Vippi.fi kokemuksia - Kannattaako pikavippi vielä vuonna 2024?

Vippi.fi on luotettava suomalainen lainapalvelu, josta voi hakea kertaluonteista pikavippiä eli kulutusluottoa tai jatkuvaa joustoluottoa.

Tässä artikkelissa tutustumme Vippi.fi-palveluun ja sen tarjoamiin lainoihin. Lisäksi käymme läpi lainavaatimukset ja lainanhakuprosessin sekä valotamme asiakkaiden kokemuksia Vippi.fi:n lainoista.

4/5

Lainamäärä:

100 – 10 000 €

Takaisinmaksu:

3 – 33 kk

Korko:

19,9 %

Ikäraja:

18v

Millaista lainaa Vippi.fi myöntää?

Vippi.fi:n kautta voi hakea sekä kulutusluottoa että joustoluottoa. Molemmat lainatyypit ovat vakuudettomia lainoja. Seuraavaksi esittelemme Vippi.fi:n lainatuotteet yksityiskohtaisesti.

Pikavippi eli kulutusluotto

Vippi.fi:n kautta haettava pikavippi on vakuudeton laina, joka nostetaan käyttöön kerralla ja sen voi käyttää mitä tahansa tarkoitusta varten. Vippi.fi:n kulutusluottoa voi hakea 1 000–10 000 euroa. Kulutusluottoa on mahdollista hakea myös lainojen yhdistämiseen.

Laina-ajaksi voi valita yhden Vippi.fi:n asettamasta viidestä vaihtoehdosta, jotka vaihtelevat 12–88 kuukauden välillä. Kulutusluoton kuukausierät ovat alkaen 29 euroa kuussa.

Kulutusluoton voi maksaa takaisin myös ennakoitua nopeammin, vaikka kerralla. Lainaa voi myös lyhentää aiottua suuremmissa erissä ja nopeammalla aikataululla, mikä vähentää lainan kokonaiskuluja.

Joustoluotto

Vippi.fi:n joustoluotto on joustava laina, jossa käyttöön voi saada luottolimiitin 2 000 euroon asti. Jokaisen asiakkaan maksukyky arvioidaan erikseen.

Joustoluottotililtä voi nostaa lainaa käyttöön itselle sopivan kokoisissa erissä luottolimiitin puitteissa. Lainaa palautuu käyttöön sitä mukaa, kun sitä on lyhennetty.

Joustoluoton ensinoston voi tehdä 300–2 000 euron väliltä. Seuraavat nostot voivat olla minkä kokoisia tahansa omaan luottolimiittiin saakka. Joustoluoton myöntämisen yhteydessä asiakas saa käyttöönsä MySaldo-palvelun, jossa voi hallinnoida kaikkia lainaan liittyviä asioita.

Kun asiakkaalla on jo aktiivinen joustoluottotili, voi lisänostoja tehdä MySaldossa, ja vippi siirtyy asiakkaan tilille viidessä minuutissa. Tällöin lainaa saa tarvittaessa käyttöön todella nopeasti.

Mitä vaatimuksia Vippi.fi:llä on lainan hakemiseen?

Vähimmäisvaatimukset pikavipin ja joustoluoton hakemiseen Vippi.fi:n kautta ovat:

Miksi Vippi.fi:n lainaa kannattaa hakea?

Vippi.fi:n lainoja voi hakea milloin tahansa, sillä koko prosessi hoituu verkossa. Lainapäätöksen saa nopeasti ja samoin laina maksetaan tilille ripeästi.

Vippi.fi:n lainat ovat joustavia, ja lainapalvelu tarjoaa kahta lainatyyppiä, joista hakija voi valita itselle sopivimman vaihtoehdon. Vippi.fi:n lainoissa on kilpailukykyinen korko ja lainaehdot sekä todellinen vuosikorko on aina esitetty selkeästi.

Miten lainan hakeminen onnistuu palvelussa?

Lainan hakeminen vie vain viisi minuuttia ja lainapäätöksen saa saman tien. Nopeimmillaan lainan voi saada käyttöön vain 15 minuutissa.

Vippi.fi:n kautta saatu laina on mahdollista perua 14 vuorokauden kuluessa.

Näin lainaa haetaan:

  1. Ensin on valittava haetaanko kulutus- vai joustoluottoa.
  2. Hakemus täyettään Vippi.fi:n sivuilla, mikä vie noin viisi minuuttia.
  3. Vippi.fi lähettää mahdollisen lainatarjouksen saman tien.
  4. Mikäli hakija hyväksyy lainatarjouksen, voidaan lainasumma maksaa saman tien.

Millainen korko Vippi.fi:n lainoissa on?

Vipin tarjoaman joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,6 %, mikä sisältää nimelliskoron sekä lainan kuukausi- ja kertaluonteiset kulut.

Kulutusluoton todellinen vuosikorko on puolestaan 21,3-29,5 %. Koron vaihteluväli johtuu siitä, että Vippi.fi määrittelee koron tapauskohtaisesti. Korkoon vaikuttaa lainasumma ja hakijan arvoitu maksukyky.

Vipin sivuilla oleva lainalaskuri näyttää lainan kustannukset selkeästi, ja lainan kokonaiskustannukset on aina esitetty läpinäkyvästi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Mikä yritys omistaa Vippi.fi:n?

Vippi.fi on suomalaisen Tact Finance Oy:n omistuksessa. Tact Finance kuuluu fintech-alalla toimivaan Tact Group -konserniin, joka on erikoistunut rahoitusalan palveluiden kehittämiseen ja automatisointiin. Tact Groupin alaisuudessa toimii kaikkiaan neljä lainapalvelua, joista Vippi.fi on yksi.

Sekä Tact Group että Tact Finance on perustettu vuonna 2006, ja konserni on palvellut jo yli 400 000 asiakasta. Tact Group toimii Suomen markkinoiden lisäksi myös Puolassa ja Ruotsissa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Turussa.

Vippi.fi:n asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Vippi.fi:n asiakaspalvelu auttaa kaikissa lainatuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 07.00–19.00 sekä lauantaisin klo 10.00–18.00. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Kokemuksia Vippi.fi:stä

Vippi.fi on on osa tunnettua ja vakavaraista Tact Finance -konsernia, mikä takaa luotettavan ja säännellyn lainapalvelun. Vippi.fi:n asiakkaat ovat pääosin erittäin tyytyväisiä saamiinsa lainoihin ja palveluun.

Asiakkaat kiittelevät etenkin Vippi.fi:n nopeaa ja selkeää lainaprosessia sekä ystävällistä ja osaavaa asiakaspalvelua.

Usein kysytyt kysymykset

Vippi.fi tarjoaa pikavippejä ja joustoluottoja, jotka ovat nopeita ja joustavia ratkaisuja äkillisiin rahantarpeisiin. Lainasummat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin, ja maksuajat ovat mukautettavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yleensä lainahakemuksen käsittely tapahtuu muutamissa minuuteissa, ja rahat siirretään hyväksytyn hakemuksen jälkeen välittömästi asiakkaan tilille. Tarkka aika voi kuitenkin vaihdella riippuen hakijasta ja ajankohdasta.

Korot ja kulut voivat vaihdella lainasummasta, takaisinmaksuajasta sekä asiakkaan henkilökohtaisesta luottokelpoisuudesta riippuen. On tärkeää, että tutkit kaikki lainaehdot huolellisesti ennen lainasopimuksen tekemistä. Vippi.fi kertoo kaikki kulut avoimesti lainalaskurissaan.

Ei, Vippi.fi tarjoaa vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse henkilökohtaisia omaisuuksiasi tai toista henkilöä vakuudeksi lainan saamiseksi.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu useimmiten kuukausittaisissa erissä, jotka sisältävät sekä lainapääoman että korot. Voit myös maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Jos et pysty maksamaan lainaasi ajallaan, on tärkeää ottaa heti yhteyttä Vippi.fi:n asiakaspalveluun. He voivat auttaa sinua löytämään ratkaisun, kuten maksusuunnitelman muuttamisen. Muistathan, että myöhästymisestä ja maksamattomasta lainasta voi seurata lisäkuluja ja se voi vaikuttaa luottotietoihisi.