iRaha: Lue kokemuksia ja tietoa uudesta pikavipistä

iRaha on kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa vakuudettomia pikavippejä kuluttajille. Tässä arvostelussa otamme selvää iRahan myöntämistä lainoista ja hakuprosessista sekä tutustumme iRahaan yrityksenä.

4/5

Lainamäärä:

25 – 2000 €

Takaisinmaksu:

7 – 90 vrk

Korko:

19 %

Ikäraja:

18v

Millaisia lainoja iRahan kautta voi hakea?

iRahan kautta voi hakea kertaluonteista pikavippiä 25–2 000 euroa. Maksuaika lainoissa on 30–90 vuorokautta.

Uusi asiakas voi hakea maksimissaan 500 euron lainaa, kun taas jo olemassa oleva iRahan asiakas voi hakea lainaa 2 000 euroon asti – tosin aiempi lainaa täytyy ensin olla maksettu pois. Lisäksi vanhat asiakkaat voivati hakea uutta lainaa muutamassa sekunnissa käyttämällä henkilökohtaista PIN-koodia.

iRahan pikalainaa voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Asiakkaalla on oikeus perua lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa.

Asiakas voi halutessaan maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Eräpäivän siirto tai maksusuunnitelman muuttaminen on myös mahdollista, joskin molemmista peritään 5 euron maksu.

Mitä lainaehtoja iRahalla on?

iRahan kautta lainaa voivat hakea ne, jotka täyttävät palvelun vähimmäisvaatimukset. iRaha tarkistaa aina lainanhakijan luotto- ja henkilötiedot ennen lainapäätöksen tekemistä.

iRahan kautta voi hakea lainaa, mikäli hakija täyttää seuraavat vaatimukset:

Miksi lainaa kannattaa hakea iRahan kautta?

iRahan kautta on mahdollista saada vakuudeton pikavippi todella ripeästi. Jo olemassa olevat asiakkaat voivat saada lainaa jopa sekunneissa.

Asiakkaat kiittelevät mahdollisuutta nopeaan lainaan, kun sille tulee tarvetta yllättäen. iRahan kautta on mahdollista saada pieniä, 25–100 euron suuruisia lainoja, joita muut lainapalvelut ei tällä hetkellä myönnä.

Lainan hakeminen käy sukkelasti ja lainahakemuksen tekeminen on vaivatonta. Tämä johtuu siitä, että iRahan palvelujärjestelmät ovat talous- ja teknologia-alan ammattilaisten suunnittelemia.

Miten iRahan lainaa haetaan?

Koska lainahakemus tehdään netissä, voi iRahan pikavippiä hakea kellon ympäri minä viikonpäivänä tahansa. Lainanhakuprosessi on simppeli ja nopea, ja yleensä asiakas saa lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen voi tehdä joko älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Näin lainan hakeminen iRahan kautta onnistuu:

  1. Hakija valitsee halutun lainasumman ja laina-ajan.

  2. Hakijan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja täyttää lainahakemus.

  3. Mahdolliset lainatarjoukset saa muutamassa minuutissa.

  4. Kun lainasopimus on hyväksytty, asiakas saa lainan käyttöön kolmen pankkipäivän kuluessa. Mikäli asiakas haluaa lainan käyttöön välittömästi, on se mahdollista iRaha+-palvelulla, jonka voi valita lisämaksusta lainan hakemisen yhteydessä.

Mikä on iRahan lainan korko?

iRahan myöntämissä lainoissa on kiinteä 20 %:n nimelliskorko. Lainojen todellinen vuosikorko, joka sisältää lainan kaikki kulut, vaihtelee nostettavan lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti hakijan tietojen ja haettavan lainasumman sekä laina-ajan perusteella.

Mikä yritys on iRahan takana?

iRahan omistaa luotettava suomalainen lainapalveluita tarjoava yritys Epfok Oy, joka on perustettu vuonna 2017. Yritys on rekisteröity Suomen luotonantaja rekisteriin.

iRahan asiakaspalvelu ja yhteystiedot

iRahan asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä arkisin joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Lisäksi iRahan verkkosivuilla on yhteydenottolomake, jonka kautta voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

iRahan asiakaspalvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00-16.00 ja perjantaisin klo 10.00-15.00. Lauantaisin ja sunnuntaisin asiakaspalvelu on suljettu.

iRahan asiakaspalvelu ja osoite:

Kokemuksia iRahasta

iRaha saa kehuja etenkin hyvästä ja nopeasta palvelusta. Mahdollisuus hakea pikavippiä nopealla aikataululla luotettavalta toimijalta on kerännyt kehuja iRahan asiakkailta.

Lisäksi iRahan asiakaspalvelua kuvaillaan ystävälliseksi ja osaavaksi ja apua saa kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelusta löytyy kuitenkin myös kielteisiä kokemuksia, kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voi nähdä.

Usein kysytyt kysymykset

iRaha tarjoaa vakuudettomia pikavippejä 25-2000 euron välillä. Lainasumma, jonka voit saada riippuu yksilöllisestä tilanteestasi ja takaisinmaksukyvystäsi.

Et tarvitse. iRaha myöntää vakuudettomia pikavippejä, mikä tarkoittaa, että et tarvitse erillistä vakuutta tai takaajaa hakiessasi lainaa.
iRaha on rekisteröity Suomen luotonantajarekisteriin ja sen omistaa Epfok Oy. Tämä tarkoittaa, että yritys noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja säännöksiä luotonannossa.
iRahan kautta voi hakea lainaa vähintään 18-vuotias suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla riittävät tulot lainan takaisinmaksun varmistamiseksi.
iRahan käsittelyajat voivat vaihdella, mutta yleisesti ottaen, kun hakemus on hyväksytty, rahat siirtyvät hakijan tilille heti.
Kokemukset iRahasta voivat vaihdella suuresti henkilöstä toiseen. On tärkeää tutkia erilaisia lähteitä ja ottaa huomioon sekä positiiviset että negatiiviset arvostelut. Muista aina vertailla eri lainantarjoajia ja lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainan ottamista.