Bank Norwegian: Lue kokemuksia kulutusluotosta, luottokortista ja säästötilistä

Bank Norwegian on tunnettu ja luotettava kansainvälisesti toimiva pankki. Kulutusluottojen ja yhdistelylainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa säästötilin ja suositun luottokortin.

Tässä artikkelissa perehdymme Bank Norwegianiin ja sen tarjoamiin lainaratkaisuihin sekä valotamme asiakkaiden kokemuksia sen lainoista ja palvelusta.

4.5/5

Lainamäärä:

5000 – 60 000 €

Takaisinmaksu:

1 – 15 vuotta

Korko:

6,99 – 20 %

Ikäraja:

23v

Millaisia lainoja Bank Norwegianin kautta voi hakea?

Bank Norwegianin kautta voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa, yhdistelylainaa ja luottokorttia. Lisäksi Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden säästötilin avaamiseen. Seuraavaksi tutustumme Bank Norwegianin erilaisiin lainatuotteisiin yksityiskohtaisesti.

Kulutusluotto

Bank Norwegianin kertaluonteista vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea 5 000–60 000 euroa. Lainan maksuaika on 1–15 vuotta.

Kulutusluottoa on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Etenkin isompien lainasummien kohdalla lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi parantaa mahdollisuuksia lainan saamiseen ja alhaisempaan korkoon.

Yhdistelylaina

Bank Norwegianin lainatuotteisiin kuuluu myös yhdistelylaina, jolla voi yhdistää aiemmin otetut lainat ja pikavipit yhdeksi lainaksi paremmalla korolla. Yhdistelylainaa on myös helpompi hallita kuin useita eri lainoja, sillä lainojen yhdistämisen jälkeen asiakas maksaa takaisin ainoastaan yhtä lainaa.

Yhdistelylainaa voi hakea 1 000–60 000 euroa 1–15 vuoden maksuajalla. Kuten kulutusluotolle, myös yhdistelylainalle määritellään henkilökohtainen korko.

Luottokortti

Bank Norwegianin kautta voi hakea myös luottokorttia, jolle voi saada maksimissaan 15 000 euron luottorajan. Luotolle voi saada korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Maksuajan ylittyessä avoimena olevan luoton nimelliskorko on 19,99 %.

Luottokortilla voi kerätä Cashback- tai CashPoint-pisteitä jokaisesta ostoksesta. CashPoint-pisteitä voi hyödyntää Norwegian-lentoyhtiön lentolipuissa. Cashbackilla puolestaan saa rahaa takaisin kortilla tehdyistä ostoksista.

Luottokorttiin sisältyy matka- ja peruutusvakuutus sekä päivittäistavaravakuutus ja mahdollisuus hankkia lisävakuutuksia sekä muita etuja. Luottokortilla tehdyt käteisnostot ovat maksuttomia sekä Suomessa että ulkomailla. Luottokortilla ei myöskään ole vuosimaksua.

Bank Norwegian säästötili

Bank Norwegianin kautta voi saada myös nettipohjaisen säästötilin, joka on tarkoitettu joustavaan säästämiseen. Säästötilin talletuskorko on 2,50 %. Säästötilin avaaminen on on maksutonta eikä tilillä ole nostorajoituksia tai minimitalletusvaatimusta.

Säästötilin avaaminen on nopeaa ja helppoa.Tilin avaamista varten tarvitaan ainoastaan suomalaiset pankkitunnukset henkilöllisyyden varmentamista varten.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegianilla

Bank Norwegianin lainojen yhdistämispalvelu on ollut monille käyttäjille taloudellinen pelastus. Tämä palvelu mahdollistaa useiden korkeakorkoisten lainojen yhdistämisen yhdeksi, hallittavammaksi ja usein myös edullisemmaksi lainaksi.

Monet asiakkaat ovat kehuneet Bank Norwegianin selkeää ja yksinkertaista prosessia yhdistelylainan hakemiseksi. Lisäksi pankki tarjoaa kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuaikataulut, jotka ovat auttaneet asiakkaita hallitsemaan talouttaan paremmin.

Vaikka jokaisen tilanne on yksilöllinen, on yleinen kokemus ollut, että Bank Norwegianin avulla voi säästää merkittävästi lainojen korkokuluissa pitkällä aikavälillä

Kuka voi hakea Bank Norwegianin lainoja?

Niin kulutusluoton, yhdistelylainan kuin luottokortin hakemiseen pätevät samat vähimmäisvaatimukset, joiden lisäksi Bank Norwegian tekee myös luottokelpoisuuskartoituksen.

Vaatimukset lainan hakemiseen:

Miksi lainaa kannattaa hakea Bank Norwegianin kautta?

Bank Norwegian on luotettava pohjoismainen toimia, jolla on pitkä kokemus digitaalisessa pankki- ja lainatoiminnassa.

Bank Norwegianilta voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa jopa 60 000 euroon asti. Lainan hakeminen on mutkatonta, ja lainapäätöksen saa nopeasti. Bank Norwegian hinnoittelee lainatarjoukset läpinäkyvästi: todellinen vuosikorko on aina ilmoitettu selkeästi lainatarjouksessa.

Bank Norwegianin lainoissa on kilpailukykyinen korko ja joustavat lainaehdot. Kulutusluottoa voi käyttää moniin eri tarpeisiin, ja lainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Miten Bank Norwegianin lainaa haetaan?

Lainan hakeminen onnistuu helposti suoraan netissä. Samat ohjeet pätevät niin kertaluonteisen kulutusluoton kuin yhdistelylainan hakemiseen.

Lainahakemukseen täytetään haettava lainasumma ja lainan käyttötarkoitus sekä tietoa taloudellisesta tilanteesta ja muista olemassa olevista lainoista. Laina-aika valitaan sen jälkeen, kun Bank Norwegian on lähettänyt alustavan lainatarjouksen, josta ilmenee myönnettävä lainasumma ja sen todellinen vuosikorko.

Näin lainan hakeminen onnistuu:

  1. Hakuprosessi alkaa lainahakemuksen täyttämisellä Bank Norwegianin verkkosivuilla.
  2. Bank Norwegian lähettää hakijalle alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.
  3. Lainatarjouksen jälkeen hakija voi halutessaan hyväksyä lainaehdot, mikä tehdään omilla pankkitunnuksilla.
  4. Hakija saa lainan suoraan omalle pankkitilille.

Mikä on Bank Norwegianin lainojen korko?

Sekä kulutusluoton että yhdistelylainan korko on aina henkilökohtainen, ja se määräytyy haetun lainasumman ja lainanhakijan tietojen perusteella. Nimelliskorko voi olla välillä 6,99–19,99 % välillä.

Kulutusluoton kokonaiskulut muodostuvat lainasummasta, laina-ajasta, nimelliskorosta ja muista lainanhoitomaksuista. Todellinen vuosikorko kertoo, mitkä ovat lainan kokonaiskustannukset vuositasolla.

Bank Norwegianin kulutusluoton todellinen vuosikorko on alkaen 7,40 % ja enintään 30,25 %.

Mikä yritys omistaa Bank Norwegianin?

Bank Norwegian perustettiin vuonna 2007. Bank Norwegianista tuli myöhemmin yrityskaupan myötä Nordax Bank AB -konsernin sivuliike. Yrityskauppa sinetöitiin marraskuussa vuonna 2021. Nordax AB on perustettu vuonna 2003 Ruotsissa, ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkopankeista.

Suomessa Bank Norwegian on toiminut vuodesta 2015 saakka. Bank Norwegianilla on yhteensä 1,7 miljoonaa asiakasta Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Espanjassa.

Bank Norwegian asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Bank Norwegianin asiakaspalvelu auttaa kaikissa kysymyksissä sen rahoitustuotteisiin liittyen. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko Bank Norwegianin verkkosivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai verkkosivuilla olevan chatin kautta. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 11.00–17.00.

Bank Norwegianille on myös mahdollista lähettää kirjepostia. Lisäksi Bank Norwegianilla on kattava UKK-osio, jossa vastataan yleisimpiin kysymyksiin.

Bank Norwegianin yhteystiedot:

Kokemuksia Bank Norwegianista

Bank Norwegian on luotettava ja vakavarainen toimija, joka kerää asiakkailtaan pääsääntöisesti erittäin hyvää palautetta.

Asiakaat ovat usein tyytyväisiä saamiinsa lainoihin ja niiden ehtoihin. Asiakkaat myös arvostavat sekä luottokortin isoa luottorajaa että CashPoint- ja CashBack-systeemiä. Lisäksi Bank Norwegian saa kiitosta nopeasta ja ammattimaisesta asiakaspalvelusta.

Usein kysytyt kysymykset

Bank Norwegian on norjalainen nettipankki, joka tarjoaa useita palveluita, kuten säästötilejä, luottokortteja ja kulutusluottoja. Palvelut on suunnattu yksityishenkilöille ja niiden käyttäminen ei vaadi käyntiä fyysisessä toimipisteessä, koska kaikki hoituu digitaalisesti.

Kyllä, Bank Norwegian on turvallinen nettipankki. Se noudattaa EU:n tiukkoja tietosuojasääntöjä ja käyttää uusinta teknologiaa asiakkaiden tietojen ja rahojen suojaamiseksi. Bank Norwegian on myös Ruotsin talletussuojajärjestelmän jäsen, mikä tarkoittaa, että asiakkaiden talletukset ovat suojattuja jopa 100 000 euroon saakka.

Bank Norwegian tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, kuten säästötilejä, luottokortteja ja lainoja. Bank Norwegianin uottokortti on erityisen suosittu, koska se tarjoaa kattavan matkavakuutuksen ja CashPoints-pisteitä, joita voi käyttää esimerkiksi Norwegianin lennoilla.

Bank Norwegianin asiakaspalvelu toimii pääasiassa verkossa. Voit ottaa yhteyttä heihin sähköpostitse tai pankin verkkosivustolla olevan chat-toiminnon kautta. Heidän asiakaspalvelunsa on avoinna arkisin klo 11-17.

Bank Norwegianin luottokortilla on useita etuja. Kortti tarjoaa esimerkiksi ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutusturvan, mikäli matka on maksettu kortilla. Lisäksi saat CashPoints-pisteitä kaikista ostoista, joita voit käyttää Norwegianin lennoilla. Kortilla ei myöskään ole vuosimaksua.

Voit avata tilin Bank Norwegianissa vierailemalla heidän verkkosivustollaan ja seuraamalla avoimen tilin ohjeita. Sinun tulee varautua todistamaan henkilöllisyytesi ja jakaa joitain henkilökohtaisia tietoja, kuten henkilötunnuksesi ja osoitteesi. Tilin avaaminen on yleensä nopeaa ja helppoa.