Pikavippi 20€ - Hae 20 euroa lainaa näistä lainapalveluista!

Tarvitsetko 20 euroa pikavippiä heti? Tältä sivulta löydät kaikki suomalaiset lainapaikat, joiden tarjonnasta löytyy 20e pikavippi.

Pikavippiä voi saada nopeasti 20 euroa tilille tekemällä hakemuksen netissä ja sillä voit ratkaista äkilliset rahaongelmat näppärästi.

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

20 euron pikavippi - mitä sillä voi hankkia?

20 euron pikavippi on pieni laina, jolla voi vaikkapa maksaa erääntyvän laskun tai muita äkillisiä kuluja.

Vaikka kyseessä on pieni summa, voi sillä kuitata pienempiä äkillisiä kuluja. Pikavippi 20e riittää esimerkiksi taksimatkan tai puhelin- ja nettilaskun kuittaamiseen. Hae siis 20 euron pikalaina, jos tarvitset rahaa heti!

Hae 20e pikavippi heti tilille

Kaikki lainanmyöntäjät eivät myönnä 20 euron pikavippejä, joten tarjontaa on hieman vähemmän kuin suuremmissa lainoissa. Yhtä kaikki lainan hakeminen on näppärää ja se onnistuu näin:

  1. Suuntaa lainapalveluun ja jätä hakemukseen omat tietosi, haluamasi lainan summa ja takaisinmaksuaika
  2. Odota lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä
  3. Tutustu lainatarjouksiin ja hyväksy haluamasi 20e pikavippi

Tärkeintä on se, että täytät lainan saamisen ehdot eli olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot. Mikäli kaikki ehdot täyttyvät, saat pienen pikavipin tilillesi saman tien!

Pikavippi 20e tuo joustoa arkeen

Pikavippi 20e on pieni laina, jolla saa joustoa arkeen yllättävän kulun ilmaantuessa. Lainalla voi maksaa erääntyvän laskun tai muun välttämättömän kulun nopeasti pois.

Pikavippiä voi saada 20 euroa pankista tai rahoitusyhtiöstä. Mikäli lainanhakija täyttää ehdot ja tekee lainahakemuksen netissä, voi hän saada lainan tililleen vain 5 minuutin kuluessa.

Usein kysyttyä 20 euron pikavipeistä

Tällä hetkellä 20e pikavippejä tarjoavat vain Vippit.fi ja Lainaamaan.fi lainapalvelut.
Yleisesti ottaen lainantarjoajat eivät myönnä pikavippejä luottotiedottomille. Osa rahoituslaitoksista voi kuitenkin tehdä poikkeuksen mikäli lainanhakijalla on riittävän suuret säännölliset tulot.
Pikalainaa voi saada 20 euroa tilille jopa heti tilille lainantarjoajasta riippuen. Yleensä 20e pikavippi siirtyy tilille kuitenkin korkeintaan 15 minuutin sisällä lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.
Pikavipin korko on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttaa lainantarjoajan tekemä luottoarvio ja lainan suuruus. Yleisesti ottaen pienemmillä pikavipeillä on hieman korkeampi korko kuin suuremmilla pikavipeillä.