Halvin pikavippi - löydä edullisin vippi vuonna 2023

Halvin pikavippi on se, jonka kokonaiskustannukset on pienimmät. Valitsemalla halvimman pikavipin ensimmäisen vastaantulevan lainan sijaan voit säästää suuriakin summia rahaa.

Pikavippien vertaileminen onkin äärimmäisen tärkeää! Hyvä uutinen on se, että nykyään se on todella helppoa, sillä voit vertailla lainat netissä muutamassa sekunnissa.

Löydä halpa pikavippi vertailusta

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

50 - 2000 €
1 - 12 kk
0 - 19 %

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

60 pv 0% korolla!

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 19 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

1

25 – 2000 €

7 - 90 vrk

19 %

Millainen on paras edullinen pikavippi?

Katso halvimmat pikavipit vertailusta

Edullisin pikavippi on se, jonka kokonaiskustannus on pienin. Vuositasolla vippejä voi vertailla vertailemalla todellisia vuosikorkoja, mutta tärkeää on huomioida myös se, että mitä pidempi laina-aika, sitä suuremmaksi kokonaiskustannus muodostuu. Eri laina-ajalla olevia vippejä ei siis voi vertailla.

Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron, tilinhoitomaksut ja kaikki muut kulut. Osa luotonmyöntäjistä siirtää osan kuluista nimelliskorosta muihin maksuihin, joten nimelliskorot eivät ole suoraan verrattavissa. Nimelliskorkojen korkokaton määrittää Suomessa nykyään valtio.

Paras pikavippi on se, joka on halutulle takaisinmaksuajalle edullisin todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten suhteen ja jossa on riittävän joustavat ehdot.

Lainan hinta muodostuu nimelliskorosta, jonka suuruutta säädellään lainsäädännön tasolla. Sen lisäksi lainan hintaan kuuluvat muut maksut, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu, luotonhoitomaksu, myöhästymismaksut, laskutuslisä ja muut mahdolliset maksut.

Jokainen lainantarjoaja määrittää itse omien tuotteidensa kustannusrakenteen, joten osassa lainoja nimelliskorko on isompi ja sisältää enemmän lisämaksuja, kun taas osa muodostuu suuresta määrästä erilaisia lisämaksuja. Tässä vielä kertauksena kaikki pikavipin kulut:

Hae edullisin pikavippi vastuullisesti

Halpa pikavippi on hyvä keino maksaa äkillisesti ilmenneet laskut tai muut kulut, kunhan lainan ottamiseen suhtautuu vastuullisesti. Laina tulee ottaa aina vain todelliseen tarpeeseen ja sitä tulee ottaa vain tarvittava määrä, eikä yhtään ylimääräistä – ota siis vain pieni laina, jos pärjäät sillä. Pikavippi ei ole halpa laina, joten mikäli vakuudellinen luotto on vaihtoehto, kannattaa valita ennemmin se.

Pikavippien korot määritetään nykyään korkokaton avulla, mutta tämä koskee vain nimelliskorkoa. Valitse siis sellainen laina, joka on sinulle edullisin kokonaiskulujensa puolesta. Määrittele sopiva takaisinmaksuerä ja noudata maksusuunnitelmaa. Näin pääset yli äkillisen kassavajeen.

Halpa pikavippi kalliimman lainan maksamiseen

Pikavippiä voi myös käyttää vippien yhdistelemiseen eli sen voi ottaa ja käyttää vanhojen, korkeampikorkoisten lainojen pois maksamiseen. Käytännössä tämä vaatii sen, että vanhojen lainojen korot ovat hyvin korkeita ja pikavipin korko on matalampi.

Kun vanhat lainat, luotot ja muut maksut järjestelee pikavipin avulla, jää vain yksi velkoja, jonka kanssa voi sopia lainan takaisinmaksuerän muutoksista. Voit siis halutessasi maksaa aiempaa pienemmän tai suuremman lyhennyksen joka kuu ja näin vaikuttaa siihen, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävänä muihin asioihin.

Löydät halvimman pikavipin vain vertailemalla kaikki pikavipit netissä!

Halvin pikavippi heti tilille - näin se hoituu!

Pikavipin hakeminen on nykypäivänä todella helppoa, vaikka ollaankin tultu kauas niistä ajoista, jolloin tekstiviestivipit olivat muodissa. Nykyään pikavipin saa tilille saman päivän aikana, mutta lainan hakijan tulee täyttää muutamia vaatimuksia. Näitä ovat esimerkiksi säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja asuinpaikka Suomessa.

Lainan saaminen käy helpoiten niin, että suuntaat lainavertailusivustolle ja annat omat tietosi, sekä tiedot lainasta, eli kuinka paljon lainaa tarvitset ja millaisen takaisinmaksuajan haluat lainallesi. 

Saat takaisin lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Mikäli sinulle ei haluta myöntää lainaa tai et saa tarvittavat suurta lainaa, auttaa esimerkiksi rinnakkaishakijan tai takaajan lisääminen asiaa.

Teet aina lopullisen lainasopimuksen suoraan pankin tai rahoituslaitoksen kanssa, eli välittäjä ei saa esimerkiksi maksutietojasi. Tutustu lainan ehtoihin ja lainatarjoukseen aina huolella ennen sopimuksen allekirjoittamista. Laina on tililläsi yleensä jo samana päivänä.

Poikkeuksen tähän tekevät viikonloppuna jätetyt lainahakemukset.

Löydät halvimman pikavipin näin:

Mistä saa edullisimmat pikavipit?

Edullisimmat pikavipit löydät helposti meidän sivustoltamme, sillä me listaamme vain ne lainantarjoajat, jotka tarjoavat halpoja ja turvallisia pikavippejä suomalaisille asiakkaille. Se, millaista vuosikorkoa tarjotaan, riippuu aina rahoitusyhtiön tekemästä luottoarviosta, joten kulut eivät ole samat kaikille, eikä yhtä kaikkein edullista lainaa olekaan.

Me olemme kuitenkin käyneet kaikki pikavipit läpi ja varmistaneet sen, että ne noudattavat Suomen valtion korkokattoa ja ovat muutenkin hyviä ja luotettavia. Löydät siis halvimman pikavipin helposti meidän vertailusta.

Tarkista laina-aika ja todellinen vuosikorko ennen vipin hakua

Pikavippi on luonteeltaan vakuudeton pikaluotto, eli lainan myöntäjä ei saa mitään takuita siitä, että asiakas tulee maksamaan lainan takaisin. Tämän vuoksi lainantarjoajat määrittävät lainan maksimisuuruuden ja takaisinmaksuajan, sekä lainan koron puhtaasti asiakkaan maksukykyarvioon perustuen.

Kun haet lainaa, tulee sinun kertoa haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä kalliimpi on myös laina. Ota tämä huomioon lainaa hakiessasi.

Tarkista myös saapuvat tarjoukset huolella, sillä aina pankki ei halua antaa haluamasi kaltaista lainaa vaan pyytää vaikkapa nopeampaa takaisinmaksua. Tutustu takaisinmaksuerään ja laina-aikaan jo ennen lainasopimuksen tekoa ja vältät ikävät yllätykset.

Tarkista myös lainan todellinen vuosikorko ja vertaile saamasi tarjoukset sen perusteella.

Lainojen nimelliskorkoa ei kannata vertailla, sillä se ei sisällä lainan muita maksuja. Vain todellisia vuosikorkoja vertailemalla voit selvittää, mikä lainoista todella on vuositasolla edullisin.

Valitsemalla edullisimman lainan säästät rahaa!

Edullisin pikalaina löytyy vain vertailemalla lainoja

Halvin pikavippi on se, jonka kokonaiskustannus on edullisin. Löydät siis halvimman vipin vain vertailemalla lainojen todellisia vuosikorkoja.

Voit vertailla vain pikalainoja, joissa on sama laina-aika. Halpa pikavippi on hyvä vaihtoehto lainojen yhdistämiseen ja sitä voi hyödyntää äkillisen kassavajeen paikkaamiseen, kunhan ottaa lainan vastuullisesti ja noudattaa sovittua maksuaikataulua.

Usein kysytyt kysymykset edullisista pikavipeistä

Halpa pikavippi on sellainen, joka tulee sinulle kaiken kaikkiaan edullisimmaksi. Toisin sanoen se on lainoista se, jonka todellinen vuosikorko on pienin.
Edullisimman pikavipin löytää näppärästi jotain luotettavaa lainavertailukonetta käyttäen. Anna tietosi ja haluamasi lainan määrä ja kone kertoo, mistä saat edullisimman vipin!
Pikavipin ottaminen kannattaa silloin, kun rahalle on aito tarve ja tietää, että lainan pystyy maksamaan tehokkaasti pois. Näin se ei ehdi kasvaa liikaa korkoa.
Mikäli sinulla on useita korkeakorkoisia vakuudettomia luottoja, voit järjestää aiemmat lainasi kätevästi halvalla pikavipillä. Tämä kuitenkin onnistuu vain, jos uusi laina on edullisempi kuin vanha laina.
Pikavippejä voi vertailla helposti käyttämällä vertailua tai valitsemalla meidän sivustoltamme löytyvistä lainoista halvimman pikavipin.