Pikavippi 19v

Pikavippi on pieni laina, joka maksetaan nopeasti tilille. Näitä pieniä pikalainoja myöntävät tänä päivänä hyvin monet eri luotonantajat.

Yleensä pikavippi otetaan arjen yllättäviin menoihin. Pikalainan voit toki ottaa myös suunnitelmallisesti, esimerkiksi ulkomaanmatkaa, kodin sisustusta tai vastaavaa tarkoitusta varten.

Normaaliin arkielämään sisältyy yllättäviä menoja, jotka eivät kysy etukäteen onko sinulla rahaa tilillä vai ei. Puhelimesi saattaa rikkoutua tai lemmikkisi sairastua.

Pikavippi auttaa myös tilanteissa, joissa ystäväsi järjestää juhlat tai läheisesi valmistuu opinnoistaan. Toisinaan pikavippi otetaan akuuttiin tarpeeseen, kuten ruuan ja kodintarvikkeiden ostamiseen.

Hae pikalaina 19-vuotiaalle vertailusta

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %


1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

Pikavippi 19v löytyy helposti netistä

Pikavipin metsästäminen ei ole vaikeaa, sillä suurin osa netissä olevista pankeista ja rahoituslaitoksista myöntää pikavippejä tai pikalainoja. 

Pikavippien kohdalla kannattaa kuitenkin tehdä vertailua, sillä pikalainojen korot ja kulut eroavat suuresti toisistaan. Itsenäinen lainojen vertailu ei kuitenkaan ole aina helppoa, sillä pikavippejä tarjoavia luottoyhtiöitä on todella paljon. 

Olemme keränneet tälle sivulle parhaat lainapalvelut. Taloudellisen tilanteesi mukaan voit hakea pientä pikavippiä tai hieman suurempaa kulutusluottoa. 

Hakemuksen jättäminen lainapalveluissa ei vie kuin muutaman minuutin, jonka jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä melkein samantien. Pikalainan hakeminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Kuinka 19-vuotias voi hakea lainaa?

Hyvin monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa 19-vuotialle. Ikä ei ole este, jos sinulla on säännölliset palkkatulot, luottotiedot ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin.

Lainaa kannattaa ottaa kuitenkin aina harkiten ja pienikin laina tulee maksaa sopimuksen mukaisesti takaisin. Älä siis ota lainaa huvin vuoksi tai vain siksi, että voit sellaisen saada.

Lainaa ei myönnetä kaikille nuorille hakijoille

Lainan saaminen ei ole ikinä itsestään selvä asia, sillä pankit ja rahoituslaitokset tekevät jokaisesta hakijasta henkilökohtaisen luottoarvioinnin. Lainan saaminen edellyttää, että luottotietosi ovat kunnossa, olet hoitanut mahdolliset muut lainat hyvin ja saat säännöllisiä tuloja.

Kaikki luotonantajat eivät myönnä lainaa 19-vuotiaalle, vaikka se lain puolesta olisikin mahdollista. Jotkut rahoituslaitokset ovat asettaneet 20–24 vuoden minimirajan lainan hakemiselle. 

Jos olet 19-vuotias ja täytät lainan hakemisen yleiset ehdot, sinulle on tarjolla paljon vaihtoehtoja. Kymmenet rahoituslaitokset myöntävät reiluilla ehdoilla pikalainoja ja tarvittaessa suurempiakin lainoja 19-vuotiaalle.

Ensimmäistä lainatarjousta ei kannata kuitenkaan ottaa heti vastaan, sillä pikalainojen ja kulutusluottojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Tänä päivänä niin pienet kuin suuretkin lainat kannattaa vertailla. 

Vasta lainavertailun avulla saat selville pikavippien todelliset kustannukset ja löydät sinulle edullisimman lainan.

Lue myös: