Zmarta kokemuksia: Kannattaako laina kilpailuttaa palvelussa vielä vuonna 2024?

Zmarta on tunnettu lainavertailupalvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa sekä yksityis- että yrityslainat. Lisäksi Zmarta toimii sähkö- ja vakuutussopimusten vertailupalveluna.

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä lainoja Zmartan kautta voi hakea ja miten hakuprosessi onnistuu. Lisäksi tutustumme Zmartaan yrityksenä ja otamme selvää sen asiakaskokemuksista.

4.5/5

Lainamäärä:

1000 – 60 000 €

Takaisinmaksu:

1 – 15 vuotta

Korko:

4,41 – 20 %

Ikäraja:

20v

Millaista lainaa Zmartan kautta voi hakea?

Zmarta tarjoaa monia eri rahoitusratkaisuja, kuten kulutusluottoa, pienlainaa, autolainaa, yhdistelylainaa ja luottokorttia sekä yrityslainaa. Zmarta kilpailuttaa lainat hakijan puolesta sen yli 25 yhteistyökumppanilla.

Zmartan kautta voi hakea vakuudetonta lainaa 1 000–60 000 euroa 1–15 vuoden maksuajalla joustavilla ehdoilla. Lainaa on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi nostaa mahdollisuuksia lainan saamiseen sekä edullisempaan korkoon.

Zmarta tarjoaa myös yhdistelylainaa, jolla voi yhdistää useat aiemmat lainat yhdeksi lainaksi paremmilla lainaehdoilla ja pienemmällä korolla. Zmartan kautta voi hakea myös luottokorttia, jolle on mahdollista saada maksimissaan 10 000 euron luottoraja ja 50 päivää korotonta maksuaika.

Millä ehdoilla Zmartan lainoja voi hakea?

Zmartan kautta voi saada lainaa suhteellisen helposti. Palvelun kautta voi hakea lainaa, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

Miksi lainaa kannattaa hakea Zmartan kautta?

Zmarta on pitkänlinjan kilpailutuspalvelu, joka on palvellut vuosien varrella jo yli 1,2 miljoonaa asiakasta. Zmartalla on jopa yli 25 yhteistyökumppania, ja kilpailutuksen kautta lainalle voi aina löytää kilpailukykyisen koron. Lainan kilpailuttaminen Zmartan kautta on maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään.

Miten Zmartan lainahakemus tehdään?

Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen Zmartan kautta on nopeaa ja simppeliä. Yksi lainahakemus riittää, sillä se lähetetään automaattisesti Zmartan kaikille yhteistyökumppaneille, jotka jättävät sitten hakijalle lainatarjoukset. Kilpailuttamalla on mahdollista löytää lainatarjous edullisimmalla korolla ja parhailla ehdoilla.

Lainaa haetaan sähköisesti Zmartan sivuilla ja lainan hakeminen onnistuu näin:

  1. Ensin on valittava haettava lainatyyppi, lainasumma ja laina-aika.
  2. Hakemukseen on täytettävä henkilö- ja yhteystiedot sekä tehtävä vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  3. Tunnistautumisen jälkeen täytetään varsinainen lainahakemus.
  4. Zmarta lähettää lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen.
  5. Hakija saa lainatarjoukset nopeimmillaan minuuteissa.
  6. Hakija pääsee vertailemaan lainatarjouksia parhaan lainan löytämiseksi.

Millainen korkotaso Zmartan lainoissa on?

Zmartan kautta saaduissa lainatarjouksissa lainan korko on aina henkilökohtainen. Tarjottu korko riippuu muun muassa hakijan taloudellisesta tilanteesta ja arvioidusta maksukyvystä sekä vallitsevasta yleisestä taloustilanteesta.

Zmartan luotonmyöntäjät tarjoavat lainaa 4,99–38 % todellisella vuosikorolla. Lainoja vertaillessa tulee kiinnittää huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon, sillä se kattaa lainan kokonaiskustannukset vuositasolla.

Zmartan yritysrahoitusratkaisut

Yksityishenkilöille suunnattujen lainapalveluiden lisäksi Zmarta kilpailuttaa myös yrityslainat. Zmartan kautta yritykset voivat hakea lainaa 1 000–150 000 euroa 1–48 kuukauden maksuajalla.

Zmartan yrityslainavertailu on suunnattu kaikenlaisille suomalaisille yrityksille yritysmuodosta riippumatta. Zmartan valikoimissa on useita eri yrityslainoja, kuten kertaluonteinen kulutusluotto yrityksen tarpeisiin, jatkuva yritysluotto, kiinteistövakuudellinen yrityslaina ja yritysluottokortti.

Lainojen yhdistäminen Zmartalla

Zmarta tarjoaa lainojen kilpailuttamisen lisäksi myös mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, asiakas voi saada paremman käsityksen lainojen kokonaiskustannuksista ja seurata niiden lyhentämistä helpommin.

Zmartan asiakkaat ovat yleisesti kokeneet lainojen yhdistämisen palvelussa helpoksi, mikä näkyy positiivisena palautteena ja korkeina asiakasarvosanoina.

Zmartan yhteistyökumppanit

Lainaa haettaessa Zmarta lähettää lainahakemuksen sen yli 25 yhteistyökumppanille, joita ovat sekä suomalaiset että ulkomaiset pankit ja luotonmyöntäjät. Laaja yhteistyökumppaneiden verkosto varmistaa sen, että Zmarta voi tarjota laajan valikoiman lainatuotteita.

Kaiken kaikkiaan Zmartalla on yhteensä yli 150 yhteistyökumppania, joihin kuuluu pankkeja, luotonmyöntäjiä sekä sähkö- ja vakuutusyhtiöitä.

Mikä yritys omistaa Zmartan?

Zmarta on perustettu jo vuonna 1996, ja se on ollut saksalaisen mediakonserni Bauer Media Groupin omistuksessa vuodesta 2016 lähtien. Zmarta omistaa myös suomalaisen Freedom Rahoituksen ja Elskling-brändin, joka toimii Ruotsissa ja Norjassa.

Zmartan asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Zmarta on tunnettu sen erinomaisesta asiakaspalvelusta. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa. Zmartan asiakapalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 09.00–17.00 ja chatissa klo 09.00–15.00.

Kokemuksia Zmartasta

Zmarta on kokenut toimija lainamarkkinoilla, ja saakin asiakkailta pitkälti kiitettävää palautetta. Asiakkaat kehuvat Zmartan lainanhakuprosessia nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Zmarta saa kehuja myös kilpailukykyisistä koroista, monipuolisista lainavaihtoehdoista ja selkeistä lainaehdoista.

Asiakaspalutteissa korostuu myös tyytyväisyys Zmartan asiakaspalveluun, jota kuvaillaan ystävällisesksi, asialliseksi ja selkeäksi. Kyseessä on siis varsin toimiva kilpailutuspalvelu, jota sopii suositella myös muille!

Usein kysytyt kysymykset

Zmarta on lainanvälittäjä, joka auttaa lainanhakijoita vertailemaan eri lainatarjouksia. Se tarjoaa yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Zmartan käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus Zmartan verkkosivustolla, ja palvelu lähettää hakemuksen useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat sitten eri tarjouksia, joita voit vertailla keskenään parhaan lainan löytämiseksi.

Ei, Zmartan käyttö on täysin ilmaista. Zmarta saa palkkionsa pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ei asiakkailta.

Yleensä saat lainapäätökset Zmartalta hyvin nopeasti, usein saman päivän aikana. Muista kuitenkin, että lopullinen ajankohta voi vaihdella riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta.

Zmarta noudattaa tiukkoja tietosuoja-asetuksia ja käyttää nykyaikaista salaustekniikkaa varmistaakseen henkilötietojen turvallisuuden. Kaikki tiedot jotka annat Zmartalle käytetään ainoastaan lainahakemuksen käsittelyyn.

Kokemukset Zmartasta ovat yleisesti ottaen positiivisia. Käyttäjät arvostavat erityisesti palvelun nopeutta, helppokäyttöisyyttä ja kykyä tarjota useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.