Pikavippi 30e - Hae 30 euron laina näiltä lainantarjoajilta!

Pienen lainan tarve voi yllättää kenet tahansa, koska tahansa. Pikavippi 30e voi paikata lompakkoon palaneen reiän ja auttaa sinua maksamaan akuutin kulun, joka ei malta odottaa.

Tänä päivänä monet lainantarjoajat tarjoavat asiakkailleen pienlainoja aina 20 euron summasta ylöspäin ja lainaa voi saada nopeasti jo saman päivän aikana.

Tällä sivulla listaamme kaikki pieniä pikavippejä myöntävät lainantarjoajat.

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

50 - 2000 €
1 - 12 kk
0 - 19 %

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

60 pv 0% korolla!

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

Mistä voi hakea 30e pikavippi?

30 euron pikavippi on mahdollista hakea monilta lainapalveluilta. Voit hakea pikavippiä netistä ilman vakuuksia ja takaajia ja saada rahat tilillesi parhaimmillaan saman päivän aikana.

Ihan suin päin ei kuitenkaan kannata sännätä lainasopimusta allekirjoittamaan, vaan kannattaa ensin vertailla saatavilla olevia lainatarjouksia.

Vertailemalla ja kilpailuttamalla lainapalvelut voit löytää mahdollisimman edullisen pikavipin, joka tarjoaa joustavat maksuajat.

Vertaile pikavipit ja säästä rahaa

Löytääksesi mahdollisimman edullisen ja joustavan pikavipin, voit vertailla pikavippejä sivustollamme. Tällä sivulla olemme listanneet parhaat lainapalvelut, joiden kautta pieni ja nopea pikavippi on mahdollista saada heti tilille.

Valitse vain ensin lainasumma ja aika ja tee ilmainen hakemus. Hakemuksen täyttämiseen menee vain pari minuuttia, jonka jälkeen voit tutkia saamaasi tarjousta.

Kiinnitä huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo sinulle lainan kokonaiskustannukset (sisältäen muun muassa nimelliskoron, avausmaksun ja tilinhoitomaksun).

Mitä 30e pikavipillä voi hankkia?

Pienellä 30 euron pikavipillä voi kattaa tärkeitä pieniä kuluja. Muista, että jos tarvitset rahareiän paikkaamiseen vain 30 euroa, älä ota lainaa enempää.

Monet lainapalvelut tarjoavat jopa vain 20 euron lainaa, joten ei ole syytä hakea suurempaa vippiä kuin mille on oikeasti tarve.

30 euron vipillä voi kattaa esimerkiksi seuraavia kuluja:

30 euron laina voi tuoda helpotusta arkeen

Kun rahat ovat tiukalla, mutta kulut koputtavat ovella, pikavippi voi tuoda helpotusta arkeen.

Sen voi hakea nopeasti netistä ilman vakuuksia ja takaajia ja se maksetaan yleensä lainanhakijan tilille jo päivässä. Jos olet jo ennestään lainapalvelun asiakas, voit saada lainaa entistä nopeammalla hakuprosessilla.

Muista kuitenkin, että pikavippi pitää maksaa takaisin melko nopealla maksuajalla (maksimissaan 90 päivää), joten suunnittele vipin takaisin maksaminen huolellisesti. Koskaan ei kannata ottaa enempää lainaa kuin mitä itsellä on varaa maksaa takaisin.

Lainavaatimukset 30 euron pikavipin saamiseen

Lainavaatimukset pikavipin hakemiseen ovat samat kuin muillekin lainoille. 30 euron pikavippi irtoaa myös 18-vuotiaille sekä heille, joiden tulot ovat pienet. Hakijoiden pitää kuitenkin täyttää tavalliset lainavaatimukset:

Usein kysytyt kysymykset

Myös opiskelijat voivat hakea 30 euron pikavippiä netistä, mutta heidän pitää täyttää lainavaatimukset samaan tapaan kuin muidenkin hakijoiden.

Halvin 30e laina löytyy vain vertailemalla lainoja. Kiinnitä lainatarjouksessa huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut aina nimelliskorosta tilinhoitomaksuihin.
30 euron pikavipin voi saada tilille päivällä kello 07:00 ja 23:00 välillä. Pikavippihakemuksen voi kuitenkin laittaa vetämään myös yöaikaan.
Lainojen korot ovat aina yksilöllisiä ja ne riippuvat hakijan taloudellisesta tilanteesta. Tee ilmainen lainahakemus selvittääksesi millaisen koron voit saada lainalle.

Katso myös muut pienet pikalainat: