Pikalaina heti tilille

Pikalaina auttaa silloin, kun rahantarve yllättää ja lainaa tarvitaan heti. Pikalainan hakeminen on helppoa, eikä sen hakeminen vaadi vakuuksia tai takaajia.

Jos tarvitset lainaa tänään etkä huomenna, voit löytää parhaan pikalainan helposta ja nopeasta vertailustamme. Laina maksetaan tilillesi nopeasti ja saat rahat käyttöösi lähes välittömästi.

Vertaa paras pikalaina

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
8.5 - 19 %

1

100 - 10 000 €
1 - 5 vuotta
9.9 - 19 %

Helppo!

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 19 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

1

25 – 2000 €

7 - 90 vrk

19 %

Pikalaina yllättävään rahantarpeeseen

Pikalainasta saa avun yllättävään rahantarpeeseen

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä asioita, eikä tilin kate riitä kattamaan niistä aiheutuvia kustannuksia. Auto voi jättää tien päälle, jääkaappi rikkoutua kuumimpana kesäpäivänä tai puhelin rikkoutua juuri silloin, kun olet lähdössä reissuun.

Kaikissa näissä tilanteissa rahaa tarvitaan heti, eikä vasta myöhemmin.

Äkillisen rahantarpeen yllättäessä avuksi voi hakea pikalainaa. Pikalaina on vakuudeton laina, joka maksetaan tilille nopeasti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Parhaimmillaan pääset hakemaan uuden jääkaapin tai puhelimen jo saman päivän aikana, eikä autoakaan tarvitse jättää tienposkeen.

Mitä tarkoittaa pikalaina?

Pikalaina tai pikavippi on kulutusluotto, jota voi hakea netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Pikalaina on tyypillisesti lainasummaltaan pieni ja se käytetään kattamaan äkillisesti ilmaantunut rahantarve.

Pikalainaa hakiessa ei tarvitse selvittää lainan käyttötarkoitusta, joten voit päättää itse, mihin käytät lainasumman. Sen voi käyttää uuden pesukoneen ostoon, yllättäviin auton korjauskuluihin tai vaikkapa äkkilähtötarjouksen hyödyntämiseen. Pikalainan avulla reissuun pääsee parhaimmillaan saman päivän aikana.

Pikalainan lainasumma vaihtelee yleensä 50-10 000 euron välillä, mutta suurempaakin lainaa voi hakea.

Lainaa hakiessa takaisinmaksuajan voi päättää itse. Pikalainan maksuaika kannattaa kuitenkin valita mahdollisimman lyhyeksi ja se kannattaa maksaa nopeasti pois. Näin korkokuluja ei kerry turhaan ja pikalainan kustannukset pysyvät kohtuullisina.

Pikalaina tilille heti - 6 helppoa vaihetta!

Pikalaina on mahdollista saada tilille lähes heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Pikalainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan netissä, mikä tekee prosessista erittäin nopeaa.

Lainan hakuprosessia voi nopeuttaa itse täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja varaamalla viimeisimmän palkkakuitin tai muun tositteen tuloista valmiiksi.

Pikalainan hakeminen onnistuu helposti seuraavasti:

1. Tutustu lainoihin vertailussamme.

2. Valitse sopiva lainantarjoaja.

3. Tee lainahakemus ja toimita pyydetyt liitteet

4. Odota lainapäätöstä.

5. Hyväksy lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

6. Nauti lainarahoista!

Pikalainan korot ja kustannukset

Pikalainan kustannukset koostuvat avauspalkkiosta, lainan korosta ja tilihoitomaksusta. Joskus pikanostosta tai lainahakemuksen pikakäsittelystä voidaan kuitenkin veloittaa lisäkustannuksia.

Pikalainoja vertaillessa kannattaa huomioida erityisesti lainatarjousten todellinen vuosikorko, joka tyypillisesti vaihtelee 4 – 20 % välillä. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki pikalainaan liittyvät kustannukset ja kertoo siten parhaiten lainan todelliset kustannukset.

On aina järkevintä valita edullisin lainatarjous, jolloin ei päädy maksamaan liikaa lainan takaisinmaksun aikana. Kilpailuta siis pikalainat, sillä vain kilpailuttamalla voit löytää edullisimman lainan.

Kuka voi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voi hakea silloin, kun on hoitanut raha-asiansa huolella ja omaa hyvät edellytykset hoitaa lainan takaisinmaksu ilman ongelmia. Eri rahoituslaitosten vaatimukset saattavat hieman poiketa toisistaan, joten lainaa kannattaa hakea useammasta paikasta parhaan vaihtoehdon löytämiseksi.

Pikalainan hakijalta edellytetään yleensä seuraavia asioista:

Pikalainaa hakiessa ei tarvitse takaajia tai vakuuksia lainalle. Erityisesti silloin, kun rahaa tarvitaan nopeasti, kannattaa lainaa hakea lainanvälittäjän kautta.

Näin ei tarvitse käydä läpi eri lainanmyöntäjien vaatimuksia, koska hakemuksesi välitetään automaattisesti useille eri toimijoille. Muista kuitenkin että vaikka et saisi yhdeltä rahoitusyhtiöltä lainatarjousta, voit silti saada sen toiselta.

Pikalainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa

Rinnakkaishakija voi auttaa parantamaan pikalainan saantimahdollisuuksia ja mahdollisesti alentaa korkoa. Rinnakkaishakijaksi voi asettua esimerkiksi puoliso, perheenjäsen tai ystävä, joka täyttää lainantarjoajan vaatimukset.

Tällöin molempien hakijoiden luottotiedot ja taloudellinen tilanne huomioidaan lainapäätöksessä. Jos pääasiallinen hakija ei pysty hoitamaan lainanmaksuvelvollisuuttaan, rinnakkaishakijalta voidaan periä maksut.

Näin ollen rinnakkaishakijan tulee olla tietoinen vastuistaan ja olla varma pääasiallisen hakijan maksukyvystä ennen pikalainan hakemista yhdessä.

Voiko pikalainaa saada ilman luottotietoja?

Pikalainan saaminen ilman luottotietoja voi olla haastavaa, sillä lainantarjoajat tarkistavat yleensä hakijan luottotiedot ennen lainapäätöksen tekemistä. Luottotietojen menetys viestii maksuhäiriöistä, minkä vuoksi monet lainanantajat epäröivät myöntää lainaa ilman luottotietoja.

Joissakin tapauksissa voi löytyä erikoistuneita lainapalveluita, jotka tarjoavat lainaa huonosta luottohistoriasta huolimatta. Kuitenkin tällaiset lainat saattavat sisältää korkeammat korot ja tiukemmat ehdot. On suositeltavaa parantaa luottotietoja ennen lainan hakemista tai harkita muita rahoitusvaihtoehtoja.

Uudet pikalainat

Uudet pikalainat voivat tarjota joustavampia ehtoja ja alhaisempia korkoja, mutta on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja. Katso kaikki uusimmat pikalainat vertailusta:

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

Pikalaina ilman vakuuksia

Vakuudeton pikalaina on yleinen lainatyyppi, joka ei edellytä hakijalta reaalivakuuksia, kuten asuntoa tai autoa. Nämä lainat perustuvat luottamusperiaatteelle, jolloin lainanantaja myöntää lainan pelkästään hakijan maksukyvyn ja luottotietojen perusteella.

Vaikka vakuudettomat pikalainat ovat usein helpompi saada ja nopeammin käytettävissä, niillä voi olla korkeammat korot ja tiukemmat takaisinmaksuehdot verrattuna vakuudellisiin lainoihin.

Ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri lainatarjouksia ja harkita, onko vakuudeton pikalaina paras vaihtoehto omiin tarpeisiin.

Pikalaina helposti ja nopeasti

Pikalainaa saa helposti netistä

Pikalainaa hakiessa rahaa tarvitaan yleensä heti. Erityisesti pienemmän lainasumman voi saada tilille erittäin nopeasti – parhaimmillaan jo saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

Lainan hakuprosessi onnistuu alusta loppuun netissä ja lainasopimus allekirjoitetaan käyttämällä omia pankkitunnuksia.

Uusia lainoja ei voida kuitenkaan maksaa yöllä kello 23-07 välisenä aikana. Mikäli lainan tarve yllättää yöllä, voi hakemuksen kuitenkin silti täyttää heti. Jos lainahakemus hyväksytään, saat rahat käyttöön mahdollisesti jo seuraavana aamuna.

Jos tiedät rahantarpeesi yllättävän välillä myös yöllä, kannattaa harkita pikaluoton lisäksi myös joustoluottoa. Vaikka uusia joustoluottoja ei voida myöntää yöllä, olemassa olevalta joustoluotolta voi nostaa rahaa vuorokaudenajasta riippumatta. Tämä tekee joustoluotosta pikalainaa joustavamman lainaratkaisun.

Pikalaina pitkällä maksuajalla

Pitkällä maksuajalla tarkoitetaan yleensä lainaa, jonka takaisinmaksuaika on pidempi kuin perinteisten pikalainojen. Tämä voi olla houkutteleva vaihtoehto niille hakijoille, jotka tarvitsevat enemmän aikaa lainan takaisinmaksuun.

Vaikka pidempi maksuaika saattaa tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, on tärkeää huomioida, että kokonaiskorkokustannukset voivat nousta merkittävästi.

Ennen pitkän maksuajan lainan hakemista onkin suositeltavaa vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia, korkoja ja ehtoja, jotta löytyy edullisin ja sopivin vaihtoehto. Muista myös arvioida oma maksukyky ja varmistaa, että voit maksaa lainasi takaisin sovitussa aikataulussa.

Kilpailuta pikalainat ja säästä!

Kun rahaa tarvitaan heti, voi ensimmäiseen lainatarjoukseen tarttuminen olla houkuttelevaa. Pikalaina kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa useamman lainapalvelun sivuilla.

Kilpailuttamalla lainat voi säästää jopa satoja euroja lainan takaisinmaksuaikana ja se on hakijalle täysin maksutonta. Vain vertailemalla pikalainoja voit varmistua siitä, että tartut edullisimpaan lainatarjoukseen.

Usein kysyttyä pikalainoista

Pikalainan saaminen tilille voi kestää vain muutamasta minuutista muutamaan tuntiin hakemuksen hyväksymisen jälkeen, riippuen lainantarjoajasta ja pankista.

Kyllä, voit hakea pikalainaa, vaikka sinulla olisi muita lainoja. Lainantarjoajat tarkistavat kuitenkin yleensä velkasi ja maksukykysi ennen lainan myöntämistä.

Useimmat pikalainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse takaajaa tai vakuuksia. Vakuudelliset lainat saattavat kiutenkin tarjota paremmat ehdot ja alhaisemmat korot.

Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan, ota yhteys lainanantajaan neuvotellaksesi uudesta maksusuunnitelmasta. 

Suomessa on olemassa kuluttajansuojalainsäädäntö, joka mahdollistaa lainasopimuksen peruuttamisen 14 päivän sisällä.

Kyllä, pikalainojen vertailu on tärkeää, sillä se auttaa löytämään edullisimman ja sopivimman lainan tarpeisiisi. Vertaile lainaehtoja, korkoja ja muita kuluja ennen päätöksentekoa.
Paranna mahdollisuuksiasi saada hyväksytty pikalaina varmistamalla, että sinulla on vahva luottotietojen historia, vakituinen tulonlähde ja riittävä maksukyky. Ole myös valmis esittämään sinulta pyydetyt dokumentit.

Pikalainojen korkoja säännellään kansallisella tasolla lainsäädännössä. Laissa on määritetty esimerkiksi korkokatto, joka rajoittaa lainanantajien mahdollisuutta periä liiallisia korkoja.

Kyllä, lainojen yhdistäminen on mahdollista ja se voi auttaa hallitsemaan velkojasi paremmin. Yhdistelylainan avulla voit maksaa pois useita pikalainoja kerralla ja keskittyä yhteen, usein edullisempaan lainaan.

Kyllä, yritykset voivat saada pikalainoja tai muita nopeasti saatavia lainatuotteita, kuten yritysluottoja. Lainantarjoajat tarkastelevat yleensä yrityksen taloudellista tilannetta, kuten liikevaihtoa ja luottotietoja, ennen lainan myöntämistä.