Kaikki pikavipit

Pikavippi on nopea ja kätevä ratkaisu taloudelliseen hätään. Se on lyhytaikainen laina, jonka voit hakea internetin kautta muutamassa minuutissa.

Pikavippipalvelut tarjoavat useita eri lainatuotteita, jotka voivat vaihdella niiden laina-ajalta, lainasummalta ja koroiltaan. Vuonna 2024 markkinoilla on useita erilaisia pikavippipalveluita, jotka tarjoavat monipuolisia ratkaisuja erilaisiin rahoitustarpeisiin.

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
8.5 - 19 %

1

100 - 10 000 €
1 - 5 vuotta
9.9 - 19 %

Helppo!

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 19 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19 %

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 19 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 19 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 19 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 19 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 19 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
19 %

1

25 – 2000 €

7 - 90 vrk

19 %

Parhaat pikavippipalvelut 2024

Valitessa parhaita pikavippipalveluita vuonna 2024, tärkeitä tekijöitä ovat palvelun luotettavuus, nopeus, hinnat ja asiakaspalvelu. Tässä artikkelissa tarkastelemme muutamia parhaita pikavippipalveluita, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa luotettavina ja asiakasystävällisinä palveluina.

Sambla

Sambla on vertailupalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa useilta eri lainantarjoajilta yhdellä hakemuksella. Sambla tekee lainanhakuprosessista helppoa ja nopeaa, säästäen asiakkaidensa aikaa ja vaivaa. Palvelun suurin etu on sen kattavuus ja kyky löytää paras laina asiakkaan tarpeisiin.

Ferratum

Ferratum on kansainvälinen pikavippipalvelu, joka tarjoaa monipuolisia ja joustavia lainaratkaisuja. Ferratumilla on yksinkertainen ja nopea hakuprosessi, mikä tekee siitä suositun valinnan niille, jotka tarvitsevat nopeaa rahoitusta. Ferratum on tunnettu laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan.

Omalaina

Omalaina on kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vertailla ja hakea lainoja useilta eri lainantarjoajilta. Omalaina tekee lainanhakuprosessista helppoa ja nopeaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Omalainan suuri etu on sen joustavuus ja asiakasystävällisyys.

iRaha

iRaha on suomalainen pikavippipalvelu, joka tarjoaa nopeita pikavippejä. iRaha on tunnettu yksinkertaisesta ja nopeasta hakuprosessistaan, joka mahdollistaa rahan saamisen tilille jopa saman päivän aikana. Palvelun korot ovat kuitenkin huomattavasti keskimääräistä korkeammat.

Rahalaitos

Rahalaitos on suosittu lainavertailupalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vertailla lainoja useilta eri lainantarjoajilta. Rahalaitoksen avulla voit löytää parhaat lainatarjoukset ja säästää rahaa. Rahalaitos on tunnettu nopeasta palvelustaan ja asiakasystävällisyydestään.

Pikavippien korkokatto ja lainsäädäntö

Pikavippien lainsäädäntö ja erityisesti korkokatto ovat tärkeitä tekijöitä lainaa hakiessa. Vuonna 2020 Suomessa otettiin käyttöön uusi laki, joka rajoittaa pikavippien vuosikorkoa 20 prosenttiin ja muuttaa muita pikavippien ehtoja. Tämä laki on tarkoitettu suojelemaan kuluttajia kohtuuttomilta koroilta ja velkaantumiselta.

Vertailemalla kaikki pikavipit säästät rahaa

On tärkeää muistaa, että pikavippipalveluiden vertailu voi johtaa huomattaviin säästöihin. Jokaisella palvelulla on omat ehtonsa, korkonsa ja laina-aikansa ja siksi on olennaista tutkia ja vertailla näitä tietoja ennen lainan hakemista.

Ei pidä myöskään unohtaa, että edullisin laina ei välttämättä ole paras valinta. Tärkein tavoite on löytää laina, joka vastaa parhaiten omaa taloudellista tilannettasi ja tarpeitasi.

Valitsemalla oikean lainapalvelun voit löytää pikavipin, joka sopii tarpeisiisi ja jolla on kilpailukykyiset hinnat ja ehdot.

Usein kysyttyä pikavipeistä

Pikavippi on lyhytaikainen, tyypillisesti muutaman sadan euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin yhdessä tai useammassa erässä. Pikavippi on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen, ja se on usein helppo ja nopea hakea netissä.

Pikavippiä voi hakea henkilö, jolla on pysyvä osoite Suomessa, henkilökohtainen pankkitili, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Lisäksi lainan hakijalla täytyy olla riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun. Useimmat lainapalvelut myös vaativat, että hakija on vähintään 18-vuotias, mutta jotkut lainantarjoajat saattavat vaatia korkeampaa ikärajaa.

Ennen pikavipin hakemista lainanhakijan on tärkeää miettiä onko laina todella tarpeellinen ja onko hänellä varaa maksaa se takaisin sovitussa ajassa. Kannattaa myös vertailla eri lainapalveluita, jotta löytää itselleen parhaiten sopivan lainan. Lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja, joten niitä vertailemalla voi säästää merkittävästi rahaa.

Pikavippien korkokatto viittaa lakiin, joka rajoittaa pikavippien vuosikorkoa. Vuonna 2020 Suomessa voimaan astunut laki määrittää, että pikavippien vuosikorko ei saa ylittää 20 prosenttia.

Jos et pysty maksamaan pikavippiä takaisin sovitussa ajassa, lainantarjoaja voi periä viivästyskorkoa ja muita viivästymismaksuja. Pahimmassa tapauksessa asia voi edetä perintätoimistolle tai tuomioistuimeen saakka, jolloin lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa merkinnän luottotietoihin.