Pikavippi tekstiviestillä: Hae vippi heti tilille puhelimella!

Tänä päivänä pikavippiä ei voi saada uutena asiakkaana pelkällä tekstiviestillä. Lainaa on kuitenkin silti mahdollista nostaa tilille puhelimella joustoluotolta.

Pikavippi tekstiviestillä eli joustoluotto voi auttaa monessa arjen yllättävässä tilanteessa. Joustoluoton voi ottaa käyttöön esimerkiksi ennen ulkomaanmatkalle lähtemistä.

Jos haluat nostaa rahaa joustavasti tilillesi puhelimellasi, suosittelemme Ferratumin joustoluottoa, joka toimii samalla tavalla kuin perinteinen pikavippi tekstiviestillä.

Ferratum

Pikavippi tekstiviestillä 24/7

Pikavippi heti tilille puhelimella - näin se onnistuu!

Pikavippi on erittäin helppo ja nopea laina, jota voi hakea puhelimella. Tarvitset vain älypuhelimen ja muutaman minuutin aikaa.

Pankit ja rahoituslaitokset mahdollistavat pikalainojen, eli tuttavallisemmin pikavippien hakemisen netissä. Lainaa on mahdollista hakea niin tietokoneella kuin puhelimella.

Useimmiten vippi on kuitenkin nopein hakea puhelimella.

Hae pikavippi heti tilille puhelimella:

  1. Valitse haluamasi lainapalvelu
  2. Täytä sivustolta löytyvä lainahakemus huolellisesti
  3. Vertaile lainatarjouksia
  4. Lue valitsemasi luottosopimus huolella ja vahvista se verkkopankkitunnuksillasi
  5. Saat rahat tilillesi välittömästi!

Voiko pikavippiä hakea puhelimella ilman pankkitunnuksia?

Oli kyseessä sitten suuri laina tai pieni pikaluotto, tarvitset lähes aina verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten lainaa hakiessasi. Joissain tapauksissa tunnistautumiseen on kuitenkin myös mahdollista käyttää mobiilivarmennetta, joten pikavipin voi teoriassa saada ilman pankkitunnuksia. On kuitenkin syytä huomata, että useimmat luottoyhtiöt edellyttävät verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista.

Tunnistautumisen ja luoton avaamisen jälkeen rahan nostaminen on hyvin nopeaa ja helppoa. Sinun täytyy vain kirjautua puhelimella lainanmyöntäjän sivustolle ja pääset tekemään noston helposti ja nopeasti.

Luoton avattuasi voit nostaa pikavippejä tekstiviestillä tilillesi ympärivuorokautisesti, mukaan lukien viikonloppuisin. Saat rahat yleensä tilille saman tien tai muutamassa minuutissa.

Hae pikavippi puhelimella heti

SMS vippi on nyt joustoluotto

Kuluttajan näkökulmasta pikavipit ovat tänä päivänä paljon selkeämpiä kuin 2000-luvun alun villeinä vuosina. Ennen kaikkea nykyaikaiset joustolainat ja tililimiitit ovat lainaehdoiltaan paljon reilumpia kuin perinteiset tekstiviestivipit.

Mutta mikä on joustolaina eli joustoluotto ja miten se eroaa tekstiviestivipistä?

Joustoluotto tarkoittaa käytännössä hakemaasi lainasummaa vastaavaa tililuottoa. Tililuottoa voi käyttää samaan tapaan kuin luottokorttia. Voit nostaa sieltä rahaa aina tarvittaessa ja maksat korkoa vain nostamistasi summista.

Tililuotto on siis monessa mielessä parempi vaihtoehto kuin perinteinen tekstiviesti vippi.

Useiden pienten vippien sijaan maksat tililuotostasi vain yhtä korkoa. Tämä on lainanhakijan kannalta paljon selkeämpää ja ennen kaikkea edullisempaa.

Miksi tekstiviestivipit kiellettiin?

Tekstiviestivipit kiellettiin pitkään jatkuneen kritiikin seurauksena. Närää viranomaisissa ja kuluttajissa aiheuttivat erityisesti niiden epäselvät ja kohtuuttomat sopimusehdot.

Sopimusehtoja ei esimerkiksi lähetetty asiakkaille etukäteen luettavaksi tai hyväksyttäväksi, vaikka luottosopimuksen solmiminen niin edellyttää.

Vuonna 2009 heinäkuussa tekstiviestivipit kiellettiinkin lainsäädännössä. Markkinaoikeus oli aikaisemmin tehnyt kannanoton, jonka mukaan pikavippiyhtiöiden on toimitettava sopimusehdot luotosta asiakkaalle henkilökohtaisesti sähköpostiin. Aikaisemmin monet pikavippiyhtiöt mainitsivat luottoehdot ainoastaan verkkosivuillaan.

Monet ihmiset hakivat pikavippejä aiemmin myös yöaikaan, esimerkiksi ravintolaillan saldon kuittaamiseen.

Viranomaiset kiinnittivätkin tähän huomiota ja pikavipit yöaikaan kiellettiin.

Tästä huolimatta pikavipin hakeminen yöaikaan on edelleen mahdollista, mutta rahoja ei makseta tilille 23.00-7.00 välisenä aikana. Jos sinulla on kuitenkin entuudestaan avattu tililuotto, voit nostaa rahaa tilillesi tekstiviestillä milloin tahansa.

Pikavippi puhelimella on helpoin tapa hakea lainaa

Pikavippi puhelimella on kaikista helpoin mahdollinen tapa hakea lainaa, sillä puhelin kulkee aina mukanasi. Pikavippi on kooltaan myös perinteistä pankkilainaa pienempi, joten rahoitusyhtiöt ovat valmiimpia myöntämään lainan nopealla aikataululla.

Tänä päivänä voit myös välttyä verotustodistuksen ja palkkakuittien lähettämiseltä suurempienkin luottojen kohdalla antamalla luvan palkkatilisi automaattiseen skannaamiseen. Tämän tarkoituksena on osoittaa lainahakemuksessa ilmoittamasi tulot tosiksi.

Pienet lainasummat (alle 2000 euroa) maksetaan kuitenkin tilille usein ilman palkkatositteiden sähköistä lähettelyä.

Hakiessasi pikavippiä puhelimella, saat siis pienemmät lainat tilillesi pääsääntöisesti muutamassa minuutissa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Tililuoton avattuasi voit sitten nostaa pikavippiä tekstiviestillä tilillesi milloin tahansa.

Lue myös:
Pikavippi puhelinlaskuun

Usein kysytyt kysymykset

Pikavipin hakeminen puhelimella on täysin turvallista, jos haet sitä luotettavalta pankilta tai rahoituslaitokselta. Jos kiikarissasi on pikavippi heti tilille puhelimella, suosittelemme Ferratumin joustoluottoa.

Pikavipin hakeminen edellyttää aina vahvaa tunnistautumista uusille asiakkaille. Verkkopankkitunnuksien lisäksi voit kuitenkin tunnistautua myös mobiilivarmennetta käyttämällä.
Mikäli sinulla on aktiivinen tililuotto, saat tekstiviestivipin tilillesi vain muutaman minuutin sisällä nostopyyntösi jättämisestä.
Pikavippiä ei voi sisällyttää puhelinlaskuun. Laki edellyttää luotonantajilta vastuullista lainan myöntämistä ja puhelinlaskussa veloitettavien pikavippien ei katsota täyttävän vastuullisuusehtoja.