Pikavippi yritykselle: Hae pikalainaa yritystoimintaan

Pikavippi voi tulla tarpeen myös yritykselle

Pikavipit liitetään useimmiten yksityishenkilöihin, jotka haluavat nopeaa rahoitusta. Netissä on kuitenkin myös yrityksille suunnattuja rahoituspalveluita, joista on mahdollisuus saada nopeasti pikavippi yritykselle.

Pikalaina yritykselle on tuotteena hyvin erilainen kuin pikalaina yksityishenkilölle. Yrityksille suunnatut pikalainat ovat lainasummiltaan suurempia ja lainaehdoiltaan parempia kuin pikavipit yksityishenkilöille.

Tällä sivulla esittelemme sinulle kaikki luottoyhtiöt, jotka myöntävät yrityksille pikavippejä.

Hae edullisin pikalaina yritykselle

Lainapalvelu

Määrä / aika / korko:

5000–3 000 000 €
1–60 kk

5000–350 000 €
1–4 vuotta

2000–250 000 €
2–24 kk

1000–200 000 €
6–18 kk

1000–100 000 €
6–18 kk

Businesscredit

Businesscredit tarjoaa nopeasti saatavaa yrityslainaa 1000–100 000 euroa. Tarjolla on myös Businesscredit PRO, jonka kautta voit saada yrityslainaa peräti 5 miljoonaa euroa.

Laina-aika tämän luottoyhtiön myöntämissä lainoissa on 3–18 kuukautta ja lainarahat on mahdollista saada tilille samana päivänä hakemuksen hyväksymisestä.

Yrittäjän näkökulmasta Businesscredit tarjoaa kohtuullisilla kuluilla yrityslainaa, esimerkiksi 5000 euron lainalle tulee 6 kuukauden laina-ajalla hintaa noin 6100 euroa.

CrediNord

CrediNord tarjoaa 1000–100 000 euron suuruisia yrityslainoja kohtuullisilla hinnoilla.

CrediNord yrityslainojen kustannukset muodostuvat kiinteästä kuukausierästä, jonka suuruus riippuu yrityksen luottoluokituksesta. Mitä vakaammalla pohjalla yrityksen talous on, sitä pienempi kuukausierän suuruus on.

Voit allekirjoittaa lainatarjouksen sähköisesti ja rahat maksetaan heti tilillesi. Vaatimuksena pikalainan saamiselle on kuitenkin yrityksen toimiminen vähintään 12 kuukauden ajan.

Zmarta yrityslaina

Zmarta on lainojen vertailupalvelu, joka on toiminut varsin pitkään kuluttajalainojen kilpailuttajana. Viime vuosina Zmarta on kuitenkin laajentanut toimintaansa myös yritysrahoituksen puolelle.

Palvelusta voi löytää 1000–250 000 euron suuruisia yrityslainoja ja lainanhakija voi tavoittaa yhdellä hakemuksella monia yrityslainoja myöntäviä tahoja. Palvelun kautta myönnetyissä lainoissa maksuaikaa tarjotaan 1–36-kuukaden ajaksi.

Qred

Qred tarjoaa pikarahoitusta yrityksille. Palvelu käsittelee lainahakemukset muutamassa tunnissa ja rahat näkyvät tililläsi samana päivänä tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Yrittäjän näkökulmasta Qred on kätevä palvelu, jos tarvitset lähes välittömästi lainaa. Lisäksi Qred tarjoaa yritysluottokorttia, jossa on 1 % maksutapaetu.

CapitalBox

CapitalBox tunnettiin aikaisemmin Ferratum Business -nimellä. Luottoyhtiö myöntää 2000–250 000 euron suuruisia lainoja pk-yrityksille.

Lainan hakemisessa ei mene kuin muutama minuutti ja myönteisen lainapäätöksen kohdalla laina maksetaan välittömästi tilille. CapitalBox on siis erinomainen ratkaisu nopeaan yritysrahoitukseen.

Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina on erinomainen vaihtoehto, jos etsit nopeaa pikalainaa yrityksellesi. Palvelun kautta on mahdollista saada 1000–100 000 euroa yrityslainaa nopeasti.

Mikäli rahoituslaitoksessa arvioidaan, että yrityksesi on luottokelpoinen, maksetaan summa heti tilillesi. Suomen Yrityslainan myöntävät lainat toimivat kiinteiden kulujen periaatteella.

Palvelun heikkoitena on kuitenkin se, että lainahakemuksia käsitellään vain arkisin klo 8–18 välillä.

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi palvelu tarjoaa 3000–100 000 euron välillä yritysrahoitusta. Palvelu tarjoaa laina-aikaa 1-18 kuukauden ajaksi kohtuullisella hinnalla.

Yritysluotto.fi:n kautta haettu laina maksetaan nopeasti tilille ja ilman vakuuksia. Rahat tulevat yrityksesi tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä lainapäätöksestä.

Yrityslaina247

Yrityslaina247 -palvelun nimikin jo viittaa nopeaan toimintaan. Tämä palvelu onkin oivallinen valinta silloin, kun haluat yrityslainan nopeasti tilillesi.

Laina on mahdollista saada jopa puolessa tunnissa, mutta kannattaa varautua siihen, että lainan käsittelyssä voi kestää jopa vuorokausi.

Yrityslaina247 -palvelun siirroissa on myös pankkikohtaisia eroja. Rahoja ei tarvitse kuitenkaan yleensä odotella kovin pitkään.

Yrityslainat.com

Yrityslainat.com palvelusta voit hakea lainaa jopa 8 miljoonaan euroon asti. Kyseessä on yrityslainojen kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa useita yritysrahoittajia. Mukana on niin pikalainoja yrityksille kuin suurempia lainoja pitkillä maksuajoilla.

Lainoja myönnetään ilman reaalivakuuksia ja voit saada luottopäätöksen sekä rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

FIN Yritysrahoitus

FIN Yritysrahoitus tarjoaa pk-yrityksille lainaa 2000–10 000 euroa 6–24 kuukauden maksuajalla. Yrityslainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netissä.

Lainaa varten ei tarvitse myöskään toimittaa tilinpäätöksiä tai muita liitteitä. Yhtiön toimintaperiaatteina onkin nopea ja joustava palvelu ilman turhaa byrokratiaa ja paperisotaa.

Rahalaitos

Rahalaitos on tunnettu erityisesti yksityishenkilöille suunnatusta lainan kilpailutuspalvelustaan. Se on kuitenkin viime vuosina laajentanut toimintaansa myös yrityslainojen puolelle.

Rahalaitoksen yrityslainojen kilpailutuspalvelussa voit kilpailuttaa yrityslainat 1000–8 000 000 euron välillä. Yrityslainoja tarjotaan 1–72 kuukauden maksuajoilla kohtuulliseen hintaan.

Lainan hakeminen ei velvoita yrittäjää mihinkään ja se on täysin ilmaista, kuten kaikissa kilpailutuspalveluissa.

Omalaina.fi

Omalaina palvelussa voit kulutuslainojen lisäksi kilpailuttaa myös yrityslainat. Palvelu tarjoaa yrityslainaa erittäin suurella hintahaarukalla, sillä lainaa voi hakea 1000-8 000 000 euron välillä.

Omalaina palvelussa ovat mukana kaikki suurimmat pankit ja yritysrahoittajat.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi vain muutaman minuutin sisällä. Nopeimmillaan saat lainan yrityksesi tilille heti lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen.

Saldo yrityslaina

Saldo yrityslaina on erittäin nopea yritysrahoituspalvelu. Nopeimmillaan Saldo lupaa yrityslainan yrityksesi tilille muutamassa minuutissa, eli lähes heti. Lainasummat pyörivät 2000–50 000 euron välillä ja laina-aikaa tarjotaan 1–12 kuukautta.

Jos haluat kuitenkiin varmistaa lainan saamisen samana päivänä tilillesi, kannattaa hakemus jättää jo aamusta. Luonnollisesti lainarahan saamista samana päivänä ei voida luvata täydellä varmuudella, sillä toisinaan lainojen käsittelyssä ja pankkisiirroissa on viivettä.

Siltaraha.fi

Siltraha.fi tarjoaa yrityslainaa jopa 3 vuoden maksuajalla yrityksille, joilla on vähintään 2 vuoden toimintahistoria. Yrityslainoille 3 vuotta on jo pitkä aika ja näin pitkää laina-aikaa eivät läheskään kaikki yritysrahoittajat tarjoa.

Palvelun kautta voi saada lainaa 1000–300 000 euroa, parhaimmillaan jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Kannattaa kuitenkin varautua jopa 1–3 pankkipäivää kestäviin rahansiirtoihin.

Front Kasvurahoitus

Front Kasvurahoitus on oivallinen vaihtoehto yritysrahoitukseen. Keskimääräinen vastausaika lainahakemukselle palvelussa on vain tunti ja parhaassa tapauksessa saat myönteisen lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen rahat tilillesi välittömästi.

Front Kasvurahoituskaan ei vaadi yrityksiltä vakuuksia. Samoin kuin monet muut pikaluottoa yrityksille myöntävät yhtiöt, Front Kasvurahoitus vaatii kuitenkin henkilötakauksen lainalle.

Miten voin saada pikalainaa yritykselle?

Pikalainan hakeminen yritykselle ei ole vaikea prosessi. Lähtökohtaisesti vakuudetonta yrityslainaa voidaan myöntää mille tahansa yritykselle, jonka talousasiat ovat kunnossa.

Yritysrahoituksen ehtoina ovat usein nämä:

Näiden vaatimusten lisäksi osa rahoitusyhtiöistä voi edellyttää yrittäjiltä myös riittäviä säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja.

Muista nämä asiat ennen yrityslainan hakemista

Yrityslainan ottaminen edellyttää sitoutumista sopimuksen mukaiseen takaisinmaksuun.

Ennen lainan hakemista kiinnitä huomiota näihin asioihin:

Yrityslainaa ei kannata ottaa, jos et usko pystyäväsi maksamaan lainaa takaisin. Kannattaa muistaa myös, että pikavippejä yrityksille myöntävät luottoyhtiöt vaativat lainalle vähintään yhden henkilötakaajan.

Usein kysyttyä yrityslainoista

Pikavippi yritykselle on nopeasti saatavaa rahoitusta, jota yritykset voivat hakea esimerkiksi investointeihin tai kassavirran parantamiseen. Se on lainatuote, joka on suunnattu erityisesti yritystoimintaan. Yrityslanan summat, laina-ajat ja ehdot ovat usein erilaiset kuin yksityishenkilöille suunnatuissa pikavipeissä.

Yrityksille suunnatut pikavipit ovat yleensä suurempia lainasummaltaan ja niiden ehdot voivat olla parempia kuin yksityishenkilöille suunnatuissa pikavipeissä. Yritykset voivat usein neuvotella lainaehdoistaan, ja yrityksen taloudellinen tilanne ja luottokelpoisuus vaikuttavat lainan korkoon ja muihin ehtoihin.

Ennen yrityslainan hakemista on tärkeää laskea tarkasti, paljonko yritys todella tarvitsee rahoitusta ja kuinka nopeasti laina tarvitaan. Lisäksi on hyvä vertailla eri lainantarjoajien ehtoja ja kustannuksia ja miettiä, millaisilla ehdoilla ja kustannuksilla olet valmis ottamaan yrityslainaa.

Usein yrityksen tulee olla rekisteröity Suomeen ja vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa. Lisäksi yrityksen tulee olla rekisteröity kaupparekisteriin ja lainalla tulee olla vähintään yksi henkilötakaaja. Yrityksen taloudellisen tilanteen tulee myös olla kunnossa ja yrityksen tulee pystyä osoittamaan, että sillä on kyky maksaa laina takaisin.

Ei ole. Vaikka pikavippi on nopea tapa saada rahoitusta yritykselle, on olemassa myös muita rahoitusmuotoja. Yritys voi hakea perinteistä pankkilainaa, rahoitusta rahoituslaitoksilta, yksityisiä sijoituksia tai joukkorahoitusta. Lisäksi yritys voi hakea apurahoja tai avustuksia erilaisista julkisista rahoituslähteistä.