Kerta vippi - hae kertalainaa ilman liitteitä!

Kerta vippi on nopea pienlaina, jonka avulla voi helpottaa hankalaa taloustilannetta ja maksaa vaikkapa erääntyvät laskut. Vipin ottaminen on helppoa ja sen saa nostettua netistä muutamassa minuutissa.

Pikalainan saa ilman vakuuksia ja kun sen maksaa nopeasti pois, eivät luoton korotkaan ehdi kasvaa kovin korkeiksi. Tällä sivulla voit vertailla erilaisia vippejä ja hakea kerta vipin heti tilillesi.

Hae vippi heti ilman liitteitä näistä paikoista

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19,97 %

Joustoluotto 24/7

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 20 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
4,5 - 20 %

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 20 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 20 %

Tietoa kertalainoista - huomioi nämä 3 asiaa ennen lainanhakua

Kertalainat ovat pieniä kulutusluottoja, joiden saaminen ei vaadi vakuuksia tai takaajaa. Tarvitset vain luottotiedot ja säännölliset tulot ja sinulla on mahdollisuus saada pikavippi netistä. Seuraavaksi esittelemme kolme tärkeää asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kertalainan hakemista!

1. Todellinen vuosikorko

Lainoilla on aina nimelliskorko, jonka suuruutta rajoittaa laki. Se korkoprosentti, johon on lisätty nimelliskoron lisäksi myös kaikki muut lainan korot kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja laskutuslisät on puolestaan nimeltään todellinen vuosikorko.

Eri vippien kulurakenne eroaa toisistaan ja näin ollen todellinen vuosikorko on ainoa vertailtavissa oleva korko. Käytä siis lainojen todellista vuosikorkoa niiden vertailuun ja tee lainanottopäätös sen perusteella!

2. Takaisinmaksuaika

Voit itse valita lainan takaisinmaksuajan sitä hakiessasi. Lainoilla on kuitenkin minimi- ja maksimitakaisinmaksuajat, joten pankki ei välttämättä suostu ehdotukseesi vaan tarjoaa jotain muuta. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä suuremmat ovat myös lainan kokonaiskustannukset, joten pidä lyhennyserien suuruus kohtuullisena, mutta sellaisena, että sinulla on varaa hoitaa ne.

3. Asiakirjat ja liitteet

Pankki tai rahoituslaitos voi vaatia asiakirjoja tai liitteitä ennen kuin pääset nostamaan pikavipin tilillesi. Tavallisimpia näistä ovat henkilötodistuksen kopio ja tarkemmat tiedot tuloista. Tarvittavat liitteet vaihtelevat tilanteen ja luotonmyöntäjän mukaan. Luottotiedot puolestaan tarkistetaan joka kerta, sillä ilman luottotietoja lainaa ei voi saada.

Miksi kerta vippi kannattaa hakea netistä?

Vippi kannattaa hakea netistä silloin, kun vakuudellinen pankkilaina ei ole vaihtoehto, mutta rahan tarve on todellinen. Kertalainan saa nopeasti, joten mikäli rahaa tarvitaan heti, on se hyvä vaihtoehto. 

Kerta vippi ei kuitenkaan ole koskaan yhtä edullinen, kuin vakuudellinen laina, joten se kannattaa ottaa harkiten ja vain aitoon tarpeeseen. Toisaalta P2P vippi vertaislainapalvelusta voi joskus tulla halvemmaksi kuin perinteinen vippi.

Pikavipin hakeminen netistä on helppoa ja kannattaa silloin, kun rahaa tarvitaan pienehkö määrä. Suuremmat lainat kannattaa pyrkiä hakemaan vakuuden tai takaajien avulla.

Vipillä voi kuitenkin maksaa erääntyvät laskut, lainanlyhennykset tai vaikkapa äkillisen eläinlääkärilaskun tai autoremontin. Mikäli tiedät, että pystyt maksamaan lainan pian takaisin, ei sen ottamista tarvitse empiä.

Miten vippiä voi hakea netistä?

Hae vippi ilman liitteitä netistä

Vipin hakeminen onnistuu netistä milloin hyvänsä. Voit saada lainapäätöksen luotonmyöntäjän aukioloaikojen mukaan ja saat tarjoukset, sekä sopimuksen näppärästi netistä. Käyntiä konttorilla ei siis tarvita.

Vipin hakeminen netistä käy näin:

  1. Mene jonkin pikavippiyrityksen sivulle
  2. Anna kysytyt tiedot, kuten omat tietosi ja luoton tiedot
  3. Lähetä tarjouspyyntö, saat vastaukset piakkoin sähköpostiisi
  4. Vertaile pikavipit ja valitse se, jossa on pienin vuosikorko
  5. Tee lainasopimus luotonmyöntäjän kanssa ja saat rahan piakkoin tilillesi

Halvin vippi löytyy vain vertailemalla lainoja

Kulutusluotot, kuten vipit kannattaa aina vertailla ennen lainasopimuksen tekemistä. Ainoastaan vertailemalla pikavipit voit löytää halvimman lainan. Vertaile lainat aina todellisen vuosikoron mukaan ja valitse paras tarjous!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kertalainoista

Vippiä voi hakea täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot eläkkeen, tukien tai palkan muodossa.

Lain mukaan kerta vippiä ei voi myöntää henkilölle jolla ei ole luottotietoja. Suomesta ei siis käytännössä voi saada vippiä ilman luottotietoja.

Kertalainen korko vaihtelee, sillä se määrätään jokaiselle asiakkaalle erikseen riskiluokituksen, sekä esimerkiksi lainan suuruuden perusteella. Lainojen nimelliskorkojen suuruutta rajoittaa Suomen laki, mutta todellinen vuosikorko on se korko, jota kannattaa vertailla.

Ei, vippiä ei voi nykyään enää hakea tekstiviestillä, sillä lainan saaminen vaatii vahvan tunnistautumisen esimerkiksi verkkopankkitunnusten avulla.

Suomen lain mukaan uutta vippiä ei voi saada yöllä, mutta mikäli henkilöllä on voimassa oleva tililimiittisopimus, voi lainaa nostaa tililuotolta myös yöllä.