Mistä varma pikavippi löytyy vuonna 2023?

Varma pikavippi on luotto, joka haetaan nopeasti ja ilman suurempia paperitöitä. Varmoja pikavippejä ei kuitenkaan löydy kaikkialta vaan hakijan tulee tietää mistä lainaa kannattaa etsiä.

Varma vippi auttaa säästämään aikaa, mutta sen saamiseksi hakijan tulee täyttää muutamat perusvaatimukset. Olemme käyneet kaikki lainantarjoajat läpi ja tulleet siihen tulokseen, että varmin vippi löytyy Omalaina.fi -palvelusta.

Tee lainahakemus huolellisesti Omalainalle tästä ja voit saada rahat tilillesi jo tänään!

Hae varma pikavippi näistä lainapalveluista
omalaina_logo

Yhdellä kilpailutuksella lainatarjoukset 30 pankilta

Varma vippi auttaa säästämään aikaa

Varma vippi on hyvä keino säästää aikaa ja saada lainaa nopeasti, sillä lainansaannin todennäköisyys on erittäin suuri.

Varman vipin saa tekemällä yhden lainahakemuksen 100 ja 60 000 euron välillä ja huolellisesti täytetty hakemus voi johtaa lainan saamiseen. Varma pikavippi voi olla tililläsi jo saman päivän aikana.

Parhaiten varman vipin saa käyttämällä lainanvälittäjää, joka tutkii mahdollisuudet hakijan puolesta. Kilpailuta lainantarjoajat yhdellä kerralla ja säästät merkittävästi aikaa!

Varma pikavippi on harvinainen

Varma pikavippi ei ole jokaisen lainantarjoajan valikoimassa, joten paras vaihtoehto onkin kääntyä sellaisen rahoituslaitoksen puoleen, jolta sen saa lähes varmasti. Testiemme perusteella paras paikka kokeilla vipin saamista on Omalaina.

Omalaina tarjoaa lähes varmoja pikavippejä suomalaisille. Se on tilastojen valossa paikka, jonka kautta saa niin pieniä, kuin suurempiakin vakuudettomia lainoja.

Varma laina ei ole kuitenkaan Omalainaltakaan itsestäänselvyys, sillä luotonmyöntäjä päättää aina lopulta sen, kenelle lainaa myönnetään. Omalaina kuitenkin hyväksyy hakemukset kaikilta hakijoilta ja käy ne läpi oman prosessinsa mukaisesti. Varma pikavippi luottotiedottomalle ei siis ole mikään mahdottomuus tänä päivänä.

Varman vipin saamiseen vaikuttaa nämä asiat

Varman vipin saaminen ei ole itsestäänselvyys, mutta mikäli hakija täyttää muutamat peruskriteerit, ei esteitä saamiselle ole. Se, millaisilla ehdoilla laina myönnetään riippuu hakijan taloustilanteesta ja rahoituslaitoksen riskiarviosta.

Lainan myöntämiseen vaikuttavat nämä asiat:

Suurin osa luotonmyöntäjistä myöntää lainaa kaikille yli 18-vuotta täyttäneille hakijoille. Joissain tilanteissa ikäraja on kuitenkin korkeampi. Täysi-ikäisyys on kuitenkin lähtökohtaisesti luoton saamisen perusvaatimus.

Lainan saantiin vaikuttavat myös luottotiedot. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, sillä Suomen laki estää lainan myöntämisen iluottotiedottomille lainanhakijoille.

Tulot eli palkka, tuet tai eläke vaikuttavat lainan saamiseen niin ikään myös. Jokaisella rahoituslaitoksella on omat vaatimuksensa tulotasoon ja tulojen säännöllisyyteen liittyen. Hakijalla tulee kuitenkin olla vähintään yksi vakituinen tulonlähde ennen kuin lainan antamista harkitaan.

Asuinpaikka eli käytännössä Suomessa asuminen vaikuttaa myös lainan saamiseen. Luotonantajien lisenssi on aina maakohtainen, joten Suomessa toimivat rahoituslaitokset saavat antaa lainaa vain suomalaisille tai Suomessa pysyvästi asuville ulkomaalaisille henkilöille.

Lisäksi lainahakemuksen oikeellisuus eli sen täyttäminen huolella vaikuttavat lainan saantiin. Hakemukseen tulee antaa kaikki luotonmyöntäjän pyytämät tiedot ja  liitteet ennen kuin se voidaan käsitellä.

Laina myönnetään siis vain oikein täytetyn hakemuksen jättäjälle.

Mistä varma pikavippi löytyy 18-vuotiaalle?

Varma pikavippi on tarjolla edellisen osion vaatimukset täyttäville hakijoille. Varma laina tarkoittaa paitsi varmaa rahansaantia, myös nopeaa lainan käsittelyä ja turvallista paikkaa ottaa laina.

Varma pikavippi löytyy 18-vuotiaalle esimerkiksi Vippi.fi tai Blue Finance rahoitusyhtiöistä. Mikäli siis haluat välttyä kilpailutukselta, voit hakea lainaa suoraan näistä yhtiöistä.

Rahoituslaitos päättää kuitenkin aina lopulta sen kenelle ja millä ehdoin se lainaa myöntää. Näin ollen vipin saaminen ei ole täysin varmaa edes näiden yhtiöide kautta.

Yhteenveto

Varma pikavippi on laina, jonka saa tilille varmasti mikäli täyttää yleiset perusehdot. Lähes varmoja lainoja myöntävät esimerkiksi Omalaina, Blue Finance ja Vippi. 

Varman pikavipin saa hakija, joka on täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Varma pikavippi luottotiedottomalle on siis lähinnä markkinointimiesten puhetta eikä vipin saaminen ilman luottotietoja ole mahdollista. 

Luottotiedoton voi kuitenkin toisinaan saada pienempiä lainoja joiltain ulkomaalaisilta toimijoilta, jotka kiertävät lakia.