahaa tulisi saada nopeasti. Pikavippiä voi hakea jo 18-vuotiaana, mutta osa lainanmyöntäjistä myöntää luottoja vasta 20-vuotiaille lainanhakijoille.

Pikalaina on pieni kulutusluotto, jonka voi saada tilille saman tien netistä ilman liitteitä. Olemme listanneet alle parhaat pikavipit nuorille aikuisille.

Parhaat lainat 20-vuotiaille

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

Pikavippi 20v löytyy helposti netistä

Useimmat lainanmyöntäjistä tarjoavat pikavippiä 20-vuotiaalle, sillä tämän ikäisen hakijan katsovan olevan riittävän vanha vastuulliseen lainan ottamiseen. Pikavippi kannattaakin ottaa aina vain silloin, kun tietää, että sen voi maksaa nopeasti pois ennen kuin korkeat korot alkavat juosta.

Pikavipin voi saada helposti netistä ja lainahakemuksen voi jättää mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä. Lainanmyöntäjä käsittelee hakemukset omien aukioloaikojensa mukaisesti.

Parhaan pikavipin voi löytää helposti käyttämällä lainavertailuamme. Anna vaaditut tiedot, pyydä lainatarjoukset ja valitse sinulle paras laina. Saat lainan nopeasti tilillesi!

Laina 20-vuotiaalle - kuka voi saada lainaa?

20-vuotias on aikuinen ja voi saada lainan suurimmalta osalta lainanmyöntäjiä. Lainaa ei kuitenkaan voi saada, mikäli sen saamisen perusedellytykset eivät täyty.

Lisäksi negatiivisen luottopäätöksen voi aiheuttaa se, että hakee liian suurta lainaa tai liian pitkää maksuaikaa. Rinnakkaishakijan avulla tällaisessakin tilanteessa voi kuitenkin saada vippiä.

Lue alta lainan saamisen perusedellytykset:

1. Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainaa voi saada vain silloin, kun luottotiedot ovat puhtaat eli maksuhäiriömerkintöjä ei ole. Laki estää muussa tapauksessa lainan myöntämisen ja sen vuoksi sääntö on ehdoton.

Maksuhäiriölaki kuitenkin päivittyi vuonna 2022 ja merkintä on voimassa enää kuukauden viimeisen velan maksusta.

2. Vakituinen osoite Suomessa

Pikavipin saaminen vaatii vakituisen osoitteen Suomessa. Tämä auttaa lainanmyöntäjää turvaamaan oman selustansa tilanteessa, jossa kuukausierät ovat myöhässä.

3. Riittävät säännölliset tulot

Luoton saaminen vaatii riittävät säännölliset tulot joko palkan, etuuksien tai vaikkapa eläkkeen muodossa. Tulotason tulee olla linjassa sen suhteen, kuinka suurta lainaa haetaan ja millaisella laina-ajalla.

Kannattaako nuoren aikuisen nostaa pikavippi?

Nuoren aikuisen kannattaa ottaa pikavippi silloin, kun näyttää siltä, että laskujen tai lainanlyhennysten eräpäivää ei voi muuttaa ja niiden maksamatta jättämisestä seuraa vakavia seurauksia. Etenkin vuokra ja sähkölasku ovat sellaisia, joiden maksamattomuudesta seuraa muutakin kuin muistutus ja aikanaan perintä.

Pikavippiä ei kannata nostaa hauskanpitoa, kuten juhlimista varten tai muutenkaan mikäli sille ei ole oikeasti kova tarve. Pikavippi on melko kallista lainaa, joten sitä ei kannata nostaa kevein perustein ja mikäli sen nostaa, tulee maksusuunnitelmasta pitää kunnolla kiinni.

Nopea lainan takaisinmaksu turvaa sen, etteivät kulut kasva kovin suuriksi.

Lue myös: Pikavippi 18-vuotiaalle – Katso kaikki lainat 18-vuotiaille