Paras pikavippi - Kokemusten perusteella parhaat pikavipit vuonna 2024

Paras pikavippi on se, jonka saat kaikkein halvimmalla ja parhailla ehdoilla. Miksi maksaa liikaa jos on muitakin vaihtoehtoja?

Paras vippi on kuitenkin myös paljon muuta. Se on nopea ja helppo hakea ja rahat tulevat tilille heti. Siinä on hyvät ehdot ja lainan takaisinmaksuaikaa voi tarvittaessa muuttaa yhteisymmärryksessä lainanantajan kanssa.

Haluatko tietää mikä on paras pikalaina vuonna 2024? Löydät kaikki parhaat pikavipit alta!

Löydä paras pikalaina vertailusta

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
8.5 - 19 %

1

100 - 10 000 €
1 - 5 vuotta
9.9 - 19 %

Helppo!

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 19 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

1

25 – 2000 €

7 - 90 vrk

19 %

Millainen on paras pikavippi?

Vertaa parhaat pikavipit vuonna 2023

Paras pikavippi ei ole välttämättä sama kaikille, sillä ihmisillä on erilaisia tarpeita ja odotuksia lainoihin liittyen. Yhteistä parhaille pikalainoille on kuitenkin se, että niissä on edullinen todellinen vuosikorko ja matalat kokonaiskustannukset.

Lainat voikin vertailla puhtaasti hinnan perusteella, mutta tällöin saatat saada muuten huonon pikavippi kokemuksen, sillä lainantarjoajia on erilaisia.

Pikavippi kokemuksia löytyy moneen lähtöön, mutta yhteistä hyville kokemuksille on se, että lainantarjoaja tarjoaa hyvää asiakaspalvelua ja joustoa tarpeen mukaan.

Paras pikalaina on se, jossa on matalimmat korot ja tilinhoitomaksut sekä pitkä takaisinmaksuaika. Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa yleensä korkeaa kokonaiskulua, joten vertaile lainat aina samansuuruisina ja samalla takaisinmaksuajalla!

Parhaan pikavipin löytämiseksi kokeile lainavertailua ja lue vinkit lainantarjoajiin seuraavasta osiosta!

omalaina_logo

Paras pikalaina - Omalaina

Omalaina on suomalainen lainantarjoaja, jonka sivustolla voi paitsi vertailla lainat, myös yhdistää pikavipit. Omalaina tarjoaa 100 – 60 000 euron vakuudettomia pikaluottoja täysi-ikäisille hakijoille. Saatavilla on jopa yli 25 luotonmyöntäjän lainat.

vippi-hae-lainaa

Nopea ja luotettava pikavippi - Vippi.fi

Vippi.fi tarjoaa 100 – 2000 euron pieniä pikalainoja suomalaisille. Lainat myöntää Tact Finance Oy. Vippi on suomalainen palveluntarjoaja, joka on toiminut jo vuodesta 2006 lähtien. Vippi tarjoaa vakuudettomia lainoja ja joustoluottoja.

sambla

Edullinen ja nopea pikavippi - Sambla

Sambla on vuodesta 2014 asti toiminut lainavertailu, joka tarjoaa nopeita lainoja suomalaisille asiakkaille. Samblan sivustolla voit kilpailuttaa lainat ja hakea jopa 60 000 euron luoton. Lainanmyöntäjiä on Samblan yhteistyökumppaneina peräti 23 kappaletta ja voit hakea palvelun kauttaa vakuudettomia lainoja mihin tahansa tarkoitukseen.

rahalaitos

Tuttu ja turvallinen vippi - Rahalaitos

Rahalaitos on suomalaisia palveleva lainavertailu, joka tarjoaa 500 – 70 000 euron pikavippejä. Rahalaitos tarjoaa 25 eri lainantarjoajan vakuudettomia luottoja ja kilpailuttaa ne ilmaiseksi. Lainaa saa yli 20-vuotias hakija, jolla on vähintään 600 euron kuukausitulot.

Etua

Reilu pikalaina matalalla korolla - Etua

Etua on vuonna 2008 perustettu kotimainen lainasivusto, joka tarjoaa vakuudettomia luottoja ja asuntolainoja yksityisasiakkailleen. Sillä on vakuudettomissa lainoissa 23 yhteistyökumppania, jonka lainat Etua vertailee ilmaiseksi. Luottoa saa 1 – 18 vuodeksi kerrallaan.

Mistä löydän parhaat pikavipit vuonna 2024?

Parhaat pikavipit vuonna 2024 löydät helposti meidän vertailustamme. Me esittelemme aina vain tunnettuja ja turvallisia lainanmyöntäjiä, joten meidän listaltamme valitessasi tiedät tekeväsi hyvän päätöksen!

Voit valita lainan myös tutkimalla korkoja ja vertailemalla lainat kilpailutuksesta saamiesi tarjousten perusteella.

Huomaa vertailussa kuitenkin se, että vertaat aina vain todellisia vuosikorkoja, sillä nimelliskorot eivät ole vertailukelpoisia. Suomen valtio määrittää nimelliskoroille maksimin, mutta lisäksi lainaan tulee muita maksuja, kuten tilinhoito-, avaus- tai laskutusmaksuja.

Todellinen vuosikorko sisältää siis kaikki maksut.

Ota lainavertailussa huomioon myös muut vipin ominaisuudet. Mikäli tarvitset joustoa tai hyvää asiakaspalvelua, valitse sellainen lainantarjoaja, jolta saat näitä. Tiedät itse parhaiten, millaisen lainan tarvitset, joten tee päätös huolellisesti vertaillen!

Tutustu lainantarjoajiin ja lue pikavippi kokemuksia ennen lainahakemuksen jättämistä

Pikavippi kokemuksia löydät helposti netistä ja esimerkiksi meidän sivustomme listaa monia tunnettuja ja luotettavia lainantarjoajia. Kokemusten ja arvosteluiden lukeminen ennen lainan valintaa ja ottamista ovatkin tärkeitä, sillä niistä saat parhaan kuvan siitä, millainen lainantarjoaja todella on.

Lainavertailumme avulla löydät sen lainantarjoajan, joka tarjoaa sinulle hyvän koron ja muut ehdot. Tutustu kaikkiin lainapalveluihin huolella ja valitse lopuksi sinulle paras pikavippi.

Usein kysytyt kysymykset parhaista pikavipeistä

Paras pikavippi on se, joka on sinulle edullisin todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannusten perusteella. Paras pikavippi on kuitenkin myös sellainen, jonka ehdot ovat hyvät ja jonka takaisinmaksuaikataulua voi halutessaan muuttaa. Hyvä laina sopii muuttuviin elämäntilanteisiin ja on edullinen!
Paras laina on helppoa löytää vertailemalla lainat netissä. Vaikka jo hintavertailulla pääsee pitkälle, kannattaa kuitenkin tutustua meidän suosituksiimme, sekä netin arvosteluihin. Näin valitset sen lainan, joka sopii sinulle kaiken kaikkiaan parhaiten!
Pikavippikokemusten lukeminen kannattaa siksi, että niin saat hyvän kuvan lainanmyöntäjästä jo ennen lainapäätöksen tekemistä. Näin saat lainan, joka sopii sinulle paitsi hinnan, myös ehtojen ja muiden ominaisuuksien puolesta.

Hyvä pikavipin myöntäjä on sellainen, joka tiedostaa että ihmisten tilanteet muuttuvat. Hyvä lainanantaja tarjoaa joustoa ja muutosmahdollisuuksia silloin, kun niille on tarve. Hyvä pikavipin myöntäjä myös uskoo asiakkaaseensa ja antaa kohtuullisen koron lainalle.

Pikavipin ottaminen kannattaa silloin, kun rahalle on todellinen tarve. Vippiä ei kuitenkaan kannata ottaa kevyin perustein tai liian paljon, sillä se ei ole edullista lainaa. Fiksusti otettuna ja käytettynä ja piakkoin takaisin maksettuna se on kuitenkin hyvä idea.