Pikavippi 200e - Hae lainaa 200 € heti tilille

Pikavippi 200e pelastaa pulasta silloin, kun tili ammottaa tyhjyyttään, eikä palkkakaan ole ihan heti tulossa. Pikalainan hakeminen on nopeaa ja laina haetaankin useimmiten arjen rahoitukseen yllättävien tilanteiden tullessa eteen.

Lainaa voi hakea netissä puhelimella tai tietokoneella ja yleensä lainahakemus käsitellään automaattisesti.

Pelasta itsesi pulasta. Aloita pikavipin haku suorittamalla pikavippien vertailu, täytä hakemus ja saat lainapäätöksen saman tien. Saat lainan tilillesi heti, mikäli teen hakemuksen 7-23 välisenä aikana!

Alta voit tarkistaa kaikki lainapaikat, joista voit saada 200 euroa pikavippiä:

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19 %

Joustoluotto 24/7

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

200e pikavippi - mistä sellaisen voi saada?

200e pikavipin voi saada tilille heti 24h, eikä sen saaminen vaadi vakuuksia tai takaajia. Lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset ja voitkin hakea lainaa samalla monesta paikkaa yhdellä hakemuksella.

Se, mistä saat lainan, riippuu siitä millaisena pankki pitää sinun riskiarviotasi. Lainaa voi hakea kuka vain, mutta sen saamiseen liittyy muutamia perusvaatimuksia, kuten luottotiedot, säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa.

200 euron pikavippi ei ole suuri, mutta mikäli et tienaa tai saa tukia, voi olla että et saa lainaa. Hakeminen kuitenkin kannattaa aina mikäli tarve lainalle on todellinen!

Usein hakemukset käsitellään automaattisesti ja tulos tulee heti. Huomioi kuitenkin se, että lainan voi nostaa yöllä vain jos hakijalla on voimassa oleva tililimiitti tai muu luottosopimus. Uusia pikavippejä voi nostaa vain päivällä.

200 euron pikavippi on suosittu lainasumma

200 euron pikavippi on suosittu lainasumma, sillä se on suurudeltaan jo sitä luokkaa, että sillä voi maksaa paljon asioita tai vaikkapa hoitaa ruokaostokset pidemmäksi aikaa.

Esimerkiksi vuonna 2022 kun kaasun, sähkön ja polttoaineiden hinnat ovat nousussa, 200 euron pikavipillä voi vaikkapa varmistaa töihin pääsemisen.

Kyseinen lainasumma on siis todella suosittu ja se sopii monenlaisten asioiden hoitoon. Huomioi se, että sinun ei tarvitse kertoa rahoitusyhtiölle mihin tarkoitukseen lainaa tarvitset.

Voit yksinkertaisesti määrittää hakemukselle haluamasi summan ja käyttää sen sitten oman mielesi mukaan kun se on tilille saatu. Ainoa asia, mikä pikavippiyrityksiä kiinnostaa, on se, että maksat lainan takaisin ajallaan.

Huomioi nämä asiat ennen kuin haet lainaa 200 euroa

Kun kiikarissasi on 200e pikavippi, tulee sinun huomioida muutamia asioita. Ensinnäkin lainan saamiseen on kriteerit, jotka vaihtelevat rahoitusyhtiöittäin. Muutamia peruskriteerejä kuitenkin ovat:

Pikavipeissä kannattaa muistaa vertailla vain todellisia vuosikorkoja, sillä rahoitusyhtiöillä on erilaisia kulurakenteita, jotka eivät tule ilmi pelkästä nimelliskorosta. Ainoastaan todellinen vuosikorko siis sisältää kaikki lainan kulut.

Yhteenveto

Mikäli tarvitset 200 euroa lainaa, harkitse pikavippiä. Pikavippi tulee tilille jopa viidessä minuutissa, mikäli sen hakee 7-23 välisenä aikana. Pieni laina voi helpottaa omaa taloustilannetta ja maksaa vaikkapa bensakulut tai lämmityslaskun.

Pienetkin lainat kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa, sillä osa niistä on hyvin kalliita. Ottamalla halvimman mahdollisen lainan voit säästää merkittävästi rahaa.