Pikavippi 100e - Hae satasen vippi näistä lainapalveluista

Pikavippi 100e on laina, jolla voit selviytyä yllättävistä menoeristä silloin kun rahaa ei ole käytettävissä kaikkien menojen kattamiseen.

Satasen vipillä voi päästä pahimman vaiheen yli keskittyäkseen muihin tärkeisiin asioihin. Satasen vippi voi siis pelastaa pulasta silloin, kun rahaa ei yksinkertaisesti ole.

Mikäli 100 euron pikavippi on sinulle tarpeen, löydät tältä sivulta parhaat 100 euron pikavipit!

Kaikki 100e pikavipit vuonna 2022

Lainapalvelu

Pankkien määrä:

Summa / aika / korko:

26

100 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4,19 - 20 %

1


100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19,9 %

26

100 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4,19 - 20 %

Mistä kannattaa hakea 100e pikavippi?

Satasen pikavipin voi hakea netistä täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Pikavippejä myöntää moni eri rahoituslaitos, mutta osa niistä ei tarjoa 100 euron pikavippejä ollenkaan.

Tärkeintä lainanhaussa on kuitenkin se, että hakee lainan jostain luotettavasta, mutta nopeasta lainapaikasta. Näin pikavippi 100e löytyy ilman ongelmia ja lainan saa tilille heti.

Luotettavia ja nopeita paikkoja hakea 100e pikavippi ovat esimerkiksi Omalaina ja Vippi.fi. Molemmat ovat kotimaisia ja turvalliseksi todettuja palveluita, joilla on vankka kokemus rahoitusalalta.

Paras pikavippi on kuitenkin aina yksilöllinen, joten kannattaa vertailla eri rahoituslaitosten 100e pikavipit ja otta sinulle edullisin laina.

100 euron pikavippi ratkaisuna äkilliseen rahan tarpeeseen

Pikavippi 100e on pikalaina, joten sen saa omaan käyttöön vaikka saman tien.

Satasen pikavippi voi toimia ratkaisuna äkilliseen rahan tarpeeseen ja yleensä lainan takaisinmaksuajan saa vielä itse määrittää. Mitä nopeammin vipin kuitenkin maksaa takaisin, sitä pienemmäksi sen kulut luonnollisesti jäävät.

Edes 100 euron pikavippejä ei kuitenkaan kannata ottaa heppoisin perustein. Joskus 100 euroa on kuitenkin summa, joka tulee hankkia kasaan välttyäkseen suuremmilta ongelmilta.

Mikäli pienellä lainalla saa esimerkiksi vältettyä sähköjen katkeamisen tai remontin tarpeessa olevan auton kunnon huononemisen, on pikavipin ottaminen perusteltua.

Satasen vippi voikin tuoda joustoa arkeen ja auttaa selviytymään tukalasta tilanteesta kuivin jaloin!

Kuinka paljon 100e pikalaina maksaa?

Pikavippi 100e voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, jos hakijan tulot ovat riittävät. Lainanantaja mitigoi sitten omaa riskiään määrittämällä kullekin lainalle sellaisen koron, jonka se ajattelee kattavan mahdollisen riskin.

Pikavipin hintaan vaikuttaa sen korko ja muut kulut. Todelliseen vuosikorkoon kuuluvat nimelliskoron lisäksi muun muassa mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut ja muut kulut.

Kulurakenne vaihtelee eri toimijoiden välillä, joten 100e pikavipit kannattaa aina kilpailuttaa todellisen vuosikoron perusteella.

Yksinkertaisesti sanottuna 100e pikalainan hinta riippuu siis täysin luotonantajasta ja lainanhakijasta. Yleensä pidempi takaisinmaksuaika lainalle tarkoittaa kuitenkin suurempia kuluja.

100€ vipin kaikki kulut

Kuten jo kerroimme, 100€ lainan kaikki kulut sisältyvät lainan todelliseen vuosikorkoon. Kulurakenne kuitenkin voi poiketa eri yhtiöiden välillä esimerkiksi niin, että osa sisällyttää enemmän kuluja nimelliskorkoon kuin toiset.

Tutustu siis valitsemasi lainantarjoajan kulurakenteeseen ja vertaile 100 euron pikavipit aina todellisen vuosikoron perusteella.

Lainan hintaan sisältyviä kuluja voivat olla muun muassa:

Esimerkki 100e pikavipin kuluista

Tässä esimerkissä katsomme Leenan 100 euron pikavipin kuluja. Leenan lainan takaisinmaksuaika on puoli vuotta.

Leenan lainan nimelliskorko on 20%. Lisäksi Leenan lainalla on tilinhoitomaksu, joka on 0,83 €/kk. Lainaan ei liity avausmaksua tai muita pakollisia maksuja, joten lainan todellinen vuosikorko on 43,19%.

Takaisin maksettava summa on tällöin kokonaisuudessaan 111 € eli 18 €/kk kuudesta maksuerästä.

Kilpailuta 100e vippi ja säästä rahaa

Pieniä 100e pikavippejä myöntäviä rahoitusyhtiöitä ei tänä päivänä ole enää paljon, koska pienten lainojen myöntäminen ei ole rahoitusyhtiöille erityisen kannattavaa. Tästä huolimatta satasen vippi kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, koska se on ainoa tapa löytää halvin 100e pikavippi.

Kilpailutus vie vain muutaman minuutin ja sen avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Kilpailuta siis pikavipit tai harkitse pikavippien yhdistämistä säästääksesi selvää rahaa!

Satasen vippi tuo joustoa arkielämään

Pikavippi 100€ voi olla tarpeen silloin, jos jonkin laskun maksamatta jättäminen toisi mukanaan suurempia ongelmia. Kovin kevyin perustein edes 100e pikavippejä ei kuitenkaan kannata nostaa.

Pikavipin lopulliseen hintaan vaikuttaa lainan korko ja sen muut kulut. Vaikka 100 euron pikavippi on pieni lainasumma, voi sen kokonaiskustannus nousta korkeaksi, jos pikavippivertailun jättää tekemättä.

Kilpailuta siis pikavipit ja löydä edullisin satasen vippi!

Usein kysyttyä 100 euron pikavipeistä

Halvin 100e pikavippi on se, jonka todellinen vuosikorko on edullisin. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron ja lainan kaikki muut kulut. Lainan lopulliseen hintaan vaikuttaa lainantarjoajan tekemä riskianalyysi lainanhakijasta.
Suomen lain mukaan 100e pikavippejä tai muutakaan lainoja ei voi saada ilman luottotietoja. Muita ehtoja lainan saamiselle ovat esimerkiksi säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.
Kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset voi hakea lainaa 100e. Huomaathan kuitenkin sen, että rahoituslaitos tekee aina lopullisen päätöksen siitä kenelle se myöntää lainaa ja osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa lainoja vain yli 20-vuotiaille.

Jos haluat saada 100e pikavipin heti tilille, onnistuu se sähköisellä lainahakemuksella. Huomioi kuitenkin se, että lainahakemukset käsitellään vain yrityksen aukioloaikoina, joten uuden pikavipin voi tyypillisesti saada vain päivisin. Satasen vippiä voi silti hakea viikonloppuisin, mutta sitä ei tällöin saa aina heti tilille.