Pikavippi 300e - Hae lainaa 300 € näistä paikoista

Tavallisesti pystymme suunnittelemaan kuukausittaiset menot niin, että ne ovat tasapainossa tulojemme kanssa. Teemme hankintoja ja kulutamme rahaa sen mukaan mitä tienaamme.

Toisinaan elämässä tulee kuitenkin tilanteita, kun tarvitsemme rahaa heti tilille syystä tai toisesta.

Olet saattanut esimerkiksi käyttää ylimääräiset varat viikonloppureissuun tai auto menee yllättäen rikki, eikä sen korjaamiseen ole enää rahaa. Tämän kaltaisissa tilanteissa 300e pikavippi voi olla oiva vaihtoehto.

Olemme keränneet alle kaikki pikavippiyritykset, joilta on mahdollista saada pikavippi 300e edullisesti ja nopeasti.

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

50 - 2000 €
1 - 12 kk
0 - 19 %

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

Vippi.fi - hae 300€ pikavippi heti tilille

vippi-hae-lainaa

Vippi.fi on kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa pikavippejä 24/7 lähes kaikille lainanhakijoille. Pikavippiä voi hakea suoraan netistä ja hakemuksen täyttäminen ottaa vain viisi minuuttia sekä tarvittaessa summan saa vaikka heti käyttöön.

Jokaiselle pikavipille saa aina henkilökohtaisen tarjouksen, jonka vuosikorot vaihtelevat 21,3 – 29,6 % välillä.

Pikavipin voi maksaa takaisin osamaksulla kuukausierissä ja lainasumman takaisinmaksua voi seurata MySaldo-verkkopalvelun kautta.

Omalaina.fi - 300 euron pikalaina edullisesti

omalaina_logo

Omalaina.fi poikkeaa toiminnallaan muista pikavippipalveluista, koska yrityksen lainahakemukset käsitellään automaattisesti.

Voit jättää netissä 300 euron lainapyynnön ja mikäli hakemus hyväksytään, saat pikalainan käyttöösi välittömästi.

Lainoja voi hakea kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt joilla on luottotiedot kunnossa ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Hakemuksen yhteydessä tarvitsee myös kopion viimeisestä palkkalaskelmasta ja veroilmoituksen erittelyosan. Omalaina käsittelee lainahakemuksia 08-22 välisenä aikana.

Jokaisen lainatarjouksen vuosikorko vaihtelee, mutta esimerkiksi pikavippi 300e vuoden takaisinmaksuajalla on mahdollista saada halvimmillaan 10,47 % todellisella vuosikorolla.

Vippit.fi - uusi 300e pikavippi

Vippit

Vippit.fi on palvelu niihin tilanteisiin, kun tarvitset pientä pikavippiä helpottamaan taloudellisesti haasteellista hetkeä.

Päätös lainasta tehdään muutamassa minuutissa ja summan saa tilille kolmen pankkipäivän kuluessa. Jos lainan haluaa kuitenkin käyttöön heti, noston yhteydessä voi valita pikasiirto-lisäpalvelun.

Pikavippiä voi hakea kaikki luottokelpoiset ja yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset netin kautta tai tekstiviestillä.

Creditstar.fi - joustava 300 euron laina netistä

Creditstar.fi on oiva lainapalvelu sellaiselle kuluttajalle, joka tarvitsee joustavaa laina-aikaa pikavipille. Yritys on osa kansainvälistä Creditstar Groupia ja se tarjoaa uudenlaisen pikavipin kuluttajien tarpeisiin edullisesti ja läpinäkyvästi.

Voit avata henkilökohtaisen luottotilin helposti netissä, jonka kautta voit jättää lainahakemuksen. Yleensä saat rahat käyttöösi korkeintaan 15 minuutissa.

Pikavipille voi hakea 5-30 päivän mittaista lyhennysvapaata, jonka myötä kaikkien tulevien maksujen eräpäiviä siirretään. Kyseisestä palvelusta veloitetaan kuitenkin pieni käsittelymaksu.

Vaikka jokainen lainatarjous neuvotellaan aina erikseen, jotain suuntaa lainan kuluista antaa se että esimerkiksi 300 euron laina puolen vuoden takaisinmaksulla maksaa keskituloiselle 353,75 euroa.

Sortter.fi - televisiosta tuttu 300e laina

Sortter

Sortter.fi vertailee puolestasi lainat eri pankki ja rahoituslaitoksilta, jotta sinun tehtäväksi jää vain valita tarjousten joukosta halvin laina.

Voit hakea pikavippiä Sortterin palvelussa, jos täytät ainakin nämä ehdot:

Yleensä lainahakemukset käsitellään hyvin nopeasti ja pikavipin saa käyttöön vain minuuttien sisällä. Toisinaan niiden käsittelyyn saattaa mennä kuitenkin muutamia päiviä. Korot pikavipeille vaihtelevat lainatarjouksesta riippuen 4,5-20 % välillä.

Miksi kannattaa hakea 300e pikavippi?

Pikavippiä kannattaa hakea nimensä mukaisesti vain äkilliseen rahantarpeeseen. Tämä tarkoittaa lainaa kertaluontoisten maksujen maksamiseen, kun syystä tai toisesta omat rahat ei riitä menojen kattamiseen.

Pikavipillä voi rahoittaa esimerkiksi auton korjauksen, pyörän hankinnan, uuden puhelimen, kodinkoneen uusimiseen tai pienen pintaremontin omassa asunnossa.

Ennen pikavipin nostamista kannattaa huitenkin harkita huolella onko sinulla varaa maksaa laina takaisin korkokulujen kera.

Kaikki velat on lopulta maksettava takaisin ja niiden korkokulut voi kasvaa nopeasti, jos niitä ei kykene maksamaan takaisin ajallaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pikavipin voi hakea monesta eri paikasta. Helpoin tapa on jättää lainahakemus johonkin tällä sivulla listaamaamme rahoituslaitokseen, jotka lupaavat siirtää lainan välittömästi tilille.
Pikavippiyritysten koroissa ei ole nykyään kovin suuria eroja. Tämä johtuu siitä, että valtio asetti niille korkokaton vuonna 2020. Tarjoukset kannattaa silti pyytää useammasta eri paikasta ja valita niistä itselle edullisin vaihtoehto.
Ei. Pikavippejä myönnetään vain sellaisille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa.
Osa rahalaitoksista antaa 300 euron pikavipille jopa viiden vuoden maksuajan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tästä ajasta maksat aina korkoa, joten pitkä laina-aika voi käydä kalliiksi.

Kyllä. Osa rahalaitoksista ja pankeista myöntä pikavippejä myös viikonloppuisin.