Pikavippi 1000e

Kun yllättävät kulut koputtavat ovelle, pikavippi 1000e voi auttaa selviämään yllättävistä menoeristä. 1000 euron vipillä voit maksaa niin pienemmät kuin hieman suuremmatkin kulut. Pikavippi voi pelastaa sinut pulasta silloin, kun laskut pitää maksaa heti ja lompakko ammottaa tyhjyyttään.

Paras ja edullisin pikavippi 1000e löytyy vertailemalla saatavilla olevia vaihtoehtoja ja kilpailuttamalla lainat. Lainojen kilpailuttaminen varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivat lainat etkä maksa lainasta liikaa.

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

1


100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19 %

1000e pikavippi voi auttaa kattamaan yllättävät rahareiät

Lainantarve voi yllättää ihan kenet tahansa, koska tahansa. Esimerkiksi lääkärin kulut, tavallista suurempi ruokalasku tai auton huolto saattavat yllättää sinut silloin, kun tili näyttää kuivalta. 1000 euron pikavippi voi kuitenkin auttaa paikkaamaan rahareiät ja hoitamaan kulut pois alta.

Pikavippiä voi hakea netistä ilmaiseksi nopealla hakemuksella. Täyttämällä ilmaisen hakemuksen voit vertailla parhaat 1000 euron lainat yhdellä silmäyksellä.

1000 euron pikavippi voi kattaa monenlaiset kulut. Sillä voi maksaa esimerkiksi seuraavanlaisia kuluja:

Kuinka paljon pikavippi 1000e maksaa?

Pikavippi 1000e on mahdollista hakea nopeasti netistä ilman vakuuksia tai takaajia, kunhan hakijan tulot ovat riittävät. Pankeille lainojen myöntäminen on kuitenkin bisnestä, joten ne veloittavat lainasta korkoa (eli lainan hintaa) sekä mahdollisia muita kuluja.

1000e pikavipin hinta on nimelliskorko, jonka lisäksi lainaan voi kuulua myös muita kuluja. Nimelliskorko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja korkoon vaikuttaa enimmäkseen hakijan maksukyky ja -historia.

Jos hakijalla on esimerkiksi paljon edellisiä lainoja, vipin korko saattaa olla huomattavasti korkeampi kuin sellaisella henkilöllä, jolla ei ole yhtäkään lainaa.

Nimelliskoron lisäksi lainaan voi kuulua myös muita kuluja, kuten esimerkiksi:

Todellinen vuosikorko määrittelee lainan kokonaiskustannukset

Kun vertailet lainoja, on tärkeää kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon enemmän kuin nimelliskorkoon. Todellinen vuosikorko nimittäin sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut ja antaa hakijalle erinomaisen kuvan lainan kokonaiskustannuksesta.

Todellinen vuosikorko on siis korkeampi kuin nimelliskorko ja sitä käytetään lainojen kokonaiskustannusten vertailemiseen. Mitä alhaisempi todellinen vuosikorko, sen edullisemmaksi laina sinulle tulee.

Kuka voi hakea lainaa 1000 euroa?

1000 euron vippiä voivat hakea kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lainavaatimukset voivat vaihdella pankkien kesken, joten ne kannattaa tarkistaa etukäteen.

Pikavippi 1000e irtoaa yleisesti ottaen sellaisille hakijoille, joilla kaikki seuraavat asiat ovat kunnossa:

Kilpailuta 1000€ pikavippi ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen

Mahdollisimman edullinen 1000€ pikavippi löytyy vertailemalla ja kilpailuttamalla lainat. Jokaisella pankilla on erilainen korkotaso sekä vaatimukset hakijoille, joten ainoastaan lainojen vertailu paljastaa, mikä on halvin 1000e pikavippi.

Kiinnitä vertailussa etenkin huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka paljastaa, kuinka paljon laina tulee maksamaan kokonaisuudessaan.

Valitse maksuaika huolellisesti

Ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen, varmista, että laina-aika sopii sinulle. Lainaa lyhennetään tavallisesti minimisumman verran joka kuukausi siihen saakka, kunnes laina on maksettu kokonaan pois.

Mitä pidempi laina-aika on, sen kalliimmaksi laina tulee pitkässä juoksussa. Laina kannattaa siis pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti ilman, että lainan lyhennys aiheuttaa omalle taloudelle liian tiukan tilanteen.

Muista aina lainata rahaa vastuullisesti

Kun haet lainaa netistä, hae ainoastaan sellainen lainasumma, jonka tarvitset. Jos lainaat tarpeettoman suuren summan, päädyt vain maksamaan lainasta ylimääräisiä kuluja ja laina tulee maksamaan sinulle enemmän. Lainaa siis ainoastaan sellainen summa, jonka pystyt maksamaan ajallaan takaisin.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa ilman luottotietoja on vaikea saada, sillä luottotietojen menetys kertoo pankille suuresta riskistä. Lisäksi jokaisen pankin pitää Suomessa edistää vastuullista lainaamista.
Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut pankille tarvittavat liitteet liittyen omiin tuloihisi, laina maksetaan tilille yleensä viimeistään parin päivän sisällä.
Netistä haettava 1000 e pikavippi on vakuudeton laina, jonka saamiseen ei myöskään tarvita takaajia.