Pikavippi 50e heti tilille - Hae lainaa 50 euroa

Pikavippi 50e voi toisinaan tulla tarpeen, koska sillä voi maksaa yllättäen ilmeneviä kuluja pois helposti. Pikavipin hakeminen on tänä päivänä helppoa ja nopeaa ja 50 euron pikalainan voi saada tilille jopa heti!

Katso kaikki 50 euron pikavipit +30pv (Päivitetty: 2023)

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

50 - 2000 €
1 - 12 kk
0 - 19 %

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

60 pv 0% korolla!

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

50e pikavippi 30pv maksuajalla - mistä sellaisen voi saada?

Tavallisia 50 euron lainoja voi hakea pankista tai rahoitusyhtiöstä. Tällä hetkellä pikavippi 50e 30pv maksuajalla löytyy kuitenkin vain iRaha, Vippit.fi ja Lainamaan.fi rahoitusyhtiöiltä. Pidämme kuitenkin silmällä muita lainapalveluita ja listaamme tällä sivulla aina kaikki saatavilla olevat 50e pikavipit.

Pikavippiä voi saada 50 euroa helposti täyttämällä lainahakemuksen netissä. Jos sinulla on luottotiedot, säännöllisiä tuloja ja asut Suomessa, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada 50 euron pikavippi jostain lainapalvelusta.

Mitä 50 euron lainalla voi hankkia?

Pikavippi 50e on pieni laina, joten se sopii lähinnä arjen kulujen kattamiseen. Toisinaan esimerkiksi luotolla maksaminen ei ole mahdollista vaan tarvitaan käteistä rahaa. Tällöin 50 euron pikavippi voi olla avuksi.

Pikavippi 50e on hyvä myös esimerkiksi laskujen maksamiseen tai muiden kulujen kattamiseen. Nousseet hinnat saattaa aiheuttaa esimerkiksi sen, että rahat eivät riitä kaikkien menojen kattamiseen. Tässä tapauksessa 50e pikavippi voi tulla tarpeen ja auttaa laskujen maksamisessa.

Pienellä lainalla saa siis niin sanotusti sammutettua tulipalot silloin, kun jokin maksu on erääntymässä. Pieni 50 euron pikavippikin kannattaa kuitenkin maksaa nopeasti pois välttääksesi tarpeettomat korkokulut.

Huomioi nämä asiat, kun haet lainaa 50 euroa

Kun haet 50 euron pikalainan, ota huomioon, että laina voi olla kallis. Rahoituslaitokset käyttävät 50e pikavippiä usein kalliina sisäänheittotuotteena ja siksi lainat kannattaa vertailla huolella.

Varmista myös se, että 50 euron pikavippi on kulurakenteeltaan järkevä. Vaikka laina olisi koroton tai nimelliskorko olisi pieni, voi se sisältää käsittelymaksuja tai piilokuluja.

Korkeat kulut voivat tehdä pienestäkin lainasta kalliin, joten kuluihin kannattaa tutustua huolella ennen lainan nostoa.

Usein kysyttyä 50e pikavipeistä

Paras 50e pikavippi on se laina, jonka todellinen vuosikorko on pienin ja laina on näin ollen edullisin. Todelliseen vuosikorkoon on laskettu mukaan nimelliskoron lisäksi kaikki muut kulut. Nimelliskorkoa rajoittaa valtion määrittämä maksimikorko, mutta vain todelliseen korkoon kannattaa kiinnittää huomiota lainoja vertaillessa.
Suomen lain mukaan pikavippiä ei voi saada ilman luottotietoja. Mikäli maksuhäiriömerkintä on poistumassa, kannattaa kuitenkin ottaa yhteys luotonmyöntäjään ja neuvotella asiasta.
Voit hakea pikavippiä 50€ netistä täyttämällä lainahakemuksen jossain lainapalvelussa. Sen jälkeen saat parhaat tarjoukset, joista voit valita edullisimman vipin.
Työttömälle tai esimerkiksi eläkeläiselle voidaan myöntää 50 euron pikavippi, mikäli hänellä on riittävän suuret säännölliset tulot. Osa lainanmyöntäjistä ei hyväksy tukia tuloiksi, mutta mahdotonta pikavipin saaminen ei tässäkään tapauksessa silti ole.

Voit löytää 50 euron lainan 30 päivän takaisinmaksuajalla kaikilta tällä sivulla listaamiltamme lainantarjoajilta.