Pikaluotto heti tilille

Pikaluotto on useimmiten pieni vakuudeton laina, jota haetaan äkilliseen rahantarpeeseen. Pikaluotto on on mahdollista saada tilille vain minuuteissa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Löydä edullisin pikaluotto nopeasti helposta vertailustamme ja saat lainan käyttöösi parhaimmillaan jo saman päivän aikana!

Vertaa pikaluotot

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

50 - 2000 €
1 - 12 kk
0 - 19 %

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

60 pv 0% korolla!

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 19 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

1

25 – 2000 €

7 - 90 vrk

19 %

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto on pieni pikavippi, jota haetaan silloin, kun rahantarve yllättää ja lainaa tarvitaan nopeasti tilille. Tällaisia tilanteita voi tulla vastaan esimerkiksi auton jättäessä tienposkeen tai pesukoneen rikkoutuessa. Pikaluotto voi auttaa myös silloin, kun huomaat loistavan äkkilähtötarjouksen, jonka hyödyntäminen edellyttää pikaista päätöksentekoa.

Pikaluottoa hakiessa ei tarvitse selvittää lainan käyttökohdetta, joten sen voi käyttää haluamallaan tavalla. Pikaluotto voi olla vakuudeton pikalaina eli kulutusluotto tai joustoluotto, joka tarjoaa pidempiaikaista joustoa arjen kulutukseen.

Kertaluotto

Pikaluotto on useimmiten pieni kertalaina, jota voi hakea netistä. Lainan hakeminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia ja päätös sen myöntämisestä tehdään hakijasta tehdyn riskinarvion perusteella.

Kertaluottojen lainasummat vaihtelevat muutaman sadan ja parin tuhannen euron välillä. Tätä suurempiakin lainasummia on mahdollista hakea, mutta silloin lainanhakuprosessiin kannattaa varata muutama päivä aikaa.

Vakuudeton kertalaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun rahoituksen tarve on kertaluonteinen.

Joustoluotto

Pikaluotto voi olla lainan sijaan myös joustoluotto. Joustoluottoa kannattaa harkita erityisesti silloin, kun arjen kulutukseen tarvitaan joustoa useamminkin tai lainaa tarvitaan myös yöaikaan. Joustoluotolta voi nostaa rahaa aina luottorajan puitteissa ja lainattua pääomaa voi maksaa joustavasti takaisin.

Myös joustoluottoa voi hakea ilman vakuuksia, eikä sille tarvitse takaajia. Joustoluotto on jatkuvaluonteinen laina eli takaisin maksettu pääoma on tarvittaessa uudelleen käytettävissä.

Pikaluotto heti - näin saat lainan nopeasti käyttöön!

Pikaluottoa haetaan täyttämällä lainahakemus netissä. Voit valita vertailustamme yhden palvelun tai käydä täyttämässä hakemuksen vaikka jokaisessa palvelussa.

Saat lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen lähettämisen jälkeen ja pääset vertailemaan niitä edullisimman tarjouksen löytämiseksi.

Näin voit hakea pikaluottoa heti:

1. Päätä lainasumma ja takaisinmaksuaika: Ota lainaa vain sen verran, mitä tarvitset. Laina kannattaa maksaa takaisin mahdollisimman pian, mutta kuitenkin niin, että sen lyhentäminen ei rasita omaa taloutta kohtuuttomasti.

2. Täytä hakemus ja vertaile lainatarjouksia: Voit täyttää hakemuksen yhdessä tai useammassa paikassa. Hakemusten lähettäminen ei velvoita mihinkään ja pääset vertailemaan lainatarjouksia.

3. Valitse sopivin tarjous ja toimita liitteet: Pienempien lainasummien kohdalla ei välttämättä tarvita liitteitä, mutta lainasumman kasvaessa pyydetään yleensä ainakin tositetta tuloista tai viimeisintä vahvistettua verotuspäätöstä.

4. Allekirjoita sopimus: Lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla. Rahat saa parhaimmillaan tilille heti allekirjoittamisen jälkeen.

5. Nauti rahoista: Kun olet saanut pikaluoton tilillesi, voit käyttää sen haluamallasi tavalla.

Pikaluottoa etsiessä kannattaa kiinnittää luoton kustannusten lisäksi huomiota siihen, onko se mahdollista saada tilille heti. Pikanosto voi kuulua suoraan luoton hinnoitteluun tai siitä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Muista että uusia lainoja ei voida maksaa yöllä 23-07 välisenä aikana, mutta hakemuksen voi täyttää jo silloin, ja rahat saa tilille pikanostoa hyödyntämällä heti aamulla.

Joustoluotolta voit kuitenkin nostaa rahaa aina silloin, kun sitä tarvitset. Joustoluottoa kannattaa harkita erityisesti silloin, jos joutuu hakemaan pieniä vakuudettomia lainoja useammin.

Kuka voi hakea pikaluottoa?

Pikaluottoa voi hakea silloin, kun on täysi-ikäinen, asuu vakituisesti Suomessa ja on hoitanut raha-asiansa moiteettomasti. Hakijalta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja, jotka riittävät lainasumman takaisinmaksuun. Lainahakemukset käsitellään yleensä automaattisesti ja samalla tarkistetaan hakijan luottotiedot.

Joskus lainahakemukseen pyydetään toimittamaan liitteitä. Yleisimmin pyydetään viimeisintä palkkakuittia tai muuta tositetta tuloista. Tällä tavalla lainanmyöntäjä pystyy varmistumaan siitä, että laina pystytään maksamaan ongelmitta takaisin.

Pikaluottoa hakiessa liitteet kannattaa varata valmiiksi sähköisessä muodossa, jotta luoton hakuprosessi etenee mahdollisimman nopeasti.

Pikaluoton kulut

Pikaluoton kustannukset muodostuvat lainan avaamisesta veloitettavista kuluista, tilinhoitomaksuista ja korosta.

Usein luottohakemuksen pikakäsittelystä ja lainan pikanostosta veloitetaan vielä erillinen palkkio. Myös joustoluottoa käytettäessä nostoista voidaan veloittaa erillinen nostomaksu.

Edullisinta pikaluottoa etsiessä on hyvä katsoa erityisesti lainatarjousten todellisia vuosikorkoja. Todelliseen vuosikorkoon on laskettu mukaan kaikki luoton sivukulut, joten se kertoo parhaiten luoton kokonaiskustannuksista.

Pikaluoton takaisinmaksuaika

Hakija voi yleensä itse vaikuttaa siihen, missä ajassa lainasumma maksetaan takaisin. Pieni laina kannattaa kuitenkin maksaa pois mahdollisimman pian, eikä sille kannata valita turhaan vuosien takaisinmaksuaikaa.

Pitkä laina-aika painaa kuukausittaisen lyhennyksen matalaksi, mutta lainan kokonaiskustannukset voivat nousta moninkertaisiksi.

Halvin pikaluotto löytyy kilpailuttamalla

Luoton kilpailuttaminen tarkoittaa sitä, että lainahakemus lähetetään useampaan paikkaan edullisimman pikaluoton löytämiseksi. Vaikka luoton tarve olisi välitön, kannattaa lainatarjousten kilpailuttamiseen silti varata muutama minuutti aikaa.

Edullisimman lainatarjouksen valitseminen säästää rahaa kuukausittain ja koko takaisinmaksuaikana säästöä voi kertyä jopa useita satoja euroja.

Voit kilpailuttaa kaikki pikaluotot helposti sivustollamme, valitse vain yksi tai useampi palvelu ja täytä lainahakemukset netissä. Hakemusten täyttäminen ei velvoita mihinkään ja se on täysin maksutonta.

Tämän jälkeen saat lainatarjouksia vain minuuteissa ja pääset vertailemaan niiden kustannuksia.

Usein kysyttyä pikaluotoista

Pikaluotto on joko pienehkö vakuudeton kertalaina tai joustoluotto, jonka avulla katetaan äkillinen rahantarve. Pikaluoton saa parhaimmillaan tilille erittäin nopeasti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, mutta joskus hakemuksen pikakäsittelystä voidaan veloittaa lisäkuluja.
Pikaluotto on pienempi ja lyhytaikaisempi laina verrattuna muihin lainatyyppeihin, kuten pankkilainoihin tai opintolainoihin. Pikaluottojen suurin etu on niiden nopeus: ne voidaan myöntää jopa muutamissa minuuteissa. Yleensä pikaluottoja haetaan silloin, kun tarvitaan pientä määrää rahaa lyhyellä aikavälillä.
Pikaluoton saamiseen kuluva aika vaihtelee lainantarjoajan mukaan. Joissakin tapauksissa rahat voidaan siirtää tilillesi jopa muutamassa minuutissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Yleensä pikaluottojen käsittelyaika on kuitenkin enintään 24 tuntia.
Kyllä, pikaluottojen korko on yleensä korkeampi kuin muiden lainojen, koska ne ovat lyhytaikaisia ja riskialttiimpia lainanantajalle. Korkoprosentti voi vaihdella huomattavasti lainantarjoajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sinulle parhaiten sopiva laina.
Edullinen pikaluotto löytyy helposti kilpailuttamalla lainatarjoukset vertailussamme. Täytä hakemus yhdessä tai useammassa paikassa, vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niiden joukosta edullisin tarjous.
Vertaile eri lainantarjoajia tarkastelemalla heidän korkojaan, maksuohjelmiaan, lainasummia ja muita ehtoja. Voit hyödyntää vertailuamme, joka listaa eri lainantarjoajien pikaluottojen tiedot ja ehdot. Varmista, että tutkit lainanantajan taustat ja arvostelut ennen hakemuksen lähettämistä.

Useimmat lainantarjoajat vaativat hakijalta puhtaita luottotietoja pikaluoton myöntämiseksi. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, saattaa olla vaikeampaa löytää lainanantaja, joka hyväksyy hakemuksesi. Joissakin tapauksissa voit kuitenkin löytää lainantarjoajia, jotka myöntävät pikaluottoja, vaikka sinulla olisi huono luottohistoria.

Tällöin lainan korko ja muut ehdot saattavat kuitekin olla huonommat.