Pikavippi Ruotsista

Suomessa yleistynyt pikavippi- ja lainakulttuuri on levinnyt myös ulkomaille ja naapurimaahamme Ruotsiin. Ruotsalaiset pikavipit, joita joskus kutsutaan myös nimellä “snabblån”, ovatkin olleet yhä enemmän suomalaisten kiinnostuksen kohteena.

omalaina_logo

Kilpailuta ruotsalaiset pankit

Ruotsalaiset pankit Suomessa - ovatko ne luotettavia?

Monet suomalaiset hakevat pikavippiä Ruotsista

Ruotsalaisten pankkien luotettavuudesta ei ole syytä olla huolissaan. Ne noudattavat samankaltaisia sääntöjä ja standardeja kuin suomalaiset pankit, mukaan lukien EU:n talletussuojaa. Lisäksi moni niistä toimii myös Suomessa, mikä lisää turvallisuuden tunnetta.

Esittelyssä kaikki ruotsalaiset pankit ja rahoitusyhtiöt

Seuraavaksi esittelemme muutamia suosittuja ruotsalaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka ovat tarjonneet pikavippejä ja lainoja suomalaisille.

Sambla

Sambla on Ruotsissa perustettu lainojen kilpailutuspalvelu. Se tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainoja eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, jolloin asiakas saa parhaat mahdolliset ehdot lainalleen.

Nordax Bank

Nordax Bank on tunnettu pohjoismainen pankki, joka tarjoaa monipuolisia pankkipalveluja, kuten asuntolainoja, kulutusluottoja ja säästötilejä. Nordax Bank omistaa myös tunnetun Pohjoismaalaisen lainapalvelun, Bank Norwegianin.

Handelsbanken

Handelsbanken on yksi Ruotsin suurimmista pankeista, jolla on vahva jalansija myös Suomessa. Pankki tarjoaa kattavan valikoiman pankki- ja rahoituspalveluita, mukaan lukien kulutusluottoja ja yrityslainoja.

Brocc

Brocc on ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden lainata rahaa toisilta kuluttajilta, eli kyseessä on ns. vertaislainapalvelu.

TF Bank (entinen Halino)

TF Bank, aikaisemmin tunnettu nimellä Halino, on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia lainatuotteita sekä luottokortteja. Halino on toiminut Suomessa jo yli vuosikymmenen ajan, joten palvelu on tuttu monelle suomalaiselle.

Resurs Bank

Resurs Bank on monipuolinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa sekä lainoja että säästö- ja sijoituspalveluita. Resurs Bank on ollut toiminnassa jo vuodesta 1977 lähtien.

Collector Bank

Collector Bank on tunnettu ruotsalainen pankki, joka tarjoaa monenlaisia rahoituspalveluja sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yksi pankin suosituimmista rahoitustuotteista on Collector Bank osamaksu.

Svea Bank

Svea Bank tarjoaa monipuolisen valikoiman rahoituspalveluita, mukaan lukien lainoja ja säästötilejä. Svea Bank on perustettu Ruotsissa vuonna 1981.

Avida Finans

Avida Finans on tarjonnut rahoituspalveluita Pohjoismaissa jo vuosien ajan. Se tarjoaa kulutusluottoja, luottokortteja ja säästötilejä suomalaisille asiakkaille.

Northmill Bank

Northmill Bank on digitaalinen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen muun muassa henkilökohtaisia lainoja ja luottokortteja. Northmill Bank on perustettu Ruotsissa vuonna 2006.

Nordnet

Nordnet on pohjoismainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa palveluitaan sijoittajille. Se tarjoaa sekä sijoituspalveluita että henkilökohtaisia lainoja.

SEB

SEB on yksi Ruotsin suurimmista pankeista, joka tarjoaa laajan valikoiman pankki- ja rahoituspalveluita. Pankki vaikuttaa myös monissa muissa maissa, mukaan lukien Virossa.

Pikavipin hakeminen Ruotsista - näin se onnistuu!

Pikavipin hakeminen Ruotsista ei ole juurikaan erilaista kuin Suomessakaan. Tärkeintä on, että lainanhakija on täyttänyt 18 vuotta, hänellä on säännölliset tulot ja hän asuu vakituisesti Suomessa. Joissakin tapauksissa lainan hakeminen saattaa kuitenkin edellyttää myös ruotsalaista henkilötunnusta.

Lainaa Ruotsista ilman luottotietoja

Valitettavasti luottotiedottoman on hyvin vaikea saada lainaa ruotsalaisesta pankista tai rahoitusyhtiöstä. Luottotiedot ovat tärkeä osa lainanantajan riskiarviointia, ja ilman niitä lainan myöntäminen on usein liian suuri riski.

Vertaa kaikki ruotsalaiset lainat ja säästä!

Ruotsalaisia lainoja vertaamalla voit löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan. Tarkastele korkotasoa, maksuaikaa ja muita lainaehtoja. Monipuolisen valikoiman ansiosta voit löytää juuri sinulle parhaiten sopivan lainaratkaisun.

Lue myös:
Pikavippi Virosta

Usein kysytyt kysymykset

Lainan saaminen riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien asuinpaikastasi. Joissakin tapauksissa voit saada lainan, vaikka et asuisi Ruotsissa, mutta useimmat lainanantajat vaativat vakituisen osoitteen Ruotsissa. Jotkut lainanantajat saattavat myös vaatia ruotsalaista henkilötunnusta.

Valitettavasti luottotiedot ovat olennainen osa lainanantajan riskiarviointia, ja niiden menetys tekee lainan saamisen erittäin haastavaksi. On erittäin suositeltavaa pyrkiä saamaan luottotiedot takaisin ennen lainan hakemista.

Ruotsalaisilla pankeilla on pitkä historia ja ne tarjoavat laajan valikoiman rahoituspalveluita. Ne noudattavat tiukkoja sääntöjä ja standardeja, jotka lisäävät turvallisuuden tunnetta. Lisäksi lainojen korot ja ehdot voivat olla kilpailukykyisiä verrattuna muihin lainanantajiin.

Kyllä, voit kilpailuttaa ruotsalaisia lainoja samalla tavalla kuin suomalaisiakin. Tämä auttaa sinua löytämään lainan, jolla on parhaat mahdolliset ehdot ja korot.

Kyllä, ruotsalaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden pikavipit ovat turvallisia, kunhan noudatat tavanomaisia varotoimia. Muista aina lukea lainaehdot huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista ja varmista, että voit todella maksaa lainan takaisin.