Pikavippi viikonloppuna (lauantaina ja sunnuntaina)

Pikalainaa voi saada myös sunnuntaina

Rahantarve ei aina tule kello kaulassa ja monesti pikavippiä tarvitaan esimerkiksi viikonlopun rientoihin. Palkkapäivä voi olla esimerkiksi maanantaina, mutta kaverilla saattaa olla syntymäpäivät lauantaina.

Tämä on hyvä esimerkki tilanteesta, jossa pikavippi viikonloppuna voi tulla tarpeelliseksi.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että pikavippi pitää ainaa maksaa takaisin. Lainaa kannattaa siis ottaa harkiten myös viikonloppuisin.

Ferratum

Hae pikalainaa viikonloppuna

Ferratumin vippi toimii myös sunnuntaina

Pikalainojen saaminen riippuu hyvin pitkälle luotonantajien aukioloajoista ja monet rahoituslaitokset ovat kiinni lauantaisin ja sunnuntaisin. Ferratum on kuitenkin auki 24/7 joustoluoton avanneille asiakkaille. Voit siis nostaa Ferratumilta pikavippejä myös sunnuntaisin.

Ferratum on yksi suurimmista rahoituslaitoksista Suomessa, joka tarjoaa niin suuria lainoja kuin pieniä pikavippejä kohtuullisilla koroilla. Vakuudettomat kulutusluotot ja pikavipit ovat kuitenkin Ferratumin, kuten muidenkin netissä toimivien rahoituslaitoksien päätuotteita.

Muut pikavippejä lauantaina ja sunnuntaina myöntävät yritykset

Viikonloppuisin ihmiset ovat yleensä vapaalla ja silloin on luonnollisesti paras aika tehdä ostoksia. Shoppailukierroksella voit esimerkiksi törmätä ainutlaatuiseen tarjoukseen, joka tietenkään ei ole pitkään voimassa. Tällaisessa tilanteessa pikavippi viikonloppuna voi tulla apuun.

Ferratumin lisäksi voit hakea pikavppiä sunnuntaina Vippi.fi:ltä ja Blue Financelta. Sunnuntai on oivallinen päivä hakea lainaa, sillä useimmille ihmisille sunnuntai on vapaapäivä. Voit siis rauhassa tutustua tarjolla oleviin lainatarjouksiin.

Kannattaa kuitenkin tiedostaa se, että vaikka lainan hakeminen onnistuu sunnuntaisin, niin itse laina maksetaan tilille yleensä vasta seuraavana pankkipäivänä, jos sinulla ei ole entuudestaan avattua tililuottoa.

Pikavippi sunnuntaina on harvinainen lainatuote

Vaikka lainahakemuksen voi jättää netin kautta milloin vaan, niin erityisesti uudet lainat maksetaan usein vain arkipäivinä. Tämän takia et saa pikavippiä välttämättä sunnuntaina.

Jos sinulla on kuitenkin voimassaoleva joustoluotto, voit nostaa lainaa myös sunnuntaisin. Lainan nostaminen onnistuu erittäin helposti esimerkiksi puhelimeen ladattavalla sovelluksella tai suoraan selaimessa.

Pikavipin nostamiseen sunnuntaisin voi kuitenkin liittyä myös riskejä. Pikavippi sunnuntaina voi esimerkiksi madaltaa kynnystä ottaa harkitsematon laina. Viikonloppuisin käytät usein myös enemmän alkoholia perheen ja ystävien kanssa, mikä voi madaltaa kynnystä nostaa tarpeeton laina entisestään.

Hae pikavippiä vain todelliseen tarpeeseen

Pikavipin etuihin kuuluu sen nopea hakeminen ja tilille saaminen. Nämä samaiset ominaisuudet ovat kuitenkin myös tämän lainamuodon haittapuolia. Pikavipin ottamisessa ei kuitenkaan ole mitään negatiivista, jos tiedät voivasi maksaa sen takaisin.

Jos taloudellinen tilanteesi on kuitenkin epävarma, ei pikavippiä kannata ottaa. Pikavipin maksamatta jättäminen aiheuttaa nopeasti merkinnän luottotietoihin ja se voi pahimillaan johtaa velkakierteeseen. Lisäksi maksamattoman lainan perintäkulut voivat nousta todella suuriksi.

Pikavipin kilpailutus kannattaa myös viikonloppuna

Tänä päivänä perinteisten pankkien lisäksi markkinoilla on ollut jo useiden vuosien ajan vakuudettomien luottojen myöntämiseen keskittyneitä rahoituslaitoksia. Aikaisemmin pankkiin käveltiin lakki kourassa lainaneuvotteluihin arkipäivisin.

Nykyään suurin osa laina- ja luottohakemuksista käsitellään netissä. Vakuudettominen luottojen kohdalla lainahakemus netissä on usein myös ainoa vaihtoehto, sillä netissä toimivilla rahoitusyhtiöillä ei yleensä ole varsinaisia konttoreita.

Suosittelemme sinua lämpimästi kilpailuttamaan lainasi vertailussamme. Lainojen vertaileminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään ja vain vertailemalla pikavippejä voit löytää edullisimman lainan.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, useimmat pikavippipalvelut ovat nykyään saatavilla 24/7, mukaan lukien viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Tämä tarkoittaa, että voit hakea pikavippiä milloin tahansa, kun tarvitset nopeaa rahoitusta.

Pikavipin saamisen nopeus riippuu lainapalvelusta ja pankistasi. Useimmat pikavippipalvelut käsittelevät hakemuksia reaaliajassa, jolloin saat rahat tilillesi lähes välittömästi.

Ei, pikavippia hakiessasi tarvittavat tiedot ja dokumentit ovat samat riippumatta siitä, onko kyseessä viikonloppu vai arkipäivä. Yleensä tarvitset henkilöllisyystodistuksen, todistuksen tuloista ja pankkitilin tiedot.

Mahdollisuutesi saada toinen samanaikainen pikavippi riippuu monista tekijöistä, kuten nykyisestä velan määrästä, tuloista ja lainanantajan erityisistä vaatimuksista. On tärkeää, että et ota enempää lainaa kuin pystyt maksamaan takaisin, jotta vältyt taloudellisilta vaikeuksilta.

Ei, pikavippipalvelut eivät yleensä peri korkeampia korkoja tai maksuja hakemuksista, jotka tehdään viikonloppuisin. Korko ja mahdolliset maksut määritellään lainasopimuksessa, ja ne ovat samat riippumatta siitä, milloin haet lainaa. Muista kuitenkin aina lukea sopimusehdot huolellisesti ennen lainan hyväksymistä.