Pikavippi 100e

Pikavippi 100e on laina, jolla voit selviytyä yllättävistä menoeristä silloin kun rahaa ei ole käytettävissä kaikkien menojen kattamiseen.

Lainalla voi päästä pahimman vaiheen yli ja keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Satasen vippi voi siis pelastaa pulasta silloin, kun rahaa ei yksinkertaisesti ole.

100 euron pikavippi

Mikäli 100 euron pikavippi on sinulle tarpeen, löydät tältä sivulta parhaat satasen lainat yli 60 päivän takaisinmaksuajalla.

Hae 100€ pikavippi yli 60pv maksuajalla alta!

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19,9 %

60 pv 0% korolla!

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19,97 %

Joustoluotto 24/7

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
4,5 - 20 %

1


100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19,9 %

Mistä kannattaa hakea 100e pikavippi?

Satasen pikavipin voi hakea netistä täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Pikavippejä myöntävät monet eri rahoituslaitokset, mutta osa niistä ei tarjoa 100 euron lainoja ollenkaan.

Tärkeintä lainanhaussa on kuitenkin se, että hakee lainan jostain luotettavasta, mutta nopeasta lainapaikasta. Näin haluamasi lainasumma löytyy ilman ongelmia ja saat sen heti tilille. 

Luotettavia ja nopeita paikkoja hakea 100€ pikavippi ovat esimerkiksi Omalaina ja Vippi.fi. Molemmat ovat kotimaisia ja turvalliseksi todettuja palveluita, joilla on vankka kokemus rahoitusalalta.

Paras pikavippi on kuitenkin aina yksilöllinen, joten kannattaa vertailla eri rahoituslaitosten 100e pikavipit keskenään ja nostaa sinulle edullisin laina.

1. Paras 100 euron laina löytyy Omalainasta

omalaina_logo

Omalaina on vuonna 2012 perustettu kotimainen lainapalvelu, joka on tullut tutuksi monelle suomalaiselle muun muassa TV:stä.

Omalainan suurimpia etuja ovat sen nopea ja helppo lainanhakuprosessi sekä kilpailukykyiset korot. Voit tehdä lainahakemuksen verkossa ja saat lainapäätöksen heti. Tämä tarkoittaa, että voit saada tarvitsemasi 100 euron lainan nopeasti käyttöösi, silloin kun tarvitset sitä.

Omalainan lainaehdot ovat myös selkeät ja avoimet. Kannattaa kuitenkin silti tarkistaa tarkat lainaehdot ennen lainan ottamista, jotta tiedät varmasti, mitä lainan ottamisesta seuraa. 

2. Hae 100e pikavippi 60pv maksuajalla Saldolta

Saldo

Kotimaiset lainapalvelut ovat suosittuja vaihtoehtoja perinteisille pankkilainoille, ja yksi suosituimmista kotimaisista lainantarjoajista on Saldo. Rahoitusyhtiö tarjoaa satasen lainoja nopeasti ja helposti, ja ne ovat saatavilla kaikille Suomessa asuville yli 20 vuoden ikäisille henkilöille.

Saldon satasen lainat ovat nopeita ja helppoja hakea verkossa, ja yritys tarjoaa joustavat maksuehdot. Mikäli kiikarissasi on siis pikavippi 100e 60pv maksuajalla, kannattaa hakemus jättää Saldolle.

Lainan saamiseksi sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkossa ja odottaa hyväksyntää. Hyväksynnän jälkeen rahat siirretään tilillesi nopeasti, jotta voit käyttää ne tarpeisiisi.

Saldon satasen lainat ovat erittäin edullisia, ja ne tarjoavat kilpailukykyiset korot ja kulut. Lainan korko ja muut kulut ovat myös aina selkeästi ilmoitettu ennen lainan ottamista, joten tiedät tarkalleen, kuinka paljon laina maksaa.

3. Sambla - todella reilu 100e laina

sambla

Sambla on ruotsalainen lainapalvelu, joka tarjoaa 100 euron lainoja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa verkkohakemuksella, ja lainapäätöksen saa usein saman päivän aikana. Samblan lainoissa on kohtuulliset korot ja maksuajat, ja ne sopivat hyvin yllättävien menojen kattamiseen.

Samblan lainaehdot ovat selkeät ja avoimet, ja lainan kustannukset ovat aina tiedossa ennen lainan ottamista. Lainan hakemiseen tarvitset vain vakituisen osoitteen Suomessa, verkkopankkitunnukset ja puhelinliittymän.

Milloin sadan euron lainaa ei kannata hakea?

Lainaa ei kannata hakea silloin, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan tai jos lainan ottaminen aiheuttaa sinulle taloudellisia vaikeuksia.

Lainan ottaminen edellyttää aina takaisinmaksua korkokulujen ja muiden lisäkulujen kera. Siksi on tärkeää harkita tarkkaan, onko lainan ottaminen sinulle kannattavaa ja pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Sadan euron lainaa ei myöskään kannata hakea silloin, jos tarvitset suuremman lainan. Pikavippi 100e riittää nimittäin vain pienempien kuluerien kattamiseen eikä sillä voi rahoittaa esimerkiksi auton korjausta.

Lainaa ei kannata myöskään nostaa silloin, jos sinulla on jo muita velkoja tai jos sinulla on ongelmia taloudenhallinnan kanssa. Tällaisessa tapauksessa on tärkeää ensin selvittää oma taloudellinen tilanne ja harkita, onko lainan ottaminen todella tarpeen ja järkevää.

Muista, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös, ja sen tekeminen edellyttää huolellista harkintaa ja suunnittelua.

100 euron pikavippi ratkaisuna äkilliseen rahan tarpeeseen

Sadan euron pikavippi voi toimia ratkaisuna äkilliseen rahan tarpeeseen ja yleensä lainan takaisinmaksuajan saa vielä itse määrittää. Mitä nopeammin vipin kuitenkin maksaa takaisin, sitä pienemmäksi sen kulut luonnollisesti jäävät.

Edes 100 euron pikavippejä ei kuitenkaan kannata ottaa heppoisin perustein. Joskus 100 euron laina on kuitenkin summa, joka tulee hankkia kasaan välttyäkseen suuremmilta ongelmilta.

Mikäli pienellä lainalla saa esimerkiksi vältettyä sähköjen katkeamisen tai remontin tarpeessa olevan auton kunnon huononemisen, on pikavipin ottaminen perusteltua.

Satasen vippi voikin tuoda joustoa arkeen ja auttaa selviytymään tukalasta tilanteesta kuivin jaloin.

Mitä kaikkea 100 euron lainalla voi hankkia?

100 euron lainalla voi hankkia monenlaisia tuotteita ja palveluita. Joitakin esimerkkejä siitä mitä lainasummalla voi hankkia, ovat esimerkiksi:

Kuinka paljon 100e pikalaina maksaa?

Pikavippi 100e voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia, jos hakijan tulot ovat riittävät. Lainanantaja mitigoi sitten omaa riskiään määrittämällä kullekin lainalle sellaisen koron, jonka se ajattelee kattavan mahdollisen riskin.

Pikavipin lopulliseen hintaan vaikuttaa sen korko ja muut kulut. Todelliseen vuosikorkoon kuuluvat nimelliskoron lisäksi muun muassa mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut ja muut kulut.

Yksinkertaisesti sanottuna 100e pikalainan hinta riippuu siis täysin luotonantajasta ja lainanhakijasta. Yleensä pidempi takaisinmaksuaika lainalle tarkoittaa kuitenkin suurempia kuluja.

Esimerkki kuluista: 100 euron laina 7 % ja 20 % korolla

Alla olevasta taulukosta voit selvittää miten korko vaikuttaa lainan kustannuksiin.
Vertailun perusteella voimme nähdä, että 100 euron lainan takaisinmaksettava summa on suurempi, jos lainan korko on korkeampi. Siksi on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja valita lainanantaja, jolla on kilpailukykyisimmät korot.

Lainanantaja

Lainan suuruus

Koron suuruus

Takaisinmaksettava summa

Lainanantaja 1

100 euroa

7 %

107 euroa

Lainanantaja 2

100 euroa

20 %

120 euroa

*Muista myös, että lainan nostamiseen liittyy usein muitakin kuluja, kuten esimerkiksi avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Kilpailuta 100e vippi ja säästä rahaa

Pieniä 100e pikavippejä myöntäviä rahoitusyhtiöitä ei tänä päivänä ole enää paljon, koska pienten lainojen myöntäminen ei ole rahoitusyhtiöille erityisen kannattavaa. Tästä huolimatta satasen vippi kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, koska se on ainoa tapa löytää halvin 100e pikavippi.

Kilpailutus vie vain muutaman minuutin ja sen avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Kilpailuta siis pikavipit tai harkitse pikavippien yhdistämistä säästääksesi selvää rahaa!

Satasen vippi tuo joustoa arkielämään

Pikavippi 100€ voi olla tarpeen silloin, jos jonkin laskun maksamatta jättäminen toisi mukanaan suurempia ongelmia. Kovin kevyin perustein edes 100e pikavippejä ei kuitenkaan kannata nostaa.

Pikavipin lopulliseen hintaan vaikuttaa lainan korko ja sen muut kulut. Vaikka 100 euron pikavippi on pieni laina, voi sen kokonaiskustannukset nousta korkeaksi, jos pikavippivertailun jättää tekemättä.

Parhaimmassa tapauksessa satasen laina tuo kuitenkin joustoa arkielämään pienillä kuluilla, jos lainan maksaa ripeästi takaisin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Halvin 100e pikavippi on se, jonka todellinen vuosikorko on edullisin. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron ja lainan kaikki muut kulut. Lainan lopulliseen hintaan vaikuttaa lainantarjoajan tekemä riskianalyysi lainanhakijasta.
Suomen lain mukaan 100e pikavippejä tai muutakaan lainoja ei voi saada ilman luottotietoja. Muita ehtoja lainan saamiselle ovat esimerkiksi säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.

Voit hakea pikavippiä 100 euroa yli 60 päivän maksuajalla kaikilta tällä sivulla listaamiltamme lainantarjoajilta. 

Kaikki yli 18-vuotiaat suomalaiset voi hakea lainaa 100e. Huomaathan kuitenkin sen, että rahoituslaitos tekee aina lopullisen päätöksen siitä kenelle se myöntää lainaa ja osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa lainoja vain yli 20-vuotiaille.

Jos haluat saada 100e pikavipin heti tilille, se onnistuu sähköisellä lainahakemuksella. Huomioi kuitenkin se, että lainahakemukset käsitellään vain yrityksen aukioloaikoina, joten uuden pikavipin voi tyypillisesti saada vain päivisin. Satasen vippiä voi silti hakea viikonloppuisin, mutta sitä ei tällöin saa aina heti tilille.