Sambla kokemuksia - Tutustu suosittuun kilpailutuspalveluun!

Sambla on luotettava Pohjoismaissa toimiva lainapalvelu, jonka kautta voi hakea erilaisia vakuudettomia lainoja, kuten kertalainoja, pikavippejä ja yhdistelylainoja.

Samblan kautta voi kilpailuttaa lainatarjoukset, ja siten löytää edullisimman lainatarjouksen. Samblan pyrkimyksenä on löytää hakijalle mahdollisimman edullinen lainatarjous hyvillä ehdoilla.

Tässä artikkelissa käymme läpi Samblan tarjoamat lainat ja tutustumme Samblaan yrityksenä.

5/5

Lainamäärä:

500 – 60 000 €

Takaisinmaksu:

1 – 15 vuotta

Korko:

4,19 – 20 %

Ikäraja:

Minkälaisia lainoja Samblan kautta voi hakea?

Samblan kautta voi hakea vakuudetonta lainaa 500-60 000 euron välillä maksimissaan 15 vuoden maksuajalla. Samblan kautta haettavissa on kulutusluottoa, yhdistelylainaa, joustoluottoa, pikalainaa ja autolainaa, asuntolainaa.

Mitä vaatimuksia lainan hakemiseen Samblan kautta on?

Mitä tahansa lainatyyppiä haetaan, ovat Samblan lainaehdot samat. Samblan kautta voi hakea lainaa, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

Miksi lainaa kannattaa hakea Samblalta?

Sambla on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja tunnetuimmista lainanvälittäjistä. Samblan kautta lainaa on saanut jo yli 300 000 asiakasta. Samblan kautta voi hakea lainaa eri käyttötarkoituksia varten, melko suurella hintahaarukalla.

Sambla kilpailuttaa lainat hakijan puolesta, minkä avulla voi löytää itselle edullisimman lainatarjouksen järkevillä lainaehdoilla. Samblan kautta haetaan vakuudetonta lainaa eikä sen käyttöehtoja ole määritelty, mikä tekee lainanhausta joustavaa.

Samblan kautta haetun lainan kokonaiskulut ilmoitetaan selkeästi, eikä lainalla ole yllättäviä piilokuluja. Mikäli asiakas haluaa maksaa lainan takaisin ennakoitua nopeammin, on se mahdollista ilman kuluja.

Miten lainan hakeminen Samblan kautta toimii?

Lainan hakeminen Samblan kautta on yksinkertaista ja nopeaa. Koska Sambla kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten lainat, yhden hakemuksen tekeminen riittää. Sambla välittää hakemuksen yhteistyökumppaneilleen, ja hakija saa lainatarjoukset tarkasteltavaksi.

Lainan hakemiseen tarvitaan vain perustiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tiedot tuloista. Sambla tarkistaa hakijan luottotiedot, minkä lisäksi rahoituslaitokset saattavat tehdä omat tarkistuksensa.

Lainan kilpailuttaminen Samblan kautta on maksutonta eikä sido hakijaa lainan ottamiseen.

Lainahakemus tehdään Samblan verkkosivuilla:

  1. Lainahakemus tulee täyttää rehellisesti ja huolellisesti.

  2. Sambla tarkastaa hakijan luottotiedot ja kilpailuttaa lainahakemuksen yhteistyökumppaneillaan.

  3. Hakija saa useita lainatarjouksia vertailtavaksi 24 tunnin sisällä.

  4. Mikäli lainatarjouksen haluaa hyväksyä, tulee se allekirjoittaa sähköisesti, ja rahat maksetaan tilille 1-3 päivän sisällä.

Minkälainen korkotaso Samblan lainoissa on?

Lainan korko on aina henkilökohtainen, ja perustuu arviointiin hakijan maksukyvystä ja taloudellisesta tilanteesta. Jokainen lainanantaja painottaa maksukyvyn arvioinnissa eri tekijöitä.

Lainan todellinen vuosikorko on 4,9-50 %. Todellinen vuosikorko kattaa lainan nimelliskoron lisäksi muut mahdolliset maksut. Lainan korko ja lainaehdot selviävät lainatarjouksesta.

Samblan yhteistyökumppanit

Sambla tekee yhteistyötä noin 20 tunnetun pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Yhteistyökumppaneiden tarkka määrä voi kuitenkin vaihdella. Ajantasaisen listan yhteistyökumppaneista voi tarkistaa Samblan verkkosivuilta.

Yhteistyökumppaneiden joukossa on sekä suomalaisia että kansainvälisiä toimijoita.
Kattava yhteistyökumppaneiden verkosto takaa sen, että laina kilpailutetaan monella rahoituslaitoksella, ja siten hakijan on mahdollista saada edullisin lainatarjous.

Mikä yritys omistaa Samblan?

Sambla kuuluu Sambla Group AB -konserniin. Sambla AB on vuonna 2014 Ruotsissa perustettu lainanvälittäjä.

Samblalla on toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Lundissa ja Oslossa. Suomessa Sambla aloitti toimintansa vuonna 2017 ja se toimii Suomen lakien alaisuudessa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Samblan asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 09.00-16.00. Asiakaspalvelun kanssa asioiminen on aina maksutonta.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä seuraavin tavoin:

Samblan osoitteet:

Kokemuksia Samblasta

Samblan asiakkaiden kokemukset niin lainoista kuin asiakaspalvelusta ovat pääosin kiitettäviä. Sambla saa kiitosta etenkin nopeasta toiminnasta, kohtuullisista lainakuluista ja mutkattomasta lainanahakuprosessista.

Lisäksi asiakkaat kehuvat Samblan asiakaspalvelua ystävälliseksi ja osaavaksi. Asiakkaat arvostavat saamaansa henkilökohtaista palvelua ja asiakaskeskeisyyttä.

Usein kysytyt kysymykset

Kokemukset Samblasta vaihtelevat suuresti henkilökohtaisten tarpeiden ja odotusten mukaan. Monet asiakkaat ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä Samblan tarjoamaan asiakaspalveluun ja kilpailutusprosessiin. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki kokemukset eivät ole positiivisia ja palvelussa on parantamisen varaa.

Asiakkaat ovat korostaneet Samblan helppokäyttöisyyttä ja asiakaspalvelun laatua. Samblan mahdollisuus vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia yhdellä hakemuksella on myös suuri etu, koska se säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että Samblan viestintä voisi olla selkeämpää ja avoimempaa, etenkin kun kyse on lainojen todellisista kustannuksista. Jotkut asiakkaat ovat myös valittaneet viivästyneistä lainapäätöksistä.

Sambla on ilmaissut sitoutumisensa asiakastyytyväisyyteen ja palautteen huomioimiseen palveluidensa kehittämisessä. Kriittisestä palautteesta huolimatta yritys pyrkii ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman hyvin ja ottamaan opikseen kokemuksista parantaakseen palveluaan.

Sambla on tunnettu ja arvostettu yritys rahoitusalalla. Sen toimintaa säännellään alan lainsäädännön mukaan, mikä tarkoittaa, että se on sitoutunut noudattamaan tiukkoja eettisiä normeja ja kuluttajasuojalakeja. Asiakkaiden kokemukset osoittavat yleisesti, että Sambla on luotettava ja asiantunteva palveluntarjoaja.

Sambla tarjoaa pankkien ja rahoituslaitosten lainojen kilpailutuspalvelua. Sen avulla voit hakea useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, säästäen aikaa ja vaivaa. Sambla vertailee lainatarjouksia puolestasi ja auttaa löytämään sinulle sopivimman ja edullisimman ratkaisun. Palvelut kattavat erilaiset lainatyypit, mukaan lukien kulutusluotot ja yhdistelylainat.