Turvallinen pikavippi - Hae luotettava pikalaina näistä paikoista

Turvallinen pikavippi on laina, jonka myöntää luotettava rahoituslaitos. Turvallisen pikavipin ehdot ovat selkeät ja lainantarjoaja kunnioittaa asiakastaan ja säilyttää asiakkaan maksutiedot oikein.

Pikalainoja on markkinoilla paljon, mutta kaikki pikalainat eivät ole luotettavia. Tältä sivulta löydät kaikki turvalliset pikavipit helposti.

Kaikki turvalliset pikavipit vuonna 2024

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
8.5 - 19 %

1

100 - 10 000 €
1 - 5 vuotta
9.9 - 19 %

Helppo!

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 19 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

1

25 – 2000 €

7 - 90 vrk

19 %

Kilpailuta luotettavat pikalainat ja löydä turvallisin pikavippi

Hae luotettava pikavippi näistä paikoista

Luotettavat pikalainat löytyvät kaikilta meidän suosittelemiltamme sivustoilta, sillä esittelemme aina vain rehellisiä lainantarjoajia. Se, mistä sinun kannattaa laina ottaa, riippuu siitä, mikä lainoista on sinulle edullisin ja missä on sinulle parhaat ehdot.

Jotta löydät parhaan pikavipin, kannattaa lainat kilpailuttaa. Lainojen kilpailutus on helppoa ja onnistuu muutamalla klikkauksella netin lainavertailusivustolla. Kilpailutusta varten tulee antaa omat tiedot eli esimerkiksi nimi ja henkilötunnus.

Laina myönnetään riskiarvion perusteella, joten hakijalla tulee olla esimerkiksi säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lisäksi ennen kilpailutusta tulee tietää kuinka paljon lainaa haluat ja millaisella maksuajalla!

Kilpailutus palauttaa tuloksena useampien rahalaitosten lainatarjoukset. Vertaile näiden todellisia vuosikorkoja ja tee lainanottopäätös sen mukaan, mikä lainoista on kaiken kaikkiaan edullisin. Kun valitset lainan meidän listastamme, tiedät, että se on aina turvallinen.

Omalaina.fi - turvallisin pikavippi vuonna 2024

Omalaina.fi on suomalainen lainanvertailusivusto, joka tarjoaa yli 30 pankin tai rahoituslaitoksen lainoja. Omalainasta saat räätälöidyn lainatarjouksen 100 – 60 000 euron vakuudettomiin luottoihin.

Omalaina tarjoaa hyvän ja nopean asiakaspalvelun ja sen lainat ovat aina turvallisia. Sivusto ei saa henkilökohtaisia tietojasi, kuten maksutietojasi käyttöösi, sillä varsinainen lainasopimus tehdään aina suoraan pankin tai rahoituslaitoksen kanssa. Omalaina onkin vuoden 2024 turvallisin pikavippi.

Vippi.fi - toinen erityisen luotettava pikavippi

Vippi.fi tarjoaa Tact Finance Oy:n pikalainoja suomalaisille. Sen kautta on mahdollista saada 100 – 2000 euron luotettava pieni vippi nopeasti ja helposti. Yritys on toiminut turvallisesti jo vuodesta 2006 ja se tarjoaa vakuudettomia pikavippejä, sekä joustoluottoja.

Vippi on erikoistunut lainantarjoaja, joka laskee koron jokaiselle asiakkaalle erikseen näiden antamien tietojen perusteella. Lainan saaminen on nopeaa ja yritys tarjoaa hyvää ja auttavaista asiakaspalvelua. Kyseessä on erityisen luotettava pikavippisivusto.

Vakuudeton vippi on turvallinen pikalaina

Vakuudeton vippi on turvallinen pikalaina ja sen avulla voit parantaa hetkellisesti huonontunutta rahatilannettasi helposti. Kun pikalainan ottaa sillä mielellä, että sen maksaa piakkoin pois, ei laina ehdi edes kasvaa kovin paljon korkoa. Vakuudeton vippi onkin turvallinen pikalaina, jonka saa käyttöön heti kun sille tulee tarve.

Huomioi kuitenkin se, että vakuudeton pikalaina on aina kalliimpi, kun vakuudellinen luotto. Mikäli sinulla on siis mahdollisuus nostaa vakuudellinen laina, ota se ennemmin. Näin säästät kuluissa, vaikka joutuisitkin hieman odottelemaan lainan saamista.

3 turvallisen pikavipin tuntomerkkiä

Turvallinen pikavippi on sellainen, jonka myöntää laillinen ja lisensioitu toimija. Turvallisen pikavipin ottaja voi olla varma siitä, että yritys pitää asiakkaan tiedot, kuten maksu- ja henkilötiedot turvassa, eikä muuta lainan ehtoja omin päin. Turvallinen pikavippi on myös sellainen, joka tarjoaa hyvää asiakaspalvelua ja mahdollistaa muutokset lainaan omien ehtojensa mukaisesti.

Turvallinen pikavippi on:

Vastuullisuus ja luotettavat pikavipit

Luotettava pikavippi on myös vastuullinen ja noudattaa alan eettisiä periaatteita. Turvallisen pikavipin myöntäjät noudattavat Suomen lakia, eivätkä myönnä lainoja asiakkaille, joilla ei ole luottotietoja tai jotka ovat muuten ylivelkaantuneita.

Vastuullinen luotonanto pohjautuu aina Finanssivalvonnan suosituksiin ja viranomaismääräyksiin. Vastuullisella lainanantajalla on läpinäkyvä hinnoittelu ja se tarjoaa mahdollisuuden verrata lainoja todellisen vuosikoron avulla. 

Vastuullinen yritys myös tarkistaa asiakkaansa tiedot ja myöntää lainan aina perusteellisen arvion jälkeen ja niin, että asiakkaan velanhoitokyky pysyy hyvänä.

Muista aina tarkistaa korot ja lainaehdot ennen pikalainan hakua

Löydät vastuullisen lainan tutustumalla meidän listamme lainantarjoajiin. Luotettavan lainantarjoajan valitseminen summassa ei kuitenkaan ole hyvä idea, sillä jokaiselle lainanottajalle annetaan oma korkoprosentti, joten lainojen todellinen hinta voi vaihdella suuresti.

Voitkin vertailla eri tarjoajien lainat näppärästi kilpailuttamalla lainat. Pidempi laina-aika nostaa lainan kokonaiskustannusta, joten vertaile lainat aina samoilla ehdoilla. Käytä vertailussa todellista vuosikorkoa. Näin säästät parhaimmillaan jopa satoja euroja!

Tutustu myös lainaehtoihin, sillä osa lainoista saattaa olla joustavampia kuin toiset. Mikäli tarvitset vaikkapa maksuvapaita kuukausia tai muita muutoksia lainaan sen olemassa olon aikana, on osa lainantarjoajista parempia kuin toiset. 

Lue siis ehdot aina huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista ja valitse paras laina omaan tarpeeseesi!

Usein kysytyt kysymykset turvallisista vipeistä

Turvallinen pikavippi on laina, jonka myöntää lisensioitu ja vastuullinen toimija. Turvallisen pikavipin hinnoittelu ja ehdot ovat selkeät ja yritys on sitoutunut vastuulliseen luoton myöntämiseen.

Turvallisen pikalainan löydät meidän listamme yrityksiltä, kuten Omalaina.fi:stä tai Vippi.fi:stä. Turvallisetkin vipit kannattaa kuitenkin kilpailuttaa ensin, jotta löydät edullisimman lainan.

Vastuullinen laina on luotto, jonka myöntäjä noudattaa Finanssivalvonnan suosituksia ja tarjoaa selkeät ja läpinäkyvät ehdot. Vastuullisia lainoja myönnetään vain niille asiakkaille, jotka eivät ole ylivelkaantuneita ja joilla on puhtaat luottotiedot.

Turvalliset vipit voit vertailla lainavertailussamme. Käyttämällä vertailukonetta löydät lainatarjoukset, joista voit valita sen, jossa on paras todellinen vuosikorko ja edullisimmat kokonaiskustannukset.