Uno Laina kokemuksia: Onko UUSI lainavertailupalvelu kokeilemisen arvoinen?

Uno Laina on luotettava lainavertailupalvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa sekä vakuudettomat kulutusluotot ja yhdistelylainat että vakuudelliset lainat. Uno Laina pyrkii tarjoamaan hakijalle mahdollisimman edullisen lainan.

Tässä artikkelissa käymme läpi Uno Lainan palvelut: millaisia lainoja on haettavissa, kuinka lainaa haetaan ja mitä vaatimuksia lainan hakemiseen on. Lisäksi tutustumme Uno Lainaan yrityksenä ja sen saamiin arvosteluihin.

5/5

Lainamäärä:

500 – 60 000 €

Takaisinmaksu:

1 – 15 vuotta

Korko:

4,19 – 20 %

Ikäraja:

18v

Millaista lainaa Uno Lainan kautta voi hakea?

Uno Lainan kautta voi hakea ja kilpailuttaa kulutusluotot ja yhdistelylainat. Kilpailuttamalla on mahdollista löytää edullisin lainatarjous vähäisellä vaivalla.

Uno Lainan kautta voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500–60 000 euroa jopa 1–15 vuoden laina-ajalla. Mikäli lainalle voidaan antaa vakuus asunnon muodossa, voi lainaa saada 300 000 euroon asti.

Uno Lainan kautta voi kilpailuttaa myös yhdistelylainat. Yhdistelylainaa voi hakea 2 000–60 000 euroa 1–15 vuoden maksuajalla. Yhdistelylainalla voi yhdistää useat olemassa olevat lainat yhdeksi uudeksi lainaksi, mikä voi vähentää kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Myös yhdistelylainaa voi hakea vakuuksilla, mikä tarkoittaa käytännössä, että hakija antaa asuntonsa lainan vakuudeksi. Tällöin suurin mahdollinen lainasumma on 300 000 euroa ja maksuaika enintään 30 vuotta.

Kuka voi hakea lainaa Uno Lainalta?

Uno Lainalla on suhteellisen helpot lainavaatimukset. Henkilö, joka täyttää seuraavat vähimmäisvaatimukset voi hakea palvelun kautta lainaa:

Toisin kuin moni muu lainapalvelu, sallii Uno Laina myös lainan hakemisen, vaikka hakijalla olisikin maksuhäiriömerkintä. Tällaisessa tapauksessa lainan saaminen edellyttää vakuuden, ja hakijan on pystyttävä osoittamaan, että maksukyky on riittävä lainan hoitamiseen. Tosin on otettava huomioon, ettei myönteistä lainapäätöstä voida koskaan taata.

Joissain tapauksissa on mahdollista saada myös lainaa ilman vakuuksia, vaikka tiedoissa olisikin maksuhäiriö. Jotkut pankeista ovat valmiita keskittymään hakijan sen hetkiseen maksukykyyn eikä ainoastaan aiempaan maksuhistoriaan.

Uno Lainan kautta voi hakea lainoja myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä useimmissa tapauksissa nostaa lainan saamisen mahdollisuutta.

Miksi lainaa kannattaa hakea Uno Lainalta?

Lainan kilpailuttaminen Uno Lainan kautta on nopeaa ja vaivatonta. Lainan hakemiseen riittää yksi hakemus, jonka Uno Laina välittää yhteistyökumppaneilleen. Uno Laina on käsitellyt jo yli 150 000 lainahakemusta Pohjoismaissa.

Uno Lainan kautta on mahdollista hakea sekä vakuudetonta lainaa että vakuudellista lainaa, mikä on melko poikkeuksellista lainavertailupalveluiden keskuudessa. Lisäksi Uno Lainan kautta on myös mahdollista hakea lainaa, vaikka hakijalla olisi maksuhäiriömerkintä.

Miten lainahakemus tehdään palvelussa?

Lainahakemuksen tekeminen on nopea prosessi, joka vie vain pari minuuttia. Yksi hakemus riittää, sillä se välitetään Uno Lainan kanssa yhteistyötä tekeville pankeille ja luotonmyöntäjille.

Lainan kilpailuttaminen Uno Lainalla ei maksa mitään eikä velvoita hakijaa ottamaan lainaa. Lainasopimus on sitova vasta silloin, kun se on allekirjoitettu.

Näin lainan hakeminen Uno Lainan kautta käy:

  1. Ensin valitaan haettava lainatyyppi, lainasumma ja laina-aika.
  2. Hakemukseen täytetään omat tiedot.
  3. Uno Laina tekee luottotarkistuksen ja lähettää hakemuksen yhteistyökumppaneilleen.
  4. Uno Laina lähettää hakijalle mahdolliset lainatarjoukset, joita hakija voi vertailla.
  5. Hakija voi halutessaan hyväksyä jonkin saamistaan lainatarjouksista.
  6. Lainan saa käyttöön yleensä 24 tunnissa.

Millainen korko Uno Lainan lainoissa on?

Uno Laina ei myönnä lainaa, vaan välittää lainatarjoukset eri pankeilta. Lainatarjouksen tekevä pankki määrittää koron antamassaan tarjouksessa. Lainatarjouksessa ilmoitetaan lainan todellinen vuosikorko.

Lainan korko on aina henkilökohtainen, ja se määräytyy muun muassa lainasumman, takaisinmaksuajan ja hakijan arvioidun maksukykyyn sekä luottokelpoisuuden perusteella.

Se, kuinka paljon hakijalle voidaan myöntää lainaa riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja elämäntilanteesta. Myönnettävän lainasumman määrään vaikuttaa muun muassa hakijan tulot ja menot, lasten ikä ja lukumäärä sekä arvioitu maksukyky ja luottokelpoisuus. Mikäli lainan vakuudeksi asetetaan asunto, voi myönnettävä lainasumma olla huomattavasti korkeampi.

Uno Lainan yhteistyökumppanit

Uno Laina tekee yhteistyötä monien tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Uno Lainan ajantasainen yhteistyökumppaneiden lista löytyy sen verkkosivuilta.

Mikä yritys on Uno Lainan taustalla?

Uno Lainaa hallinnoi Suomessa toimiva Uno Finans OY, joka on perustettu vuonna 2022 Helsingissä. Norjassa Uno Finans on toiminut jo vuodesta 2018 lähtien.

Uno Lainan asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Uno Lainan asiakaspalvelu auttaa kaikkiin lainan hakuun liittyvissä kysymyksissä. Uno Lainan asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 09.00–16.00. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Kokemuksia Uno Lainasta

Uno Laina on vielä suhteellisen tuore tulokas Suomen lainapalvelumarkkinoilla, joten sille ei ole ehtinyt vielä kertyä runsaasti arvosteluja. Uno Laina on kuitenkin nopeasti päässyt mukaan markkinoille, ja sen asiakkaat yleisesti ottaen kehuvat Uno Lainan lainapalveluiden joustavuutta ja ehtojen selkeyttä.

Norjassa Uno Finansin asiakkaat ovat pääosin erittäin tyytyväisiä saamiinsa lainatarjouksiin ja asiakaspalveluun. Asiakkaat kehuvat nopeaa lainanhakuprosessia sekä asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua.