Helppo vippi - hae helpoin pikavippi heti

Helppo vippi on nimensä mukaan laina, jonka saa helposti ja nopeasti tilille.

Pikalainalla voi maksaa yllättävät kulut pois heti, sillä laina on tilillä jo saman päivän aikana. Kun vipin maksaa seuraavasta palkasta pois, eivät edes korot nouse kovin korkeiksi. Toisinaan myös korottomia pikavippejä voi olla tarjolla.

Tutustu kaikkiin helppoihin lainoihin alla ja löydä helpoin pikavippi vuonna 2023!

Kattavassa vertailussamme on mukana Suomen luotettavimmat ja tunnetuimmat lainapalvelut.

Löydä helppo pikavippi (2023)

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19,97 %

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 20 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19,9 %

60 pv 0% korolla!

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 20 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 20 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 20 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 20 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 20 %

1


100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19,9 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
4,5 - 20 %

Mistä tunnistaa helpon pikavipin?

Helppo pikavippi löytyy vertailemalla lainoja

Helppo pikavippi on lainatuote, jonka voi hakea netissä ilman käyntiä konttorilla. Voit hakea pikavippiä puhelimella tai tietokoneella ja saat lainan tilillesi jo saman päivän aikana, mikäli teet hakemuksen toimistoaikoina. Laina myönnetään maksukykyarvion perusteella, eikä vakuuksia tai takaajaa tarvita.

Helpon pikavipin hakeminen on siis äärimmäisen helppoa ja koska vakuuksia ei tarvita, voi lainan saada kunhan vain täyttää rahalaitoksen asettamat ehdot. Näitä ovat muun muassa säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Joissain tapauksissa myös ilman luottotietoja on kuitenkin mahdollista saada lainaa, mutta omat luottotiedot kannattaa vielä tarkistaa ennen hakemuksen jättämistä.

Helpon pikavipin tunnistaa siitä, että se on:

Hae helppo pikalaina vastuullisesti

Pikalaina netistä on hyvä tapa paikata kassavajetta, kunhan lainanottopäätöksen tekee harkiten ja omaan maksukykyyn suhteuttaen. Vastuullista lainanhakua on se, että ottaa lainan vain todelliseen tarpeeseen ja valitsee saatavilla olevista lainoista edullisimman pikavipin.

Järkevää on myös se, että ottaa vakuudellisen lainan pikavipin sijaan, mikäli se on mahdollista.

Pikavippiä kannattaa aina hakea vain hyötykäyttöön ja vain sen verran kuin tarvitsee. Lainan korko on suhteellisen suuri, joten sitä ei kannata nostaa pahan päivän varalle.

Lainan suuruus ja maksuaika kannattaa myös suunnitella niin, että lainan saa maksettua pois mahdollisimman nopeasti ja pystyy näin pitämään lainan kokonaiskulut mahdollisimman pieninä. Järkevä lainanottaja tekee myös fiksun takaisinmaksusuunnitelman ja noudattaa sitä.

Helpoin pikavippi kalliimman lainan maksamiseen

Pikavippiä voi hyödyntää niin sanotusti lainojen järjestelyssä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ottaa uuden pikalainan ja käyttää sen vanhojen, olemassa olevien luottojen maksamiseen.

Pikavippejä yhdistelemällä voi säästää rahaa silloin, kun uusi laina on edullisempi. Lisäksi maksusuunnitelmalla voi halutessaan pienentää tai suurentaa nykyistä kuukausittaista lainanmaksuerää.

Pikavippi kannattaa nostaa aiemmin nostetun lainan takaisin maksamista varten tilanteessa, jossa uuden lainan todellinen vuosikorko on pienempi kuin vanhojen lainojen yhteenlaskettu todellinen vuosikorko.

Velkoja järjestelemällä voi säästää rahaa ja myös parantaa omaa elämänlaatua, sillä parhaassa tilanteessa rahaa jää kuukausitasolla huomattavasti enemmän käteen.

Helppo vippi heti tilille - näin se onnistuu!

Näin saat helpon vipin tilillesi nopeasti

Helppo vippi on tyypillisesti erittäin nopea laina, jonka voi saada ilman vaativia lainaehtoja. Käytännössä hakeminen kannattaa tehdä käyttämällä vertailukonetta, johon antaa omat tiedot, sekä halutun lainan tiedot.

Hakukone palauttaa eri palveluntarjoajien lainat, joiden todellisia vuosikorkoja vertailemalla helpon vipin löytäminen on näppärää ja nopeaa.

Voit saada lainan heti tilillesi, mikäli täytät lainahakemuksen ja kaikki lainan myöntämistä varten asetetut ehdot. Lainan hakeminen käyyksinkertaisuudessaan näin:

Mistä saa helpoimman pikavipin?

Helpoimman pikavipin saat meidän kauttamme! Listaamme sivustollamme vain lainantarjoajia, jotka myöntävät helppoja ja nopeita vippejä.

Kaikki lainantarjoajamme ovat turvallisia ja tekemällä niiden kanssa lainasopimuksen, voit olla varma siitä, että henkilö- ja maksutietosi ovat turvassa.

Tutustu meidän listaamiimme rahoituslaitoksiin ja pankkeihin ja löydä helppo pikavippi jo tänään!

Tarkista aina laina-aika ja todellinen vuosikorko ennen vipin hakua

Pikavippi on luonteeltaan vakuudeton luotto, eli lainan myöntäjä ei saa mitään takuita siitä, että asiakas tulee maksamaan lainan takaisin. Tämän vuoksi lainantarjoajat määrittävät lainan maksimisuuruuden ja takaisinmaksuajan, sekä lainan koron puhtaasti asiakkaan maksukykyarvioon perustuen.

Kun haet lainaa, tulee sinun kertoa haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä kalliimpi on myös laina. Ota tämä huomioon lainaa hakiessasi.

Tarkista myös saapuvat tarjoukset huolella, sillä aina pankki ei halua antaa haluamasi kaltaista lainaa vaan pyytää vaikkapa nopeampaa takaisinmaksua tai tarjoaa pienempää pikavippiä. Tutustu takaisinmaksuerään ja laina-aikaan jo ennen lainasopimuksen tekoa ja vältät ikävät yllätykset.

Tarkista myös lainan todellinen vuosikorko ja vertaile saamasi tarjoukset sen perusteella.

Lainojen nimelliskorkoa ei kannata vertailla, sillä se ei sisällä lainan muita maksuja. Vain todellisia vuosikorkoja vertailemalla voit selvittää, mikä lainoista todella on vuositasolla edullisin.

Valitsemalla edullisimman lainan säästät rahaa!

Helppo laina on huoleton lainatuote

Helppo vippi on laina, jonka saa helposti netistä ja joka tulee tilille jo saman päivän aikana. Helppoja pikavippejä voi vertailla netissä ja halvimman todellisen vuosikoron lainan valitsemalla teet järkevän päätöksen ja säästät rahaa.

Helpolla pikavipillä voit myös yhdistellä vanhat, kalliit lainat tai sen voi käyttää jonkin äkillisen rahantarpeen paikkaamiseen. Maksa laina nopeasti pois ja vältät korkeat korkokulut!

Katso myös: P2P Vippi

Usein kysytyt kysymykset helpoista vipeistä

Helppo pikavippi on laina, jonka saat nopeasti netistä ja joka on tililläsi aikaisintaan jo saman päivän aikana.
Pikavippiä voi käyttää lainojen yhdistämiseen ja se on järkevää silloin, kun uuden lainan todellinen vuosikorko on pienempi kuin olemassa olevien lainojen vuosikorot yhteensä.
Pikavippi on tilillä yleensä jo samana päivänä. Poikkeuksen tähän tekee viikonloppu, sekä arkipyhät.
Helpoimman pikavipin saat tutustumalla sivustoomme ja valitsemalla sieltä lainantarjoajan. Välitämme vain helppoja ja turvallisia lainoja!
Lainan todellinen vuosikorko on kulu, johon on laskettu mukaan sekä lainan nimelliskorko, että muut kulut, kuten lainanhoitomaksut ja avausmaksut.