Pikavippi heti tilille 24h

Lainantarve ei aina katso kellonaikaa, eikä lainahakemuksia välttämättä ehdi täytellä keskellä päivää työn lomassa. Mistä siis on mahdollista saada pikavippi heti tilille 24h?

Suomessa uusia lainoja ei voi myöntää kello 23:00 jälkeen, mutta voit saada lainaa heti tilille, kun otat jonkun palvelun kautta itsellesi joustoluottotilin. Joustoluottoa voi nostaa oman tarpeen mukaan vaikka keskellä yötä tai viikonloppuisin, jonka lisäksi laskujen maksaminen onnistuu suoraan joustoluottotililtä.

Vertaa alla kaikki pikavipit ja löydä itsellesi halvin laina, joka maksetaan heti tilille.

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

26

100 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4,19 - 20 %

15

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,65 - 20 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 20 %

1

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,99 - 14,99 %

26

100 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4,19 - 20 %

1

100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19,9 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 20 %

Näin saat pikalainaa heti tilille:

Näin voit hakea pikavippiä 24h

Pikalainaa voi hakea nopeasti tilille meidän kauttamme. Voit hakea lainaa ilmaiseksi eikä lainahakemuksen täyttäminen velvoita sinua vielä mihinkään. Lainan hakeminen käy vain minuuteissa ja lainapäätöksen saa heti.

Lainan hakeminen onnistuu kolmella nopealla askeleella.

  1. Valitse lainasumma
  2. Täytä hakemus
  3. Lainapäätös heti

Kun lainapäätös on saatu, sinun pitää vielä allekirjoittaa lainasopimus ja toimittaa mahdolliset liitteet tulojen todistamiseksi.

Suosituimmat pikavipit vuonna 2023

Suosituimmat pikavipit ovat edullisia pikavippejä, jotka maksetaan tilille nopeasti ja jotka eivät sisällä turhan paljon ylimääräisiä kuluja. Pikavippien suosioon vaikuttaa myös asiakaspalvelu sekä koko lainaprosessin yleinen saumattomuus.

Suosituimmat pikavipit vuonna 2023 löytyy seuraavilta toimijoilta:

omalaina-logo
5/5
Lainaa

100 – 60000 €

Laina-aika
1 – 20 vuotta
vippi-hae-lainaa
5/5
Vippi.fi arvostelu
Lainaa

100 – 10000 €

Laina-aika
3 – 30 kk
sambla
4/5
Lainaa

100 – 60000 €

Laina-aika
1 – 20 vuotta

Omalaina

Omalaina on kotimainen lainantarjoaja, jonka kautta voi hakea pikavippiä jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aikaa on jopa 15 vuotta ja voit hakea palvelusta niin pikavippiä, joustoluottoa kuin kulutusluottoa.

Vippi.fi

Vippi.fi on erinomainen sivusto, jos tarkoituksena on hakea pientä lainaa. Sivuston kautta voit saada lainaa jopa 2000 euroon saakka. Vippi.fi on auki 24 tuntia vuorokaudessa ja se ylpeilee nopealla lainahakemuksella ja pikaisella lainanmaksulla.

Sambla

Sambla on lainoja vertaileva pohjoismaalainen palvelu, jonka kautta voi hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon saakka. Se tekee yhteistyötä jopa 23 pankin kanssa, joten hakijoilla on mahdollisuus vertailla monia lainatarjouksia yhdellä hakemuksella ja saada mahdollisimman edullinen tarjous.

Pikalainat kannattaa kilpailuttaa

Pikalainoja on Suomen markkinoilla niin valtava määrä, että edullisimman pikalainan löytää vain vertailmella pikalainat huolellisesti. Kilpailuttamalla pikalainat varmistat, että saat mahdollisimman edullisen lainan etkä maksa ylimääräisiä kuluja.

Pikalainoille asetetaan usein suuri korko, koska pikalainojen voittomarginaali on yleisesti ottaen pieni. Lisäksi lainoissa saattaa olla korkeita ylimääräisiä kuluja, kuten laskutuslisiä tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja.

Kilpailuttamalla lainat varmistat, että saat sekä sopivan kokoisen, maksuajaltaan hyvän että koroiltaan edullisen lainan.
Pikalainojen kilpailuttaminen kannattaa:

Pikalainojen laina-aika ja todellinen vuosikorko

Lainojen vertaileminen etukäteen on tärkeää muun muassa siksi, että saatat muuten päätyä maksamaan satoja euroja turhaan. Jos esimerkiksi haet 2000 euron lainaa vuoden maksuajalla, halvimman ja kalleimman lainan välillä voi olla jopa 200-300 euron ero takaisin maksettavassa kokonaissummassa.

Kun lainoja vertaillaan, ei pidä tuijottaa pelkästään nimelliskorkoa. Se nimittäin kertoo sinulle lainan koron, mutta ei huomioi lainaan liittyviä muita kustannuksia.

Lainoja vertaillessa onkin tärkeä kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää sekä lainan nimelliskoron että muut lainaan liittyvät kulut aina laskutuslisistä avausmaksuun ja tilinhoitomaksuun.

Lainaajan on tärkeää huomioida, että mitä pidempi maksuaika lainassa on, sen kalliimmaksi laina tulee pitkällä juoksulla. Toisaalta mitä lyhyempi laina-aika on, sen korkeampi on kuukausittainen lyhennys.

Mikä pikavippi sopii heti käyttöösi?

Pikavippejä on erilaisia ja niitä on saatavilla sekä eri summana että eri maksuajalla. Kun etsitään sopivaa pikavippiä, on tärkeää huomioida tarvittava lainasumma ja se, millaisella maksuajalla laina pyritään maksamaan takaisin.

Lainaa pitäisi ottaa vain sellainen summa, joka kattaa lainan tarpeen. Jos tarvitset vain muutamia satasia, kannattaa harkita pienen pikavipin hakemista.

Mikäli lainantarve sen sijaan on hieman suurempi ja tarvitset tuhansien eurojen suuruista lainaa, on syytä etsiä joustoluottoja tai kulutusluottoja.

Muista myös miettiä, millaisen laina-ajan tarvitsen lainan takaisin maksamiseen. Pikavipeissä ja pienlainoissa maksuajat ovat usein viikkoja, kuukausia tai maksimissaan joitakin vuosia, kun taas kulutusluotossa maksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

Näppärä vaihtoehto on myös joustoluotto, jossa laina pysyy avoimena siihen saakka, kunnes velallinen päättää sulkea tilin ja lainaa maksetaan takaisin vain minimilyhennys avoinna olevasta lainasta.

Pieni pikavippi vs. suuri vippi

Tänä päivänä markkinoilla on niin pieniä kuin suuria pikavippejä, jotta pankit voivat palvella mahdollisimman monien asiakkaiden tarpeita. Pienet pikavipit on suunniteltu kattamaan pieni ja akuutti lainantarve, kun taas suuremmilla pikavipeillä voidaan kustantaa lompakkoa eniten rasittavat kulut.

Pieni pikavippi on yleensä muutaman satasen tai mahdollisesti tuhannen euron suuruinen laina, jonka maksuaika on viikkoja tai kuukausia. Suuri pikavippi on useamman tuhannen euron suuruinen laina, jonka maksuaika voi olla joustava tai maksimissaan jopa 15 vuotta. Tällaisista suurista pikavipeistä puhutaan joustoluottoina tai kulutusluottoina.

Pienen pikavipin hyvä puoli on se, että sen voi maksaa nopeasti pois eikä se jää roikkumaan. Toisaalta pieni pikavippi kattaa vain pienet kulut ja siinä voi olla suurempaan lainaan verrattuna korkeat korot. Suuri pikavippi kattaa suurempia lainoja ja sen maksuaika on pidempi, mutta korot voivat olla alhaisemmat verrattuna pikavippiin.

Kaikki pikalainat - hae pikavippiä heti tilille jopa 60 000€

image-18

Pikavipeillä tarkoitetaan yleensä pieniä lainoja, jotka ovat suuruudeltaan tyypillisesti noin 100-500 euroa. Jos lainantarve on kuitenkin suurempi, voit hakea kulutusluottoa, joka toimii samalla tavalla kuin pikavippi, mutta sillä on pidempi laina-aika ja usein edullisempi korko.

Pikavippi 100e

Kun tulee tarvetta pienelle lainalle esimerkiksi puhelinlaskun tai ruokalaskun maksamiseksi, pikavippi 100e on erinomainen vaihtoehto. Sen voi saada tilille nopeasti ja se maksetaan takaisin yhdessä tai parissa erässä. Pikavippi 100e ei enää ole yhtä suosittu kuin mitä se taannoin oli, sillä näin pienet pikavipit ovat verrattain kalliita.

Pikavippi 200e

Pienet lainatarpeet voi kattaa myös hakemalla 200 euron pikavippiä. Jos 100 euroa ei ihan riitä kattamaan kuluja, pikavippi 200e voi olla parempi vaihtoehto. Tällaisella pikavipillä voi kattaa esimerkiksi lääkärikuluja tai matkakustannuksia.

Pikavippi 300e

300 euron pikavipillä on mahdollista lähteä kattamaan hieman suurempia kustannuksia tai mahdollisesti maksaa useampia laskuja pois. Pikavippi 300e on mahdollista hakea netistä nopeasti ja se on vielä maksettavissa takaisin suhteellisen nopeasti muutamassa erässä.

Pikavippi 500e

Siinä missä noin 10-15 vuotta takaperin pienet, parin sadan euron pikavipit olivat suosiossa, nykyään hieman suuremmat pikavipit ovat saaneet tuulta siipien alle. Pikavippi 500e on sen kokoinen laina, että sillä voi jo kattaa esimerkiksi auton korjaamisen tai maksaa useammat laskut. 500 euron suuruinen pikavippi maksetaan yleensä pois hieman useammassa erässä.

Pikavippi 1000e

1000 euron lainalla voi jo saada mukavasti hengitystilaa omaan talouteen. Pikavippi 1000e voi kattaa esimerkiksi pienen remontin, auton korjaamisen, lomamatkan tai muita suurempia menoja. 

Pikavippi 1500e

Tänä päivänä lainaajien ei enää tarvitse tyytyä muutaman satasen suuruisiin lainoihin, vaan he voivat saada suuremmankin pikavipin heti tilille netistä. Pikavippi 1500e kattaa jo useampia kuluja tai yhden tuhdimman rahareiän ja sitä maksetaan takaisin useammassa erässä. Näppärä pikavippi 1500e on hyvä vaihtoehto kulutusluotolle tai joustoluotolle.

Pikavippi 2000e

2000 euron laina on nykyään suosittu lainanhakijoiden keskuudessa. Pikavippi 2000e on hyvä vaihtoehto joustoluotolle ja sillä voi maksaa pois esimerkiksi pienemmät pikavipit, sillä voi kustantaa lomamatkan, häät tai muuta vastaavaa. 2000 euron lainaa maksetaan takaisin useammassa erässä.

Mistä löytyy halvin pikavippi vuonna 2022?

Halvin pikavippi on mahdollista löytää vertailemalla. Lainapalvelut muuttavat jatkuvasti lainaehtojaan, -tuotteitaan ja korkojaan. Siksi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on tärkeää ottaa vertailuun lainapalvelut ja varmistaa, että otat itsellesi mahdollisimman edullisen lainan.

Halvin pikavippi vuonna 2022 löytyy Omalainasta. Omalaina tarjoaa asialliset korot ja pienet kulut ja palvelu on vahvasti lainanhakijan puolella.

Lisätietoa pikalainoista

Vaikka taannoin pikavipillä tarkoitettiin vain muutaman satasen suuruisia lainoja, nykyään pikavipillä tarkoitetaan lähinnä nopeasti tilille saatavaa lainaa. Tällaisia lainoja voivat olla pienlainat, joustoluotot, kulutusluotot ja yhdistelylainat.

Pikavipit on tarkoitettu rahoittamaan arkielämän pieniä menoja ja tuomaan lisää joustavuutta talouteen. Pikavipin summat vaihtelevat muutamista satasista noin 5000 euroon, mutta jos tarvetta on suuremmalle lainalle, voit hakea kulutusluottoa jopa 60 000 euroon saakka. Pikavipit ovat vakuudettomia lainoja, joita lyhennetään kuukausittaisissa erissä.

Pikavippien takaisinmaksuaika voi vaihdella paljon aina viikoista jopa kymmeneen vuoteen, mikä on osasyynä siihen, miksi lainojen tehokas ja huolellinen vertaileminen on niin suuressa osassa.

Pikavippi tilille heti 24h ilman vakuuksia ja takaajia

Jos lainantarve koputtaa ovelle, pikavippi heti tilille 24h onnistuu ilman vakuuksia ja takaajia. Netistä haettaviin pikavippeihin ei tarvita takaajaa eikä vakuutta, joten lainapäätös tehdään lainaajan oman luottohistorian ja takaisinmaksukyvyn perusteella.

Jos sinulla ei ole vielä avointa joustoluottotiliä, josta voit nostaa lainaa vaikka keskellä yötä, kannattaa tehdä lainahakemus arkipäivisin. Jotta lainaa voi hakea, hakijan tulee kuitenkin täyttää muutamat lainapalvelun asettamat vaatimukset.

Lainanhaun vaatimukset ja vaiheet

Lainavaatimukset riippuvat aina pankista ja ne voivat vaihdella eri palveluntarjoajien välillä.

Tyypillisesti lainantarjoajat edellyttävät hakijoiltaan ainakin seuraavat vaatimukset:

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä

Pikavipin voi saada tilille jo samana päivänä. Jos sinulla on joustoluottotili, voit nostaa lainaa omalta luottotililtäsi heti ja vaikka keskellä yötä. Muuten uudet lainahakemukset käsitellään arkipäivisin ja laina maksetaan tilille samana päivänä tai seuraavan parin päivän kuluessa.

Jos sinulla on avoin joustoluottotili, voit nostaa pikavipin tilille tekstiviestillä. Myös lainahakemuksen voi suorittaa puhelimella, mutta muista, että tunnistautumiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset.

Pikavippihakemuksen voi laittaa vetämään viikonloppuisin, mutta hakemuksia käsitellään tyypillisesti vain arkipäivisin. Jotkut palvelut käsittelevät hakemuksia viikonloppuisin, mutta rahat maksetaan tilille vasta arkipäivänä.
Myös työttömät ja eläkeläiset voivat saada pikavippejä, mutta heidän tulee täyttää kaikki lainavaatimukset samalla tavalla kuin muidenkin.

Koska lainantarjoajat korostavat vastuullista lainaamista, ilman luottotietoja on lähestulkoon mahdotonta saada pikavippiä.

Pikavipin hinta riippuu aina lainantarjoajasta ja vipin kokonaiskustannukset voivat vaihdella paljon. Pikavipin hinta muodostuu muun muassa nimelliskorosta, tilinavausmaksusta, tilinhoitomaksusta ja laskutuslisästä.
Nimelliskorko on lainaan liitetty korko, eli käytännössä lainan hinta. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, johon kuuluvat muun muassa nimelliskorko, avausmaksu, tilinhoitomaksu, laskutuslisä ja muut mahdolliset kulut.