Pikavippi ulkomailta

Päädymme elämässä monesti tuttuihin ja turvalliseksi todettuihin ratkaisuihin, eikä meillä käy edes mielessä selvittää muita mahdollisuuksia. Moni ei edes tiedä että pikavippiä voi hakea ulkomailta ja se voi joissakin tapauksissa olla jopa edullisempi vaihtoehto.

Kun vertaat pikalainoja ulkomailta, kannatta olla tarkkana siitä ettet tule huijatuksi tai sitoutuneeksi lainaan jossa ei ole mitään järkeä.

Katso alla olevasta listasta kaikki rahoitus- ja luottoyritykset, joiden kautta voit hakea pikavippiä ulkomailta.

Parhaat ulkomaiset pikavipit vuonna 2023

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19,9 %

60 pv 0% korolla!

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 20 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
4,5 - 20 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 20 %

1

100 – 10 000 €
1 – 5 vuotta
17,16 - 30,95 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 20 %

Kannattaako pikavippiä hakea ulkomailta?

Kun mietit pikavipin ottamista, on järkevää selvittää kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Nykyään netin välityksellä on helppo saada tietoa asiasta kuin asiasta, joten kannattaa myös selvittää ulkomaisten rahoitus- ja luottoyritysten tarjoukset pikavipeille.

Mitkä ovat sitten näiden pikavippien hyvät ja huonot puolet?

Plussat

Kun otat pikavipin ulkomaalaisesta rahoitus- tai luottoyrityksestä, kaikki hoituu aivan yhtä helposti netissä kuin Suomessa toimivissa rahoituslaitoksissa ja pankeissa. Osalla on lupa toimia Suomessa, kotisivut ja asiakaspalvelukin suomeksi, joten hakuprosessikaan ei aina poikkea perinteisestä.

Miinukset

Kun mietit pikavipin ottamista ulkomaisesta rahoitus- tai luottoyrityksestä, on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Varmista että olet ymmärtänyt lainaehdot ja tiedät varmasti, että tarjoukseen ei ole sisällytetty mitään ylimääräisiä piilokuluja.

Omat riskinsä on myös siinä jos otat pikavipin jossain muussa valuutassa kuin eurossa, koska valuuttakurssi saattaa muuttua ja sen myötä pikavippi voi tulla odotettua kalliimmaksi.

Hae pikavippiä ulkomailta - toimi näin!

Pikavippiä ei kannata hakea ulkomailtakaan mistä tahansa rahoitusyhtiöstä ja lainaa hakiessa kannattaa käyttää aikaa asioiden selvittämiseen. Kannattaa välttää sellaisia lainanantajia, jotka pyytävät ennakkomaksua, antavat hyvin epämääräistä tietoa pikavipin ehdoista tai lähettävät viestejä huonolla suomenkielellä. Kun haet pikavippiä ulkomailta, kannattaa toimia näin:

Ketkä voivat saada pikavipin ulkomailta?

Pikavippiä ulkomailta voi hakea kätevästi netistä ja sen saaminen riippuu niistä kriteereistä, jotka lainanantaja on asettanut hakijoilleen. Suurimmaksi osaksi ne ovat hyvin samanlaiset keskenään, mutta pieniä eroja voi olla eri rahoitus- ja luottoyritysten välillä.

Yleensä pikavipin voi saada ulkomailta, kun täyttää esuraavat kriteerit:

 1. Hakija on vähintään 20-vuotias
  Suurin osa ulkomaalaisista lainanantajista edellyttää hakijoiltaan vähintään 20 vuoden ikää.

 2. Luottotiedoissa ei saa olla merkintää
  Kun pikavippiä haetaan ulkomailta, hakijan luottotiedot tarkistetaan huolella ja niissä ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Ulkomailta saattaa toisinaan toki löytää luotonantajia, jotka myöntävät pikavippejä ilman luottotietoja, mutta tällaiset rahoituslaitokset ovat lähes poikkeuksetta kyseenalaisia toimijoita.

 3. Säännölliset tulot
  Ulkomaalaiset rahoitusyhtiöt vaativat hakijoilta jonkin todisteen säännöllisistä tuloista. Riittävät säännölliset tulot auttavat myös edullisen pikavipin saamisessa.

 4. Vakituisen osoitteen tulee olla Suomessa
  Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa voidakseen hakea pikavippiä ulkomailta.

Ulkomainen pikavippi ei ole aina edullisempi

Suomessa on voimassa lainsäädäntö, jonka tarkoituksena on rajoittaa ylihintaisia kulutusluottoja markkinoilla. Niinpä lainantarjoajat eivät voi asettaa pikavipeille yli 20 prosentin nimelliskorkoa eikä lainan muut kustannukset saa ylittää 150 euroa vuodessa.

Monissa muissa maissa ei ole korkokattoja ja samanlaista säätelyä pikavipeille. Tästä johtuen pikavipin hakemista ulkomailta ei voi lähtökohtaisesti suositella.

Lue myös:
Pikavippi Virosta
Pikavippi Ruotsista

Usein kysyttyä ulkomaisista pikavipeistä

Kyllä. Voit vertailla helposti erilaisia ulkomaalaisia lainantarjoajia netissä ja sopivan pikavipin löytyessä lainaa voi hakea samaan tapaan kuin suomalaisilta lainayrityksiltä.
Markkinoilla on useita turvallisia ulkomaalaisia rahoituslaitoksia, jotka on rekisteröityneet luotonantaja- ja vertaislainarekisteriin. Jokainen hakija voi itse päättää sopiiko omaan tilanteeseen paremmin suomalainen vai ulkomaalainen lainantarjoaja.
Kyllä. Osa rahoitus- ja luottoyrityksistä tarjoaa pikavippejä myös ilman luottotietoja. Ennen hakemuksen allekirjoitusta kannattaa kuitenkin varmistaa, että lainaehdot ovat kohtuulliset.
Toisinaan ulkomaalainen lainantarjoaja antaa pikavipin edullisemmin kuin suomalainen ja joskus taas tilanne on päinvastainen. Ulkomaalainen pikavippi ei siis automaattisesti ole edullisempi kuin suomalainen.