P2P vippi - Hae pikavippi yksityishenkilöltä

P2P vippi, joka tunnetaan myös nimillä vertaislainaaminen, P2P-lainaaminen, H2H-lainaaminen ja yksityishenkilöltä lainaaminen, on Suomessa suhteellisen uusi ilmiö joukkorahoituksen saralla.

P2P pikavippi tarjoaa vaihtoehdon perinteisille pankkilainoille, sillä lainan myöntäjinä toimivat yksityishenkilöt ja sijoittajat, eivätkä pankit tai rahoituslaitokset.

Lainapalvelu

Pankit:

Määrä / aika / korko:

1

1 - 4000 €
3 - 54 kk
0 - 19,97 %

20

1000 - 60 000 €
1 - 20 vuotta
4 - 20 %

1

1 - 8000 €
1 - 120 kk
0 - 19,9 %

60 pv 0% korolla!

26

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,19 - 20 %

22

1000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
4,41 - 20 %

24

500 - 70 000 €
1 - 15 vuotta
4,5 - 20 %

23

500 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5 - 20 %

1

5000 - 60 000 €
1 - 15 vuotta
5,99 - 20 %

1


100 - 2000 €

1 - 3 vuotta 

19,9 %

1

25 - 2000 €
7 - 90 vrk
4,5 - 20 %

Mikä on P2P vippi?

P2P vippi on yksityishenkilöltä haettava pikavippi, jonka lainaaja voi käyttää haluamaansa tarkoitukseen.

P2P vipissä lainan hakija ei tiedä, keneltä rahat tulevat, sillä yhdessä lainassa voi olla useita eri sijoittajia. Tämä mahdollistaa anonyymin lainaamisen, kun lainan välittää vertaislainayritykset.

P2P vippi tarjoaa sekä lainanottajalle että sijoittajalle etuja. Lainanottaja voi saada rahoitusta edullisemmalla korolla kuin perinteisissä lainoissa, ja sijoittaja voi saada tuottoa sijoitukselleen koron muodossa. Kyseessä on siis win-win-tilanne kaikille osapuolille.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vertaislainojen saatavuus ja ehdot voivat vaihdella ajankohdasta riippuen, joten on aina hyvä tarkistaa ajantasaiset tiedot palveluntarjoajien verkkosivuilta.

Hae P2P vippiä nopeasti ja turvallisesti netistä

P2P vipin hakeminen ja vertailu on nykyään helppoa, kiitos erilaisten lainavertailupalveluiden ja vertaislainapalveluiden tarjoamien työkalujen. Näiden avulla voi helposti vertailla eri palveluiden tarjoamia lainaehtoja ja korkoja.

Monet vertaislainapalvelut tarjoavat laskureita, joiden avulla voi arvioida lainan kokonaiskustannuksia ja kuukausierän suuruutta. Lisäksi vertaislainapalveluiden tarjoajat tarkistavat lainanhakijan luottotiedot ja varmistavat maksukyvyn ennen lainan myöntämistä.

On myös hyvä muistaa, että vertaislainoissa korot ja ehdot voivat vaihdella paljon eri palveluiden välillä. Siksi on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita omaan tilanteeseen paras pikavippi ja edullisin lainavaihtoehto.

P2P vippiä haetaan samalla tavalla kuin tavallistakin lainaa. Näin haet P2P vippiä nopeasti netistä:

1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika

2.Täytä lainahakemus

3. Odota lainapäätöstä

Kun lainapäätös on hyväksytty, lähetä lainapalvelulle tarvittavat liitteet ja allekirjoita lainasopimus. Laina maksetaan yleensä tilille jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Bondora - Luotettava virolainen P2P pikavippi

Bondora on monille suomalaisille lainaajille tutuksi tullut luotettava virolainen lainapalvelu, joka tarjoaa vertaislainaa 500 – 10 000 euron välillä ja takaisinmaksuaikaa jopa 5 vuotta.

Palvelussa on selkeä laskuri, jonka avulla näkee eri takaisinmaksuvaihtoehtojen kuukausikustannukset ja sitä voi käyttää hyväkseen miettiessään lainakuluja.

Bondoran kautta P2P vipin voi saada parhaimillaan jo samana päivänä. Sinun tulee vain täyttää ilmainen lainahakemus Bondoran sivuilla ja odotta alustavaa lainapäätöstä, jonka voit saada vain muutamissa minuuteissa.

Bondorassa sijoittajat voivat saada keskimäärin 15 % bruttotuottoa, ja heillä on myös mahdollisuus jälleenmyydä keskeneräiset lainat. Jos Bondoran kautta sijoittaminen kiinnostaa, alkuun pääsee vain 1 euron sijoituksella.

Miksi kannattaa valita P2P vippi?

Yksi suurimmista eduista, joita vertaislaina tarjoaa verrattuna perinteisiin pankkilainoihin, on mahdollisuus saada lainaa omilla ehdoilla. Normaalisti pankki asettaa lainaehdot, kuten koron ja takaisinmaksuajan. Vertaislainoissa sen sijaan lainanottaja voi itse asettaa koron ja muut ehdot.

Tämä tarkoittaa, että vertaislainoissa näkyy kysynnän ja tarjonnan laki – jonkun toisen täytyy olla valmis tarjoamaan lainaa asettamallasi korolla. Joissain tapauksissa korko perustuu kuitenkin vertaislainayrityksen asettamaan luottoarvioon.

Tämä antaa lainanottajalle enemmän vapautta ja mahdollisuuden saada edullisempaa rahoitusta.

Vertaislainoissa on myös sosiaalinen ja yhteisöllinen puoli. Lainanottaja voi saada lainaa ihmisiltä, jotka ovat kiinnostuneita hänen hankkeestaan tai tarpeestaan. Vertaislainat tarjoavat mahdollisuuden yhdistää ihmisiä, jotka tarvitsevat rahoitusta ja ihmisiä, jotka haluavat sijoittaa rahaa ja saada tuottoa.

Myös P2P vippi, kuten tavallinenkin pikalaina tai pikavippi, on vakuudeton laina. Lainaaja ei siis tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen.

P2P laina on helppo vakuudeton vippi

P2P vippi on helppo ja nopea vakuudeton laina, jota voi hakea netistä aina muutamista satasista muutamin tuhansiin euroihin saakka.

Vertaislainat tarjoavat mielenkiintoisen vaihtoehdon perinteisille pankkilainoille. Ne antavat lainanottajille mahdollisuuden hakea lainaa omilla ehdoillaan ja tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden saada hyviä tuottoja sijoituksilleen. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon myös vertaislainojen riskit ja harkita lainan nostamista huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Jos harkitset vertaislainan ottamista, varmista, että ymmärrät lainan ehdot ja riskit. Tutustu eri lainayhtiöiden tarjontaan ja vertaa niiden ehtoja ja korkoja. Muista myös harkita muita vaihtoehtoja, kuten perinteisiä pankkilainoja tai muita rahoitusmuotoja.

P2P vipit voivat tarjota mielenkiintoisia mahdollisuuksia sekä lainanottajille että sijoittajille. Kun ymmärrät tämän rahoitusmuodon edut ja riskit, voit tehdä parempia taloudellisia päätöksiä.

Usein kysytyt kysymykset

P2P vippi on vertaislaina, jonka lainanhakija hakee pankin sijaan yksityishenkilöltä. Laina on tyypillisesti kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä.

P2P vippiä voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lainavaatimukset saattavat kuitenkin vaihdella lainapalvelusta riippuen.

P2P vippiä voi saada aina muutamista satasista muutamaan tuhanteen euroon saakka lainapalvelusta riippuen.

Perinteiseen lainaan verrattuna P2P vippi voi tarjota edullisemmat korot ja kulut sekä joustavammat lainaehdot.