SweepBank: Lue kokemuksia digitaalisesti toimivasta luottokortista ja mobiilipankista

SweepBank on innovatiivinen digitaalinen pankki, jonka tuotteisiin kuuluu mobiilisovelluksen kautta hallittava pankkitili sekä virtuaalinen Mastercard-pankkikortti ja Mastercard-luottokortti. Lisäksi SweepBank tarjoaa asiakkailleen kanta-asiakasohjelman, jonka avulla voi ansaita pisteitä tekemällä ostoksia kumppaniyrityksiltä.

Tässä artikkelissa perehdymme SweepBankin toimintaan ja sen tarjoamiin digitaalisiin pankkipalveluihin.

5/5

Lainamäärä:

1 – 8000 €

Takaisinmaksu:

1 – 120 kk

Korko:

0 – 19,90 %

Ikäraja:

20v

Mitä pankkipalveluita SweepBank tarjoaa?

SweepBank tarjoaa käyttötilin, jonka yhteydessä saa käyttöön virtuaalisen Mastercard-pankkikortin. Lisäksi SweepBankin kautta voi hakea virtuaalista Mastercard-luottokorttia. SweepBankin käyttötili- ja luottokorttisovellus ovat ladattavissa Applen AppStoressa ja Googlen Play-kaupasta.

Luottokortti

SweepBankin kautta voi myös hakea virtuaalista Mastercard-luottokorttia. Luottokortin maksimiraja on 8 000 euroa kuussa. Myönnetty luottoraja perustuu SweepBankin tekemään luottokelpoisuusarviointiin.

SweepBankin kontaktitonta Mastercard-luottokorttia voi käyttää niin käteisnostoihin kuin verkkomaksuihin ja kivijalkamyymälöissä maksamiseen.

Luottokortin käytöstä ei veloiteta kuukausi- tai vuosimaksuja. Luottokortilla tehdyille ostoksille saa lisäksi jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Luottokortilla on myös maksuton ostoturva.

Luottokortilla tehtyjen käteisnostojen vuosikorko on 19,9 %. Se veloitetaan päiväkohtaisesti avoimien käteisnostojen yhteissummasta. Vuosikorko on puolestaan 0 % korttitilillä tehdyille ostoksille, mikäli ne maksetaan takaisin määräpäivään mennessä.

Määräpäivän jälkeen avoimesta luotosta veloitetaan 19,9 %:n vuosikorko ja todellinen vuosikorko on 21,82 %.

Luottokortin käytöstä koituvat mahdolliset muut maksut voi tarkistaa SweepBankin sivuilta käyttöehdoista.

Käyttötili ja Debit-kortti

SweepBank-käyttötili on ilmainen digitaalinen pankkitili päivittäiseen pankkitoimintaan. Pankkitiliä hallinnoidaan verkossa SweepBank-sovelluksessa. SweepBank maksaa käyttötilille korkoa 0,2 % vuodessa 10 000 euron pääomaan asti, vaikka tili olisi käyttämättä.

Tilin avaamisen yhteydessä jokainen asiakas saa sovelluksessa toimivan Mastercard Debit -kortin, jolla voi nostaa käteistä ja maksaa sekä netissä että kivijalkamyymälöissä – kaikissa paikoissa, jotka hyväksyvät Mastercard Debit-kortin.

Kontaktivapaan Debit-kortin saa käyttöön saman tien, kun asiakas on rekisteröitynyt SweepBankkiin.

Virtuaalinen kortti kulkee mukana puhelimessa, eli kortista ei ole olemassa lainkaan fyysistä versiota. Debit-kortti mahdollistaa myös lähimaksut ja maksut Apple Paylla.

Debit-kortin rajoja voi muokata SweepBank-sovelluksessa. Debit-kortin hinnaston ja käyttörajat voi tarkistaa SweepBankin sivuilta käyttöehdoista.

Käyttötilin lisäksi SweepBankissa on mahdollista avata myös säästötili. Sen avaamiseksi asiakkaalla on oltava jo rekisteröity SweepBank-käyttötili.

Kanta-asiakasohjelma

SweepBankin asiakkaat voivat ottaa käyttöön kanta-asiakastilin, jonka avulla voi säästää, kerätä bonuspisteitä ja muuttaa pisteitä rahaksi. Kanta-asiakaspisteitä voi ansaita tekemällä ostoksia Sweep Deals -kumppaniyrityksiltä.

Kuka voi avata tilin SweepBankissa ja hakea luottokorttia?

Kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on osoite Suomessa, voi avata käyttötilin SweepBankissa. SweepBankin tilin käyttöön vaaditaan älypuhelin ja mobiilisovellus.

SweepBankin luottokortin hakemiselle on joitakin ehtoja – aivan kuten minkä tahansa muunkin luottokortin.

SweepBankin luottokortin hakemisen edellytykset:

Miksi pankkipalveluihin kannattaa valita SweepBank?

SweepBank on moderni mobiilipankki, jonka emoyhtiöllä on pitkä kokemus digitaalisessa pankkitoiminnassa. SweepBankin pankkitilin ja sovelluksen hankkiminen on ilmaista, samoin kuin jokapäiväiset pankkipalvelut, kuten kortilla maksaminen ja tilisiirrot. Lisäksi tilille kertyy korkoa, vaikka se ei olisi edes käytössä.

Samoin tilin kuuluva Mastercard Debit -kortti on maksuton ja myönnetään automaattisesti tilin avaamisen yhteydessä.

SweepBankin luottokorttia on nopea ja helppo hakea, ja sen kulut ovat parhaimmillaan alhaisemmat kuin perinteisten pankkien tarjoamien luottokorttien. Luottokortilla ei ole kuukausi-tai vuosimaksua.

Miten käyttötili avataan SweepBankissa?

SweepBank-käyttötilin avaaminen onnistuu nopeasti SweepBankin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa.

  1. Hakemukseen täytetään omat henkilö- ja yhteystiedot.

  2. Henkilöllisyys vahvistetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

  3. Myöntävän päätöksen jälkeen pankkitili on heti käytettävissä, samoin kuin digitaalinen Mastercard Debit -kortti.

Miten SweepBankin virtuaalista luottokorttia haetaan?

SweepBank-Mastercardin hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa. Hakemuksessa tulee täyttää henkilö- ja yhteystiedot sekä vahvistaa henkilöllisyys ja tulotiedot.

Ennen hakemuksen aloittamista on hyvä ottaa esille sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja laskelma-arvio kuukausittaisista menoista, kuten lainanlyhennys ja vuokra.

Näin SweepBank-luottokorttia haetaan:

  1. Luottokorttihakemus tehdään SweepBankin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa.

  2. Luottopäätöksen saa muutamassa minuutissa.

  3. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen luottokortin saa heti käyttöön SweepBank-sovelluksessa.

Mikä yritys omistaa SweepBankin?

SweepBank on Ferratum Bank p.l.c.:n omistuksessa. Ferratum puolestaan on osa kansainvälistä finanssiteknologia-alan yritys Multitude SE:ta.

Multitude SE on julkinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Maltalle. Multituden perusti suomalainen Jorma Jokela vuonna 2005.

SweepBankin asiakaspalvelu ja yhteystiedot

SweepBankin suomenkieliseen asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostilla tai verkkosivuilla olevan chatin tai Facebook Messengerin kautta. Lisäksi asiakaspalveluun saa yhteyden oman SweepBank-mobiilisovelluksen kautta. SweepBankilla ei ole fyysistä konttoria lainkaan.

Kokemuksia SweepBankista

SweepBank on yhä melko tuore tulokas, mutta ihmiset ovat löytäneet nopeasti sen palveluiden pariin, ja kokemukset ovat pääsääntöisesti erittäin myönteisiä. Sweepbank saa kiitosta sovelluksesta, joka muovautuu käyttäjän tarpeiden mukaan. Plussaa tulee myös kuluttomuudesta ja modernista otteesta; kaikki toimii sovelluksessa.

Heti SweepBankin lanseeramisen jälkeen asiakkaat löysivät yrityksen digitaaliset pankkipalvelut. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana noin 30 000 suomalaista avasi tilin SweepBankissa. Vuonna 2023 jo yli 100 000 suomalaista luottaa SweepBankin pankkipalveluihin.

Usein kysytyt kysymykset

Voit luoda tilin SweepBankin verkkosivustolla tai sovelluksessa. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron. Seuraa rekisteröitymisprosessia, jossa sinua pyydetään täyttämään henkilötietosi ja vahvistamaan henkilöllisyytesi. Kun olet suorittanut nämä askeleet, tilisi on valmis käytettäväksi.

Kyllä, SweepBank on turvallinen. Se noudattaa kaikkia asianmukaisia tietosuojalakeja ja käyttää huipputason tietoturvateknologiaa suojatakseen käyttäjien tiedot ja varat. SweepBankilla on myös FDIC-vakuutus, joka suojaa talletuksiasi jopa 250 000 dollariin asti.

Voit tallettaa rahaa SweepBank-tilillesi useilla eri tavoilla. Voit siirtää rahaa toiselta pankkitililtä, asettaa suoraveloituksen, tai käyttää mobiilisovellusta digitaaliseen talletukseen.

Ei, SweepBank on digitaalinen pankki, jolla ei ole fyysisiä toimipisteitä. Kaikki pankkitoiminnot suoritetaan verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta. Asiakaspalvelu on kuitenkin saatavilla puhelimitse ja sähköpostitse tarvittaessa.

SweepBank tarjoaa monipuolisen valikoiman pankkipalveluita, mukaan lukien käyttö- ja säästötilin, luottokortin ja paljon muuta. Lisäksi se tarjoaa monia digitaalisia ominaisuuksia, kuten mobiilimaksut, reaaliaikaiset ilmoitukset ja työkaluja henkilökohtaisen talouden hallintaan.

SweepBankin tavoitteena on pitää palvelumaksut mahdollisimman alhaisina. Monet peruspalvelut, kuten käyttötili ja sähköiset siirrot, ovat maksuttomia. Joistakin palveluista, kuten siirroista ulkomaille tai muista erikoispalveluista saatetaan veloittaa lisämaksu. Tarkista aina ajantasaiset hinnat ja ehdot yhtiön verkkosivuilta tai ota yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa saadaksesi lisätietoja mahdollisista palvelumaksuista.